iphon 3g se "smrzo" i nece se upali!!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphon 3g se "smrzo" i nece se upali!!!!

15.12.2010 | 03:25
ovak terbam pomoć imam iphone 3g 16gb i htio sam ga update na 4.2.1 i nakon sto sam instaliro update mob se usporio....pokrenem aplikaciju ili nekog pokusam zovnit i on mi se smrzne...restartam ga i sad mi se nece upalit....restoro sam ga par puta međutin opet nis ne ragira.... pocne se palit...pojavi se jabuka i par minuta je solo na ekranu zatim mi se loading pojavi i vrti i vrti....al nikako da ga pokrene..... sta da radim, ima li tko kakav pametan prijedlog???

unaprijed hvala
Tema zaključana.
15.12.2010 | 10:41
kako si ga pokusao restartovati?pokusaj pritisnutio power i home dugmad istovremeno i poslije deset sekundi pusti power dugme a drzi pritisnuto samo home dok se telefon ne restartuje.meni je to uspjelo sa 4-kom.
Tema zaključana.
15.12.2010 | 13:21
probo i tako al neide.....od sinoc sam ga uspio jos jednom upalit ali je spor,spot i spor...i kad saam ga zakljucavo ostane mi prva stranica aplikacija na ekranu te se tako sve "smrzne" te sam ga onda gasio s off/on gumbom i home button skupa....tj restarto ga....
Tema zaključana.
15.12.2010 | 14:39
Što je ovo nema nitko niš pamteno predolozit???

al sam ja prvi koji ima takav problem????
Tema zaključana.
15.12.2010 | 17:14
Znači nakon što si napravio update preko iTunesa na OS 4.2.1 počeli problemi? Koji OS je bio prije toga i je li bio jailbreakan? Daj malo više detalja oko postupka upgradea i što je bilo prije pa ti možda i budemo mogli napisat koju pametnu.

Npr. moj 3G kupljen u T-Mobilu sam jailbreakao i unlockao prvi put na iOS 3.1.3 i sve je radilo savršeno. Onda sam se odlučio na upgrade na iOS 4.2.1 jer mi unlock nije bio toliko bitan. Update na iOS 4.2.1 sam napravio preko iTunesa i sve je prošlo ok. Radi možda zericu sporije, ali ništa gadno. Zaključal mi se ponovo na T-Mobile. Onda sam napravio jailbreak sa Redsn0w-om, ali nisam uključio multitasking niti pozadinsku sliku. Sve je prošlo superička i dalje radi jednako brzo.

Eto, sad ti?
Tema zaključana.
15.12.2010 | 17:33
ovako....prije je bio iOS 3.1.3 bio je jailbreakan al ne i otljucan i poceo se tiltat pa sam odlucio sve skrsit i stavit novi iOS i to je bio 4.2.1...nakon toga vise mi se nece upali,a ako se kojom srecom i upali onda je prespor ivrlo cesto zavrsi s "smrzavanje" ekrana....eto to je to sto ja znam .....
Tema zaključana.
15.12.2010 | 17:46
te kad u iTunes-ima uđemu app zamrznu mi se i itunesi i nemogu iz njih izic, moram ih ubit u Task Man.
Tema zaključana.
15.12.2010 | 17:47
Oprosti, mora da sam ja glup, ali što ti to znači da se "počeo tiltat" ? Misliš kao smrzavat kad si ga jako tresao kao flipper? Ili samo tako smrzavat, sporo radit, bla, bla, bla...
Tema zaključana.
15.12.2010 | 18:01
Da se objasnim. Dakle, da se radi o pegli bilo bi dosta u par na brzaka napisanih riječi da se opiše problem pa da ti neko da rješenje.

S obzirom da se radi o sofisticiranom telefonu kojeg si očito prije updatea na 4.2.1 već jailbreakao i time utjecao na njegovu funkcionalnost, nije dovoljno na brzaka napisanih par riječi da bi se vidjelo u čemu je problem i time ti dalo neko valjano riješenje ili savjet.

Iz tvog zadnjeg pisanja sada već ispada da si probleme imao i prije updatea na 4.2.1?
Tema zaključana.
15.12.2010 | 18:07
stari hvala ti na trudu al meni se vise ne da zaj... snjim ode on na servis.....nek se drugi pati s njim.... a ja cu da platim ako napravi ako ne....
Tema zaključana.
15.12.2010 | 18:21
pesty je napisao:
stari hvala ti na trudu al meni se vise ne da zaj... snjim ode on na servis.....nek se drugi pati s njim.... a ja cu da platim ako napravi ako ne....

Pa vjerojatno bi na kraju i došli do tog savjeta Sretno!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1341)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO