iPhone 4 i Skype video pozivi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 i Skype video pozivi

24.12.2010 | 23:22
Čini se da se konačno nešto pozitivno kotrlja iza brda. Počelo se pričati da će Skype konačnu u svoju aplikaciju za iPhone dodati i mogućnost video poziva i time ugroziti Appleov FaceTime.

Više na: Engadget - Skype finally bringing video calling to iPhone4
Tema zaključana.
24.12.2010 | 23:57
ja se nadam, znas tocno kada ce to izaci ?
Tema zaključana.
30.12.2010 | 18:55
Skype_video.jpg

Skype je upravo objavio novu verziju na iTunes koja podržava Video pozive!! Dakle, pohitajte i obnovite svoju verziju Skype na iPhone 4, a radi i na iPhone 3GS sa kamerom na poleđini Dakle, na iPhone 3G(S) ne možete se vidjeti i gledati u isto vrijeme, ali ipak kamerica radi.
Tema zaključana.
30.12.2010 | 19:27
Radi odlično... Hm...mislim da FaceTime i neće biti toliko velik uspjeh koliko je Apple najavljivao...
Tema zaključana.
30.12.2010 | 19:28
Baš sam maloprije probao sa iPhone 4 na iPhone 4 i super mi je...jedino što je malo gluplje riješeno obrtanje kamera, dakle prijelaz sa prednje na stražnju...ali odlično je jer je dodana funkcija da se isključi kamera...
Tema zaključana.
30.12.2010 | 19:29
I da pitam, Sank je Bog za iUređaje...jeste probali na 3G video pozive...nisam siguran je li to podržano...ako je, onda mislim da ću sve manje koristiti FaceTime
Tema zaključana.
30.12.2010 | 21:32
renato.lubina je napisao:
I da pitam, Sank je Bog za iUređaje...jeste probali na 3G video pozive...nisam siguran je li to podržano...ako je, onda mislim da ću sve manje koristiti FaceTime

Ma Renato, ne čitaš pažljivo moje postove Napisao još u prethodnom postu i isprobao, Skype video poziv RADI na iPhone 3G(S) sa njegovom kamerom na poleđini i zato je jedini problem kad oćeš da tebe vide, onda ti ne možeš vidit sugovornika i obrnuto, ali RADI!

I ma daj, Bog za iUređaje.... Hvala, al nemojmo pretjerivat, možda guru?
Tema zaključana.
30.12.2010 | 21:59
Dakle, isprobano i Skype video poziv radi na iPhone 4, iPhone 3GS, ali NE radi na iPhone 3G Ja imam iPhone 3G sa iOS 4.2.1 i jailbrekan i Skype video poziv ne radi, nema dugmeta koje nudi video poziv. Dakle, renato, sorry, 3G za sada ništa, ali mislim da ima tu nekih skrivenih aduta u rukavu, doduše za one sa jilbreakom. Javim čim doznam nešto sa sigurnošću.
Tema zaključana.
30.12.2010 | 23:19
Movicha_Icon.png

Movicha Mobile Video Chat
Eto, kako sam obećao, našao sam alternativu za video pozive. Radi se o besplatnoj aplikaciji, ali može se instalirati samo na jailbrekane iUređaje te na Mac ili Windows računala. Prednost iMoviche jest što omogućuje video pozive i na iPhone 3G, ali kako ima svoj sistem registracije za sada nema mogućnost povezivanja sa Skype korisnicima. Pozivi se mogu raditi preko WiFi i 3G. Ja sam isprobao samo preko WiFi.

Dakle, ukoliko ste zainteresirani za video pozive na iPhone 3G i jailbrekan je onda možete preko Cydie instalirati iMovicha. naravno, da iMovicha radi i na jailbrekanim iPhone 3GS i 4

Više o iMovicha aplikaciji doznajte na stranicama proizvođača: Movicha.com

Prednost Moviche jest što je zastupljena na MAC, iOS, Android, Symbian, Windows Mobile i Windows platformama,a za Blackberry dolazi uskoro!
Tema zaključana.
31.12.2010 | 02:11
Isprobao sam video poziv između iPhonea 4 i Maca i slika mi se čini mutna i loše kvalitete kad gledam na macu (znači slika koju mi iPhone šalje). Svejedno je jel kamera prednja ili zadnja. Nikad nisam isprobao Facetime tako da ne znam šta očekivati od slike.

P.S. Wifi je u pitanju
Tema zaključana.
31.12.2010 | 02:45
Ja sam također isprobao video pozive između dva iPhonea i iPhonea i desktop računala i slika sa iPhonea jest nešto slabije kvalitete. Video poziv preko 3G mreže između dva iPhonea sa normalnim signalom je najgora solucija, vjerojatno najviše zbog velike latencije, ali upitna je i brzina. IPhone 3GS imao je sličan rezultat po kvaliteti preko WiFi.

Evo i službene vijesti o Skype 3.0 i video pozivima: Engadget/Skype video calling for iPhone is available from today

Novi Skype radi i na iPadu i može primati sliku.
Tema zaključana.
31.12.2010 | 03:34
renato.lubina je napisao:
jeste probali na 3G video pozive...nisam siguran je li to podržano...ako je, onda mislim da ću sve manje koristiti FaceTime

Sank je napisao:
Ma Renato, ne čitaš pažljivo moje postove Napisao još u prethodnom postu i isprobao, Skype video poziv RADI na iPhone 3G(S) sa njegovom kamerom na poleđini i zato je jedini problem kad oćeš da tebe vide, onda ti ne možeš vidit sugovornika i obrnuto, ali RADI!

koliko sam ja shvatio renato je pitao jel netko probao preko 3G mreže a ne preko iphone 3G-a..
Ja sam probao i sasvim solidno..Jedino što imam neki dojam da je na facetimeu bolja kvaliteta slike..makar sam probao skype između 2 iphone 4 na wifi,facetime mi je davao bolju sliku..e sad..ali nije bitno kad mogu slat sliku preko 3G-a i izgleda čisto pristojno
Tema zaključana.
31.12.2010 | 11:07
Lihto je napisao:
...koliko sam ja shvatio renato je pitao jel netko probao preko 3G mreže a ne preko iphone 3G-a...

Je, čini se da sam i ja bio površno pročitao, ali zar ti nisi vidio da sam kasnije napisao i to u vezi 3G mreže, pa čak i dao link na Engadget gdje sve lijepo piše? I bih te mogao lijepo zamoliti da kad citiraš ipak taj citat (quote) pokušaš skratiti na ono na što se pozivaš, a ne ostavljati sve? Ako postaš sa iPada, nije to tako teško kad se ispraksiraš.
Tema zaključana.
31.12.2010 | 13:28
Evo zadovoljan? Mogao si ga qoutat pa se ispravit
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1337)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO