TV na Iphone-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TV na Iphone-u

10.12.2010 | 00:30
Ciao decki, mi moze netko od vas preporucit neku aplikaciju ili streamin za gledati tv programe ili nogometne utakmice ?
Tema zaključana.
10.12.2010 | 10:13
EyeTV na Macu sa podržanom DVB-T karticom + EyeTV iOS aplikacija na iPhone-u... u Lokalnoj mreži radi super.
Ako podesiš router i forwardaš pravilne portove možeš gledati i preko web-a (to se vidi kako mi na T-Comu imamo jadan upload) ....
Web-stremanje radi čak i preko 3G-a ali je u tom slučaju slika jadna da jadnija ne može biti (jel' to zbog ADSL uploada ili 3G-a ne znam, ali ja sumnjam na ono prvo) ...

Ako misliš streamati TV sa nekih od servisa bez ikakog dodatnog hardwarea ... baci oko na ovu stranicu...

A također postoji i dodatan hardware preko kojeg se može gledati DVB-T signal, ... radi na principu da je externi uređaj sa DVB-T tunerom u biti WiFi router na kojeg se spojiš i onda iOS aplikacijom streamaš direktno na njega... više o uređaju imaš ovdje
Tema zaključana.
10.12.2010 | 10:41
Piko je napisao:
EyeTV na Macu sa podržanom DVB-T karticom + EyeTV iOS aplikacija na iPhone-u... u Lokalnoj mreži radi super.
Ako podesiš router i forwardaš pravilne portove možeš gledati i preko web-a (to se vidi kako mi na T-Comu imamo jadan upload) ....
Web-stremanje radi čak i preko 3G-a ali je u tom slučaju slika jadna da jadnija ne može biti (jel' to zbog ADSL uploada ili 3G-a ne znam, ali ja sumnjam na ono prvo) ...

Pa čuj, ja kad gledam streaming s kompa u uredu, na telefon doma, sve mi radi odlično, a upload mi je onaj najmanji

Nego, za nogometne tekme, skini si UEFA.com - tamo ima opcija raznih, pa prouči. Godišnji pass je 10 $ mislim.
Tema zaključana.
10.12.2010 | 10:46
Vanjuška je napisao:
Piko je napisao:
Pa čuj, ja kad gledam streaming s kompa u uredu, na telefon doma, sve mi radi odlično, a upload mi je onaj najmanji

...heh ... Komp u uredu je na T-Com ADSLu ?

Ja streamam sa kompa doma.... a telefon u uredu na WiFi na stalnom vodu... no to donekle šljaka, .... ja sam rekao da je 3G u banani, ali nisam 100% siguran zašto jer 3G bi trebao biti brži od uploada na T-Com ADSLu ....a saka totalno.
Tema zaključana.
10.12.2010 | 19:55
Tocno. ADSL je u totalnoj banani. 3G je brzi na iPhone-u. Max. upload koji sam poostigo preko 3G-a i na T-Mobile-u je 1,64Mbps, dowmload je bio 4.66Mbps, jedino je PING visoki (najnizi je 179ms). Tako da ADSL ima dosta lose rezultate (3.74Mbps, 0.26Mbps i 123ms).
Tema zaključana.
10.12.2010 | 21:38
Eto i ja napravio test ADSL-a i rezultat je DL 10,32Mb/s, UL 0,49Mb/s i ping 10ms Mislim da je kod nas problem samo u tome jer imamo ADSL, a ne DSL

na T-Mobile 3G imam DL 3Mb/s, UL 1,5Mb/s i ping oko 200ms.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1297)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO