Dodavanje kontakta u iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dodavanje kontakta u iPhone

15.09.2010 | 17:48
Nakon update-a na 3.1.2 i JB ne mogu dodavati, editirati niti brisati kontakte na iPhona 3G..

Znali li netko u cemu je stvar i kako da to rijesim?
Tema zaključana.
15.09.2010 | 19:16
A probaj reinstalirat soft.
Tema zaključana.
15.09.2010 | 23:57
Ja sam nedavno updateao 3G sa iOS 3.0 na 3.1.3 sa već hackiranim ipsw. Nakon toga unlock i sve funkcionira ok. Vjerojatno si nešto zeznuo pa se slažem sa Serafinom da će bit najbolje da sve napraviš još jednom. Ako ti treba kakav savjet glede toga, pitaj.
Tema zaključana.
16.09.2010 | 13:24
Nadao sam se da cu ovdje naici na nekakvo krace/brze rjesenje.Ali izgleda da cu ga morati na kraju reinstall..
Tema zaključana.
16.09.2010 | 13:59
Pa to ti je najkraće rješenje. Restoraš sa modanim ipsw-om. Traje niti minutu, a trebalo bi proraditi nakon toga.
Tema zaključana.
16.09.2010 | 17:09
Ma onda cu ga odmah dignuti na 4.0. Tnx
Tema zaključana.
16.09.2010 | 18:18
Preporučam 4.0.1 obzirom da su se mnogi s 3G modelom žalili da im šteka 4.0
Tema zaključana.
16.09.2010 | 19:58
Jok, 4.1 rjesava problem brzine, donekle.
Tema zaključana.
16.09.2010 | 21:26
Nemoj ga na 4.0 ni 4.0.1 samo ćeš ga usporit. Strpi se još dok izadje jailbreak za 4.1, a do onda ti je dobar i 3.1.3, a evo i di ga moreš naći:

iPhone Heat

To ti je custom firmware i jednostavno ga je updatetat. Ja sam svoga nedavno sa 3.0 s ovim custom firmwareom digo na 3.1.3 i radi ko vurica
Tema zaključana.
17.09.2010 | 13:46
Idem onda na 3.1.3..
ne zelim riskirati da mi mob bude spor.

tnx i poz svima
Tema zaključana.
20.09.2010 | 08:56
ej ljudi, pozdrav
Opet isti problem. Dignuo sam ga na 3.1.3 i opet ne mogu nista raditi sa kontaktima..
Ako netko zna nesto o tome bio bih zahvalan na pomoci..
Tema zaključana.
20.09.2010 | 19:38
Ja sam upravo od prijatelja dobio 3G da mu ga probam otključat jer ga je greškom zaključao sa iOS 4.0 updateom. Do sada sam mu ga već nekoliko puta otključavao i nikad nisam imao takav problem. Njegov je kupljen u Singapuru.

I svog 3G sam isto nekoliko puta jailbrekal i unlockal. Kad sam to napravio na iOS 3.0 onda sam imao problema sa primanjem poziva i SMS-ova i morao je biti cijelo vrijeme ukopčan 3G. Sad mi je na 3.1.3 i sve radi ko vurica.

Ako uspijem ovog otključat napišem kako je prošlo
Tema zaključana.
20.09.2010 | 20:19
Hm, objasni kako ne možeš editirati, možeš li uopće ući u kontakte?
Tema zaključana.
20.09.2010 | 21:21
Meni je to isto za ne vjerovati. Mozda zbog JB.
Tema zaključana.
20.09.2010 | 21:54
MOgu ulaziti u kontakte.
I imam sve kontakte koje sam unio prije nego sam ga update-ao na 3.1.2.
Nakon toga jednostavno ne mogu nista s njima. Niti dodati novi kontakt. Tako je i sad na 3.1.3.
Nasao sam na nekom stranom forumu da treba nesto sa SSH AddressBook-a permision promijeniti u 0777 ili 0755... Da li mi zna tko reci o cemu se to radi i kako da to obavim (nisu bas bili detaljni kako se to radi).
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1276)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO