problem sa 3gs gubi mrežu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

problem sa 3gs gubi mrežu

22.01.2011 | 15:55
kao što piše 3gs, cijelo vrijeme traži mrežu,spoji se pa opet izgubi(t-mobile).Napravio update na 4.2 i opet ista stvar.Sve se to dešava nakon jb-a na verziji 3.1.2.prije je radio normalno.
Tema zaključana.
22.01.2011 | 17:12
Ja imam sličan, a možda i isti problem sa iPhone 4 na T-Mobile. Kad ga upalim ili nakon što mu vratim izvađenu SIM karticu, onda mi cijelo vrijeme skače signal sa 5 crtica na 1 pa nazad na 5 i nisam dostupan neko vrijeme. Prije sam mislio da mi se to događa samo kad je 3G ukopčan, no zadnji pokušaji su pokazali da ni to nema veze. Ista SIM kartica ponaša se potpuno isto kada ju uložim u iPad pa mislim da je problem do SIM kartice. Imam i staru VIP-ovu SIM karticu koju sam razrezao škarama pa mi nema tog problema i uvijek se odmah spoji na mrežu. Moj je na 4.2.1 i nije jailbreakan pa imam taj problem za razliku od ženinog iPhone4 koji je pak na iOS 4.1 i jailbreakan je i nema tog problema.

Da li nakon nekog vremena ipak uspiješ dobiti signal ili ne? Meni nakon igranja sa ukopčavanjem i iskopčavanjem 3G-a i Zrakoplovnog moda te pokušaja nazivanja ipak se nakon nekog vremena uspije spojiti.
Tema zaključana.
22.01.2011 | 17:40
Izgleda da sam riješio problem sa trećom sim karticom.ipak je izgleda problem sim kartica.
Hvala.
Tema zaključana.
22.01.2011 | 18:03
Super, znao sam da mi nema druge nego se prošetati do najbližeg T-Mobile centra i lopticu s problemom baciti u njihove ruke
Tema zaključana.
19.12.2013 | 23:41
Oživio bih ovo temu sa sličnim problemom:

Imam jedan 3GS kojeg mi je šteta držati u ladici pa sam ga htio upogoniti. No, problem je što stalno traži mrežu i nađe ju cca. 2-3 puta ali samo na jednu minutu unutar 24h. Mob je na T-mobile mreži, iOS je 6.1.3, nije bio JB-an, nije nikakav iPad BaseBand ni išta slično, ali signala nema i nema...

Probao sam Hard Reset, Reset mrežnih postavki i kompletni Restore, ali nije pomoglo. Promijenio sam i antenu (nekoliko puta), čistio konektor, ali uvijek je isto...

Da nije zgoren sam GSM čip?
Tema zaključana.
20.12.2013 | 00:11
Probaj sa drugom SIM karticom, da eliminiraš da nije kartica.
Tema zaključana.
20.12.2013 | 09:23
Barem 4-5 SIM kartica je bilo unutra. I od različitih operatera (iPhone tvornički otključan) i uvijek nema signala...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1180)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO