Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Green poison RC5 untethered jailbreak za 4.2.1!!!

• salsa
  • Posjetitelj
07.02.2011 | 17:05
Pozdrav svima

Odlican SITE

svaka cast da vas nema i mog Frienda Pileta nebi ga mogo Jailbrekat

lagano je fakat

pozdrav svimaB)
Tema zaključana.
09.02.2011 | 10:29
salsa kaže:
[quote]Pozdrav svima

Odlican SITE

Odlican site ? hm.. pa nije bas odlican , onak dobar je..
Sad cu naj.... od Sanka..
Tema zaključana.
09.02.2011 | 10:59
The_Cleric kaže:
salsa kaže:
Pozdrav svima Odlican SITE

Odlican site ? hm.. pa nije bas odlican , onak dobar je..
Sad cu naj.... od Sanka..

Grrrrr...

jesan te?

Evo jednog zanimljivog linka za jailbreakere: iPhoneheat/jailbreak 4.2.1 all guides
Tema zaključana.
09.02.2011 | 18:17
Jel moguće otključat iphone 4 BB 02.10.04?
Jel se isplati uopće updatetat sa 4.1 na 4.2.1?
Sve fino radi pa se premišljam,baterija 4-5 dana
Tema zaključana.
09.02.2011 | 18:41
Lihto kaže:
Jel moguće otključat iphone 4 BB 02.10.04?
Jel se isplati uopće updatetat sa 4.1 na 4.2.1?
Sve fino radi pa se premišljam,baterija 4-5 dana

Ja imam ženinog na 4.1 sa tim 2.10.04 basebandom i dobro joj radi pa se ni ne trudim raditi upgrade. Možda ga i napravim sa novim bundleom od PwnageToola 4.1.3, ali čisto iz sporta Ne bih ga za sada upgradeao preko iTunesa pa onda jailbreak sa greenpois0nom jer ko zna za koji će baseband napraviti novi unlock. Zamisli da napravimo upgrade na BB 03.10.01 i onda objave da njega nisu uspjeli unlockat, ali da jesu 2.10.04

Ah, da mislim da ti se ne isplati, ali ako ti se da igrati i to napraviti prije nego izađe iOS 4.3 onda ti savjetujem da ideš ovim putem pa da si zadržiš bb: Redmondpie/untethered jailbreak iPhone 3GS,4 with PwnageTool
Tema zaključana.
09.02.2011 | 19:47
Pozdrav svima, dala mi priateljica iPhone 3gs 4.1.0 i uspio sam ga jailbreak-at sa limera1n, tu je i Cydia i sve je uspjelo ko po špagi OSIM UNLOCK-a. iPhone je na basebandu 05.14.02 ima li ko ideju kako unlockati taj telefon???
Tema zaključana.
09.02.2011 | 19:52
rony, nema druge nego čekat da izađe unlock. Nešto se šuška da bi mogao izaći kad i iOS 4.3 još ovaj mjesec. Druga solucija ti je upotrijebit PwnageTool 4.1.3 unlock edition i instalirart bb 6.15. od iPada, ali ja ne bih preporučio jer onda povratka više nema.
Tema zaključana.
14.02.2011 | 11:52
Pozdrav znalcima a i onima drugima !
Možda je ovo malo blesavo pitanje, ali radije bi ga ja postavio nego si kasnije čupao i ovo malo kose kolko mi je ostalo . Naime, imam sa RedSnow-om Jaibrake-ani iPhone 4 (4.2.1) i sad si razmišljam da to isto napravim sa Greepoison-om (ne treba mi, niti bu mi uskoro trebal unlock). Vidim da su neki ljudi preskočili onaj korak restor-anja na tvorničke postavke (ja sam jednom davno to pokušal napraviti, a pošto mi iTunes-i nisu dopustili restore, sad bi to volio izbjeći), ali kolko sam shvatio svi su to napravili na Windowsima. Zanima me da li je to isto netko probao napraviti na OSX-u i da nije iskusio nekakve probleme. Znam da bi trebalo biti sve isto, ali nije baš uvijek tak, ne?
Hvala u naprijed na odgovorima.
Bujte mi dobri!
Goran
www.scharlaw.com
Tema zaključana.
14.02.2011 | 12:16
iTunes ti neće dopustiti napraviti restore na prethodne verzije iOS-a već samo na tekuću što je sada iOS 4.2.1 i modem firmware 03.10.01.

Ako ti nije bitan unlock onda je dovoljno spojiti iPhone i pokrenuti iTunes. Kliknuti na lijevom panelu pod Devices na prijavljeni iPhone i onda pod "Summary" kliknuti na dugme "Restore", potvrditi i sačekati da iTunes naprave update. Naravno za ovo napraviti moraš biti spojen na internet.

Nakon toga će te pitati da li želiš iPhone prijaviti kao novi uređaj što znači da će biti kao novi iz dućana ili pak oćeš vratiti njegov backup (to će ponuditi samo ako si ga prije već sinkronizirao sa iTunesima).
Kad to napraviš, onda zatvoriš iTunes, skineš greenpois0n i napraviš jailbreak.

Inače, postupak je potpuno isti i za Win i za MAc OS X.
Tema zaključana.
  • campo
  • Posjetitelj
14.02.2011 | 12:33
Nisam neki znalac ali i meni nece restor na Macu (bilo kakav) a na winu hoce,...
Tema zaključana.
14.02.2011 | 13:02
Probaj prije restorea izbrisati sve ipsw datoteke iz mapa:

\\users\\tvoj acc\\Library\\iTunes\\Device Support

i još

\\users\\tvoj acc\\Library\\iTunes\\iPhone Software Updates
Tema zaključana.
14.02.2011 | 14:08
Hej!
Hvala na odgovoru, ali na žalost nije odgovoril na moje pitanje.
Mene ne zanima restore, jer znam da ga nisam uspio napraviti na Mac-u (na PC-u nisam probao), nego me zanima da li i bez njega mogu (bez pojave određenih problema) jailbreak-nuti iPhone 4 (4.2.1.; 03.10.01.) sa Greenpioson-om. iPhone je već jailbreak-an sa RedSnow-om! Htio bi izbjeći restore da ne moram ponovo instaliravati sve aplikacije koje mi nisu backup-irane u iTunes-ima (dakle one sa Cydie). I kao što sam već napisao, znam da su neki uspjeli ovo napraviti na PC-u, a ja bi htio znati da li je netko uspio to napraviti na Mac-u. Pitam radi toga jer očigledno neke stvari rade bolje na Windowsima nego na OSX-u (npr. restore)!!
Ne znam kak drugi to rezoniraju, ali meni je to malo čudno/smiješno
Tema zaključana.
14.02.2011 | 14:23
@schar_law

Koliko sam vidio iz iskustva drugih, ne moraš raditi restore, nego ga možeš direkte jailbreakat sa greenpois0n iako je redsn0w jailbreak još gore. Ne bi ti se smjelo ništa izgubiti u tom procesu, premda naravno, nikada nema 100% garancije. Vidi post od The_Cleric u ovom forumu jer on je tako napravio i sve je prošlo ok.
Tema zaključana.
14.02.2011 | 21:20
schar_law
Kao sto kaze Sank, NIKADA nema 100% garancije da ce sve biti u redu ali ja sam tako napravio, Greenp0ison preko postojeceg Redsn0wa i sve je ostalo ukljucujuci Cydiu i sve je radilo odlicno, na windowsima , moj kolega je isto to uspio na mac-u no opet se vracamo na ono o garanciji, probaj pa javi..
))))
Tema zaključana.
14.02.2011 | 21:27
pozdrav svima!
evo, baš sam došao doma, prva stvar koju sam napravio je bila da sam sjeo za komp i jailbreak-nul si iPhone po drugi put (ovaj put sa zelenim otrovom). mogu samo reći da je sve prošlo brzo i bezbolno, sve što je bilo na iPhone-u je tamo i ostalo, a i sve radi kak vurica
hvala na pomoći!
uživajte!
G
Tema zaključana.
16.02.2011 | 00:13
Zanima me da li se nekome desava sljedece nakon JB sa greenpoisOn-om.Rijec je o IP4 4.2.1,prije sam imao redsnOw i samo sam ga prekrio sa greenpoisOnom bez restora.sve radi uredno osim sljedeceg:otvorim cydiu,manage,packages i kada mi vrti instalirane opcije i dodze do slova c odmah se cydia izbaci.Probao sam od iza vrtiti i cim dodze do pocetka slova c opet izbaci.Ima li netko kakvu ideju...???
Tema zaključana.
16.02.2011 | 01:13
baš sam probal napraviti to sa Cydiom i meni sve radi dobro. nisam znalac, tak da ti na žalost nemrem nikak više pomoći
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1345)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO