Navigacija Offline !!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Navigacija Offline !!

16.01.2011 | 02:23
Ciao ljudi, mi mozete reci koja je najbolja navigacija za iphone ali da je offline, i ako znate cijenu i vase misljenje koja je po vasem ukusu bolja. Hvala
Tema zaključana.
16.01.2011 | 13:23
moje misljenje je a i sam koristim tomtom navig., besplatna i meni odlicna i offline naravno, zatim iGo My Way, isto tako odlicna, pa Navigon, Sygic Aura i slicno, malo mi je teze reci koja je najbolja jer je to individualno ali evo meni se zasad najvise svida TomTom i Sygic Aura. Odi na stranicu apptrackr pa skini ili ako koristis hofile ili rapidshare imas za skinuti zatim torrenti i tako. Pozdrav
Tema zaključana.
16.01.2011 | 14:42
da ali meni iphone nije jailbrejkan, nema veze to ili ?
Tema zaključana.
16.01.2011 | 15:55
Ima veze, jer apptrackr ima crackane aplikacije za iPhone koje se ne mogu instalirati preko iTunesa bez posebnih dodataka i naravno iPhone mora biti jailbreakan.

Druga solucija jest kupiti na iTunes app storeau.

Ja imam origigi iGo My Way Europe i ne mogu reći jel ima boljih jer ja sam se za njega odlučio i samo taj app probao. Nekoliko puta me je dopeljao ravno pred vrata hotela i za mene je to i više nego dovoljno za jednu navigaciju.
Tema zaključana.
16.01.2011 | 17:09
koliko kosta sada, mislim da je 99 $ ???
Tema zaključana.
16.01.2011 | 22:56
mikiumag je napisao:
koliko kosta sada, mislim da je 99 $ ???

Cijena ovisi za koje područje uzimaš, a kreću se od 19$ za jednu zemlju do 100$ za 40 europskih zemalja u jednom paketu.
Tema zaključana.
17.01.2011 | 00:00
ok, hvala ti za sada

E da, rijesio sam onaj problem sta mi je konstantno javljao na ekranu. Probao sam ga par puta ustekat i odstekat i to je to tako da znas, i ako ce nekom trebat u buduce
Tema zaključana.
17.01.2011 | 13:10
Nemaš ih puno: Navigon, Tom Tom, iGo i Sigyc Aura. Po meni je baš Navigon naj bolja. Naravno moraš gledati Eastern Europe (za Hrvatsku) ili Western Europe ako ti treba za po Trstu Nije jeftina, pogledaj na app storeu.
Tema zaključana.
17.01.2011 | 13:31
rkrosl je napisao:
Nemaš ih puno: Navigon, Tom Tom, iGo i Sigyc Aura. Po meni je baš Navigon naj bolja. Naravno moraš gledati Eastern Europe (za Hrvatsku) ili Western Europe ako ti treba za po Trstu Nije jeftina, pogledaj na app storeu.

iGo ako nije bolji onda je definitivno jeftiniji jer za 100$ dobiješ 40 europskih zemalja uključujući i Hrvatsku. Možeš li napisati po čemu je dakle Navigon bolji od iGo za tebe? Znaš ono, neki argument, a ne samo "bolji je".
Tema zaključana.
17.01.2011 | 14:37
iGo ima puno bolje pokrivenu susjednu nam BiH. Navigon mi je tamo skroz zakazao. Ostalo je manje vise super kod oba programa.

+ od mene za iGo

Imam oba, ne pricam napamet
Tema zaključana.
17.01.2011 | 15:50
Da, naravno. Nekako mi je Navigon najpregledniji, naj jednostavniji za korištenje tijekom vožnje, kad ga i trebam. Ali naravno sve je to IMHO, tako sam i započeo rečenicu: "Po meni...", jel? U svakom slučaju Sigyc mi je katastrofa, dok mi je Tom Tom solidan, ali opet ne bolji od Navigona.
poz,
ray
Tema zaključana.
17.01.2011 | 16:42
treba jednostavno isprobati nekoliko pa sam odluciti koju koristiti, slazem se sa Sankom gdje kaze da ga iGo My Way doveo direkt pred vrata i da je to za navigaciju dovoljno, po meni i je, tako da svakome se nesto svida.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1331)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO