Imam Iphone 2g. Nedavno sam pokusao update-ga na 3.1.3 firmware preko RedSn0wa (jer na sam imao 3.0 pa mi vise nije htio pola aplikacija pokretati zahtjevajući najmanje 3.1 firmaware a ja sam imao 3.0). Znaci, nakon cijelog procesa update-a sve dobro ide dok se ne pojavi u zadnjoj fazi 2. puta logo od Apple-a. Tu se zablokira i nece nista napraviti. Nakon cijele noći ostavljenog da "odradi to što ima odraditi", a nije, restartao sam ga sa Power+Home button ali ne ide. Pokusao sam i ovo www.fixya.com/support/t160461-iphone_wont_turn ali ne radi. Pokusao sam ga update-ati ponovo preko Redsn0wa ali ne ide, i opet isto . ITunes ga isto ne prepoznaje (mislio sam Restore napravit ali nece da ga prepozna).
Pratio sam upute sa Youtube-a
Molim vas da mi pomognite jer neznam vise sto mi je uciniti
Prvo mu napravi reset tako što ćeš držati zajedno tipke Power i Home deset sekundi, a onda pustiti Home tipku i držati Power tipku dok se ne pojavi jabučica. Za dalje nisam siguran jer nisam imao prilike igrati se sa 2G.
CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost
dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.