iPhone 4 - novi JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 - novi JB

08.02.2011 | 19:20
Pozdrav svima,

imao bih par pitanja u vezi novog JB-a na OS 4.2.1.Ne poznajem puno toga sto se tice JB-a. Radi se o iPhonu 4 (4.2.1) 03.10.01

Ovako:
1)Pošto sam vec kupio par sitnih aplikacija, dali ce te aplikacije ostati nakon napravljenog JB-a?

2)Jel se moze sa novim JB-om (GreenPois0n rc5 untethered) napravit nekakav backup tj.ako mi se nebude svidao,napravim restore ali da mi iPhone bude imao sve kao prije JB-a?
Tema zaključana.
08.02.2011 | 19:31
Jailbreak sa greenpois0n ti neće izbrisati ništa sa iPhonea. Ipak, uvijek je bolje napraviti backup sa iTunes prije bilo kakvog jailbreakanja. Ako si kupovao aplikacije direktno na iPhoneu i do sada nisi koristio iTunes, onda prije nego spojiš iPhone na iTunes moraš se sa istim korisničkim računom prijaviti na iTunes i autorizirati računalo za kupovinu, u protivnom će ti iTunes izbrisati te aplikacije.

Ukoliko ti se jailbreak ne svidi, premda ja tu ne vidim što ti se ima svidjeti, možeš uvijek napraviti restore iPhonea preko iTunesa i onda vratiti sve kako je bilo prije jailbreaka, naravno uz uvijet da si prethodno napravio i backup.
Tema zaključana.
08.02.2011 | 22:48
Puno hvala za ovaj detaljan odgovor.

Inace,bio sam ga spoijo sa iTunes i imam sve aplikacije i na kompu.Medutim,neznam kako se radi backup, jer kada syncam iPhone, pise mi na iTunesu da radi (automatski) backup ali neznam di ga sprema svaki put.
Tema zaključana.
08.02.2011 | 23:22
s.o.s kaže:
.Medutim,neznam kako se radi backup, jer kada syncam iPhone, pise mi na iTunesu da radi (automatski) backup ali neznam di ga sprema svaki put.

Svaki put kada pokreneš sincanje radi se i backup koji se sprema na računalu pod imenom koje si dao iPhoneu. Koje backupove imaš možeš vidjeti tako da ideš u postavke iTunesa i pod Devices.
Povrat podataka na iPhone iz backupa se može napraviti tako da se nakon spajanja na iTunes klikne na dugme Restore. ITunesi tada prvo reinstaliraju firmware, a nakon toga te pitaju da li taj iPhone želiš prijaviti kao novi uređaj ili pak želiš napraviti povrat podataka iz prethodno napravljenog backupa. Ako odabereš povrat iz backupa, onda će ti se sve vratiti na njega kako je bilo kod izrade backupa. Naravno, sa restore treba biti pažljiv ukoliko se ne želi izgubiti mogućnost otključavanja.
Tema zaključana.
08.02.2011 | 23:31
puno hvala na odgovorima.nadam se sada da ce JB sada ici glatko...javim kako proslo...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1329)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO