Iphone notification problem!?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone notification problem!?

01.01.2011 | 20:43
Imam iphone 3g Os 3.1.3(jailbreak-an,spirit), i push i notification poruke mi kasne,pričam o satima!Znači kad ga ugasim upalim sve radi kak treba,čim se zaključa i onda ponovo odkluča ne radi odnosno jako kasne.Znači svjejedno bio on na wifi-ju,edge ili 3g-u! Pokusao sam ga restorat,al nis,i onaj push doctor,al nema promjene resetirao sam network settings,čak sam promjenio sim karticu,resetirao.....idr:
Imam ga godinu dana i odlično mi je radio do sada,prije 2tjedna taj se problem pojavio! Push poruke trebam za Pingchat,Facebook i Viber. Please pomozite.
Tema zaključana.
01.01.2011 | 23:18
Prije svega, pokušaj se sjetiti što si napravio na iPhoneu prije dva tjedna kad se problem pojavio? Da li si možda instalirao kakvu aplikaciju preko Cydie? Možda si promijenio SIM karticu? U svakom slučaju probaj se sjetiti da li si išta mijenjao ili instalirao i što. Mislim da se o sličnom problemu već pisalo ovdje na forumu pa pokušaj pronaći. Sjećam se da je neko imao tako problema sa resetiranjem i stalnim padovima springboarda i na kraju skužio da ga zeza nekakva friško instalirana aplikacija za SMSanje ili tako nešto.
Tema zaključana.
03.01.2011 | 01:06
Ma sve sam pokusao,nemam problem sa resetirinjem niti nicim drugim,samo ti notification-i i push poruke.!
Sve sam stavio na novo,izbriso sve sto je bilo na njemu i opet isti problem. please help!!!!!
Tema zaključana.
04.01.2011 | 01:40
hej, evo registrirah se samo zato što si mi na google-u ti bio jedini pogodak. meni su od prije možda tjedan dana push poruke počele užasno kasniti. nekad pet minuta, nekad se dogodi da ne dolaze ni po petnaestak minuta, a nekada dođu nakon što sam već sam otvorio aplikaciju i pročitao poruku iz nje. mislio sam da će kompletan restore na 4.2.1 biti rješenje, ali na čisti restore bez jailbreaka ništa se nije promijenilo. što se uređaja tiče - iphone 4, a operator veliki T, Simpa mobilni internet (privremeno, dok ga ne budem mogao otključati).
Tema zaključana.
08.01.2011 | 16:13
ja odgovorio na svoj problem. odnio ajfon u t-centar u srijedu gdje su mi zamijenili karticu. u petak sam se vratio jer to nije pomoglo i ostavio ga na servisu. dali su mi zamjenski 3gs. nakon sat vremena sam se vratio u t-centar jer se na 3gs-u događao isti problem pa smo svi skupa shvatili da nije problem u mobitelu. probali s karticom od djelatnika t-mobilea (pretplata) i push normalno radi, probali s mojom simpa karticom - push ne radi (kasni). na kraju uzeli novi simpa broj i isprobali s njim - push ne radi. dakle, stvar je u t-mobileu i njihovom bezobrazluku. pisao sam im reklamacijetinu od dva metra, pa sada cekam da vidim sta ce reci.
Tema zaključana.
08.01.2011 | 18:29
Niste jedini s problemom. I ja imam problem sa pretplatničkom MicroSIM karticom. Neće mi se spojiti ako je ukopčan 3G nakon restarta ili uključivanja iPhonea. Cijelo vrijeme skače signal između 5 i jedne crtice i ništa, nedostupan. Tek kad iskopčam 3G onda se spoji, a poslije i kad vratim 3g je ok. To mi je problem jer je ne mogu uložit u iPad da recimo iskoristim raspoloživi internet promet uključen u pretplatu. Isti je problem, skače sa 5 na jednu crticu i nazad i to je to. Internet nedostupan. Morat ću to reklamirati, ako je uopće do SIM kartice jer sam dobio novu novcatu.
Tema zaključana.
13.02.2011 | 16:10
Jel ima kakvih novih informacija o ovome problemu. Naime meni se javlja potpuno ista stvar. Push poruke jako kasne, od 5 minuta pa i do 1h.
Isto sam na Simpi(prepaid), čak sam i promijenio sim karticu jer sam mislio da nije možda do toga, ali potpuno ista stvar.
Stavim karticu od frenda, koji je na pretplati i problema nema, push poruke dolaze gotovo trenutačno. Znači očito je to problem sa t-comom za prepaid brojeve
Tema zaključana.
15.02.2011 | 12:29
3gs,evo da objasnim svoj problem . Prije nego sam zamijenio u T-comu karticu zadnjih par dana jako me se teško može dobiti a poruke kasne i do par sati( vise od 5 ).Pokazuje puni signal na t-mreži čak i kad stavim drugu karticu. Nakon zamjene sim kartice isto. Podigao novi 4.2.1 software opet isto. Sto mi je činiti molim nekakav savjet prije nego ga otresem o beton. Telefon ima malo više od godinu dana
Tema zaključana.
20.04.2011 | 00:40
Push ne radi (kako treba) na prepaid računima jer nemaju data plan. Ako je iPhone otključan na pretplatnički račun drugog providera pomoći će Push Doctor (repo: www.cmdshft.ipwn.me/apt/) ili jednostavno aktivacija iphone sa T-Mobile pretplatničkom karticom.

U ostalim slučajevima push radi jedino preko Wifi-a ako isključite Cellural Data u postavkama (iOS4+) ili koristeći Edge Disabler (repo: cydia.pushfix.info) za ostale OS-ove.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1153)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.88 Seconds

Provided by iJoomla SEO