Tele 2 pristup internetu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tele 2 pristup internetu

17.09.2010 | 13:51
Postovani kolege.
Evo problem je vrlo ocit. JB sam svoj iphonjero i sad noramlno sve radilo. Nikad nisam imal potrebu koristiti edge i 3G pa sam instaliral SB setting i onesposobil ih. E sad naravno je dosla nova tarifa koja mi jako pase ona "Smiley" i hocu surfati preko edgea ili 3G-a ali nece mi se spojiti...
Mislim da je problem u VPN/mreznim postavkama.
E je tko to probal slagati ili imal isti/slican problem?
Pokusal sam sa standardnim postavkama sa tele2 stranice i tu sa foruma kaj sam nasel neke "defoult" postavke,...ali mozda sam i tu nest zaj...
Ako ima tko da mi pomogne u ovoj dilemi.
Koristim iPhone 3,2 OS, JB i unlock sam napravil preko Geogothovog Snow app...
Tema zaključana.
17.09.2010 | 14:19
Imam i ja jailbrekan iPhone 3G, ali nisam nikad instaliral taj SB Setting. Malo san pogledal video o tome na netu. Ne vidim da bi SB Settings bio problem jer kroz njega možeš i nazad aktivirat 3G. Ima jako puno settinga u njemu pa samo dobro pogledaj što si sve s njime isključio.

Što se tiče VPN postavki, ne vjerujem da imaš problema sa postavkama "virtualne privatne mreže". Više o tome možeš pročitat na: Što je VPN

Ja koristim T-Mobile Web 'n Walk i radi ok iako mi je VPN isključen.
Tema zaključana.
17.09.2010 | 14:39
A gle kolko sam progoogla sam nasel da neki ljudi imaju probleme sa globalnim pristupom tele2 mrezi te kao takve tele2 stvara novi protokol spajanja preko dodavanja vpn-a na samu tele2 mrezu te kao takvu onda im prodje spajanje...
To mores i potvrditi jer imaju na svojoj stranici dodatna uputstva za podesavanje istog za sve mobitele koje prodaju... Nazalost tu se ne nalazi iphone.
Naravno da VPN sluzi sa sve ono kaj pise na onom linku kaj si dal, ali evo tako je tele2 rjesil svoj problem pristupu internetu.
SB stetting sam detaljno proucil i sigurno nije greska jer sam sve ukljucil kaj se ukljuciti dalo i dalje nista...
Sa t-mobile karticom nisam nikad imal problema jer budimo realno t-mobile je legalni distributer na nasem podrucju, a zato je tu i njihova bezobrazna cjena uredaja i tarifa vezanih za isti, koji bez pretplate mi postaje skup sport...
Zake bi za nekoga bil vezan ugovorom i obvezna placati neke kad mogu istu/slicnu uslugu imati kod drugog operatera bez pretplate.
Tema zaključana.
17.09.2010 | 16:16
Evo ja bih samo uskocio sa jednim pitanjem ....

Trazio sam na web stranici pa nisam nasao informacije, a nisam bas u prilici da odem u ducan ili da zovem.

Ima li TELE 2 u ponudi microSIM???

Hvala
Tema zaključana.
17.09.2010 | 16:44
Defou je napisao:
Evo ja bih samo uskocio sa jednim pitanjem ....
Trazio sam na web stranici pa nisam nasao informacije, a nisam bas u prilici da odem u ducan ili da zovem.
Ima li TELE 2 u ponudi microSIM???
Hvala

Evo ja sam pročitao tvoje pitanje, upitao Google i on mi je dao odgovor:

Bug Vijesti - Tele2 nudi MicroSIM

Sve u par sekundi

Apple Rulez
Tema zaključana.
17.09.2010 | 16:56
Koji je problem izrezati obican SIM?
Kad dojde iPhone 4 i ako T-mobile nebu imal microSIM, ja bum ovaj svoj izrezal i umetnul u telefon. Potpuno su isti chipovi, samo je ona plastika manja.
Tema zaključana.
17.09.2010 | 17:21
Ja sam rezao 2 kartice i sve bez problema. Cisto za vjezbu sam srezao dve . Postoje na ebayu adapteri za microSIM to miniSIM i sa njima dodje naljepnica koja se naljepi ma miniSIM i ima oznaceno sto treba odrezati.

@Sank

Ja nisam guglao nego direkt na stranicu od TELE 2 i nikako naci

Hvala
Tema zaključana.
17.09.2010 | 23:39
pa neznam zasto bi imao ikakvih problema , lipo nazoves sluzbu za korisnike tele 2 i zatrazis da ti posalju postavke (mail, fax , pošta kako god zeliš) i samo upises gdje sto spada. ja imam 3gs JB 3.1.3. i sve radi super , također sam na tele 2.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1280)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO