itunes account
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

itunes account

03.12.2010 | 21:38
kako se registrirati i napraviti account da bi skidao free apps, ali bez kreditne kartice?
Tema zaključana.
04.12.2010 | 00:57
Evo slijedi ove upute:
www.iphonehacks.com/2009/05/step-by-step...ree-iphone-apps.html

Ili Googlaj:
"how to register on itunes without credit card"

Pozdrav!
Tema zaključana.
04.12.2010 | 09:41
pozdrav,

pratio sam upute sa tvog linka, ali nema opcije "none" za payment?
Tema zaključana.
04.12.2010 | 11:01
mislim da se više ne može bez kartice.
Tema zaključana.
04.12.2010 | 14:00
Može se bez kartice samo na malo neobičan način.
Inače, ako si prijavio e-mail već prije na "standardni" način morat ćeš koristiti novi mail s ovakvom procedurom jer ti stari neće više prihvatiti.
Tema zaključana.
04.12.2010 | 20:05
je evo radi! ma problem mi je bio zbog starog accounta jer prije je radilo preko electron visa kartice...
Tema zaključana.
08.01.2011 | 23:04
ne kuzim prijavljen sam preko g maila i stavio sam master card
sad sam napravio novi mail(isto ime samo yahoo) i ne pojavljuje mi se NONE opcija
Tema zaključana.
08.01.2011 | 23:49
Upute kako napraviti iTunes korisnički račun bez kerditne kartice se nalazi OVDJE. Ako budete pratili od slova do slova trebalo bi proći bez problema. Važno se je svakako prvo odjaviti, ako ste već prijavljeni sa nekim drugim korisničkim računom, a tek onda početi raditi novi.
Tema zaključana.
09.01.2011 | 00:30
E hvala uspio sam daj mi please reci jer mogu ikako izbrisati stari account
Tema zaključana.
09.01.2011 | 01:03
Zikva je napisao:
E hvala uspio sam daj mi please reci jer mogu ikako izbrisati stari account

Prije nego se odlučiš izbrisati stari korisnički račun moraš znati da ćeš time izgubiti mogućnost korištenja svih aplikacija koje si skinuo preko njega, pa mislim čak i onih besplatnih. Ako ti je račun prijavljen sa kreditnom karticom, možeš samo izbrisati podatke kreditne kartice i time onemogućiti daljnju kupovinu sadržaja, a zadržati mogućnost korištenja onog koji je skinut sa iTunesa preko njega.

Ukoliko pak taj račun nisi nikada koristio i želiš ga u potpunosti poništiti, onda upute kažu da moraš pisati e-mail Appleu da ti to omogući.

Evo što o tome pišu na Apple Support Forum
Tema zaključana.
09.01.2011 | 14:25
evo pojavila mi se opcija na starom acountu NONE pa sam na to kliknuo
Tema zaključana.
18.01.2011 | 16:22
Evo mene opet
Ovako skinuo bi iMovie aplikaciju preko svoje Visa Electronic kartice a javlja mi stalno da je odbijeno, bio sma u banci i sve je u redu imam nekih 15 dolara, jedino mi je zena rekla da mozda nece Visu Eletronic nego samo obicnu, pa je li to istina
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1329)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO