Problem kod unlockanja 3G-a iOS 4.1 jailbrake.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem kod unlockanja 3G-a iOS 4.1 jailbrake.

04.11.2010 | 18:13
Alo ljudovi. Dugo se nismo culi.

Da skratim pricu trebam pomoc. Dobio sam 3G na poklon, sa 4.1 iOS-om. Namucio sam se i jailbrakeao ga sa Pawnagetoolom ( novim )
nakon toga na njihovoj stranici kazu downloadajte Ultrasn0w sa mobitela preko cydia , napravio sam to, instalirala se i sve. Nakon toga restarto sam ga , ubacio vip ili t-mobile karticu i dolazi slijedece.

Stalno mi pise Searching... i nakon toga No service.

Dali to znaci da sam ga popusio i da trebam cekat neki novi unlock ili?

Btw iphone je od americkog trzista!

HVALA na odg !!!
Tema zaključana.
04.11.2010 | 18:44
Na žalost za 4.1 još nemaš unlock. Pa moraš se malo strpiti. Zato ti i ne radi.

Sorry.
Tema zaključana.
04.11.2010 | 21:30
Unlock nema veze sa verzijom iOS-a, naime, iPhone može biti upgredan na iOS 4.1, a da se i dalje može unlockat. Da bi se to postiglo samo treba izbjeći upgrade preko iTunesa i napravit ga sa hakiranim ipsw

Dakle, nema veze na kojem si iOSu važno je da je prije svega JAILBREAKan, a onda:

sa ultrasn0w možeš unlockat ako ti je baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04 ili 01.59

sa blacksn0w možeš unlockat ako ti je baseband 05.11.07 itd.

Da dalje ne nabrajam odi na iClarified pa možeš naći sve potrebne upute kako unlockat iPhone. Sretno!
Tema zaključana.
04.11.2010 | 23:06
sada cemo mi ja imam ultrasnow al nisam probao ovaj drugi. sada cemo bas vidjeti
Tema zaključana.
04.11.2010 | 23:08
e i di mogu vdiejeti koji mi je basebadn? jer meni tu pise Modem firmware 05.14.02 dali je to to?

EDIT! skuzio sam! ubiti imam jako novi firmware. taj gore sta sam napisao, no nazalost nigdje jos nema unlock tj nema onaj UltraSn0w , ali bit cu strpljiv, ne vjerujem da ce dugo trajat dok ga ne skinu. mj mozda 2

a i da mogu ja njega i downgradeat , vidim kako ali malo me strah. =) ugl hvala decki!
Tema zaključana.
05.11.2010 | 00:00
Bojim se da modem firmware aka baseband ne možeš vraćat na niže verzije. Čini mi se doduše da sam negdje vidio nekakvu app skinutu preko Cydie za to, ali nisam siguran. No, znam da moj prijatelj nije u tome uspio i sad mu više ne rade WiFi ni telefon.

Znam samo da ovi dečki što se trude napravit jailbreak i unlock stalno viču da se ne radi upgrade na novi iOS preko iTunesa dok se ne vidi da li se može otključat, a to nije bez vraga.

Ja se nadam da će i novi unlock izaći isto kako je i novi jailbreak ugledao dana

Strpljen spašen!

Ja iPhone
Tema zaključana.
06.11.2010 | 02:11
Imaš novi modem firmware pa za sad ne možeš unlock. Zbog Ultrasn0w-a ti ne vidi t-mobile mrežu, probaj maknut Ultrasn0w iz cydie ili napravi restore preko itunesa, znači factory restore, prebaciš mob u dfu mode i napraviš restore iz itunesa, bez čačkanja sa modificiranim ipsw-om, postavit će ti 4.1 i to je to. radit će ti t-mobile i bonbon kartice. Jailbreak ti radi besprijekorno redsn0w 0.9.6b1 (win), skineš originalni ipsw za 4.1 i redsn0w odradi ostatak. za onlock čekaš kao i ja (mislim tjedan dva najduže).
Tema zaključana.
06.11.2010 | 11:13
Nisam te bas razumio ali jesam izbrisao sam ultrasnow a sad me strah dalje prckat, vidjet cu malo znaci to izbrisem i instaliram redsnow za win i sta prikljucim i pricekam da on sve obavi
. Najvjerovatnije cu ja lijepo pricekat i dati "profi" osobi da napravi. Rekli su mi da nista ne cackam nego da pricekam 2 tj pa onda ce on sve sredit
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1274)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO