iOS4.2 i iPhone 3G
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS4.2 i iPhone 3G

23.11.2010 | 11:21
stavio sam iOS 4.2 i tastatura koja mi je na hrvatskom više nema naša slova č, ć, ž, đ, š...
Tema zaključana.
23.11.2010 | 12:19
Provjeri si postavke u International (Međunarodno) ... kod mene je sve OK.
Tema zaključana.
23.11.2010 | 12:28
Hmmmm....
Gdje se to može namjestiti?
Meni je hrvatski naveden u Postavkama > Općenito > Tipkovnica > Međunarodne tipkovnice > Hrvatski i pod Postavkama > Općenito > Tipkovnica > Međunarodno > Jezik > Hrvatski?
Tema zaključana.
23.11.2010 | 13:41
A kad drzis malo dulje c, z, d i s?
Tema zaključana.
23.11.2010 | 13:44
Kada ih držim malo dulje i kada bi se trebala pojavljivati naša slova... ništa se ne dešava. Ostaju engleska slova iako piše pod Postavkama da su hrvatska.
Tema zaključana.
23.11.2010 | 14:58
Ovako je bio slučaj kod mene, nakon što sam instalirao 4.2 sa developera, defaultni jezik mi je bio English, ali sam osim English imao i Cro u General -> Keyboard -> International Keyboards (znači i Eng i Cro). Cro slova nisu radila, zatim sam iz popisa tipkovnica obrisao Eng i opet je sve proradilo.
Tema zaključana.
23.11.2010 | 15:09
Hvala ti!
Napravio sam kako si napisao, i sada sve radi.
Tema zaključana.
23.11.2010 | 15:57
reci molim te ... kako radi 3G sa 4.2 ? ja trenutno imam 4.1 i radi mi odlicno (i to cak sa MT bez WALLa), pa da li se isplati update na 4.2 ...
Tema zaključana.
23.11.2010 | 16:14
Update na telefonu od jucer i iskreno nisam primjetio nikakvu razliku izmedju 4.1 i 4.2 osim ikone od voice/memos i istoga problema s slovima đšćčž koji sam rijesio s instrukcijama od Law-a . Negdje je netko napisao da je ponovno nestao tethering ali to ti jos ne mogu potvrditi jer nisam probao.
Tema zaključana.
23.11.2010 | 16:16
ovako...
meni nije baš dobro radio 4.1... bio mi je dosta spor.
Sa 4.2 stvari su nešto bolje, iako mislim da ću se za pola godine vratiti na zadnu verziju iOS 3.
Sve u svemu, iOS 4.2 je bolji od iOSa 4.1!
Tema zaključana.
23.11.2010 | 18:54
diplodocusIII je napisao:
ovako...
meni nije baš dobro radio 4.1... bio mi je dosta spor.
Sa 4.2 stvari su nešto bolje, iako mislim da ću se za pola godine vratiti na zadnu verziju iOS 3.
Sve u svemu, iOS 4.2 je bolji od iOSa 4.1!

Zato sam ja svoj 3G ostavio na 3.1.3. Jailbreakal sam ga, ali mu nisam instalirao nikakve dodatne opcije za springboard jer to usporava i to jako, samo sam kupio MyWi preko Cydie i radi ko vurica

Naravno ostale aplikacije koje mi na njemu trebaju i dalje syncam bez problema preko iTunesa

Ja moj iPhone
Tema zaključana.
24.11.2010 | 00:18
diplodocusIII je napisao:
Hvala ti!
Napravio sam kako si napisao, i sada sve radi.

Nema na čemu, drago mi je da sam pomogao!!!
Tema zaključana.
24.11.2010 | 00:20
Mene jedino što je iživciralo jest da su nestale postavke oko MMS, one APN postavke i ostalo što se tiče MMS-a, a ne sjećam se kako je ranije bio. Radi se o Vip pretplati (bez data tarife), jel' ima neka dobra duša da stavi sva podešenja.
Tema zaključana.
24.11.2010 | 00:33
CELLULAR DATA

APN: data.vip.hr
Username: 38591
Password: 38591

MMS

APN: mms.vipnet.hr
Username: 38591
Password: 38591
MMSC: mms.vipnet.hr/servlets/mms
MMS Proxy: 212.91.99.91:8080
Tema zaključana.
24.11.2010 | 00:36
Meni teethering ne radi. iPhone 3G na Vipu kupljen u Italiji. Legalne nadogradnje bez jailbreake aplikacija.
Tema zaključana.
24.11.2010 | 01:27
Daklem 3G iOS 4.2.1, 2 komada, jedan na Simpi, a drugi na iTarifi (znači T-Com) teethering radi uredno i preko BT i preko USB-a, barem kod mene....
Tema zaključana.
24.11.2010 | 09:14
Dajte molim vas provjerite da li su stvarno izbacili Internet Tethering s ovom zadnjom nadogradnjom? Meni jos uvijek stoji 4.0.2 na telefonu i dvoumim s.
Imam iPhone 4, na T-Mobile-u bez ikakvih modifikacija i otkljucavanja (kupljen u T-Comu na tarifi i300). Hvala.
PS Znam da je malo OT ali da ne otvaram novu temu.
Tema zaključana.
24.11.2010 | 09:55
Zabac,

ja sad upravo updateam moju četvorkicu pa javim kad se sve to završi
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.11.2010 | 10:35
na 3GS, 4.2.1 tehtering postoji i radi..
Tema zaključana.
24.11.2010 | 12:57
@ zabac: jučer updateao na 4.2.1 i ima opciju internet teethering. Telefon je iPhone 4, kupljen u T-Comu, zaključan i nije jailbreakan.
Tema zaključana.
24.11.2010 | 13:13
Ma da i ja sam to isto napravio samo sam otvorio novu temu iPhone 4 i iOS 4.2.1 jer ovdje se piše o 3G pa su tamo prvi dojmovi sa četvorkom
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1297)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO