iphone4 problemi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone4 problemi

23.02.2011 | 03:25
imam iphone 4 sa ios 4.4.2.1 napravio jailbreak prije tjedan dana prema uputama sa foruma...sve ok radilo par dana dok odjednom telefon se poceo previse grijati iako nista ne radim na njemu znaci ostavim ga on se grije tako da ga je neugodno drzati u ruci i baterija traje svega 4-5sati cak i u stanju mirovanja... napravio restore preko itunes da skinem taj jailbreak mislio da je mozda zbog njega ali nista mob i dalje u banani ima li tko kakav savjet ?
Tema zaključana.
23.02.2011 | 08:41
Bit će da si instalirao neke appove i sad rade u pozadini. Skype itd.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 11:34
a nista ne radi u pozadini, udarim dvaput na home pogasim ako ima kakav proces...ocito se jos nije nitko susreo s ovim problemom, neznam da ponovim jailbreak?
Tema zaključana.
23.02.2011 | 12:05
Jedan kolega mi je imao sličan problem sa iPhone-om 4. Probaj zamjenit punjač!
Tema zaključana.
23.02.2011 | 12:08
Ja nisam imao takav problem, ali recimo moj 3GS nije bio jailbreakan pa je odjednom počeo cuclati bateriju dok mu je WiFi ukopčan. Ako ga iskopčam onda je ok. Isto tako nije stvar u nekim aplikacijama da se vrte u pozadini jer ih sve zatvorim, a i isto je i nakon restarta. Sad sam ga jailbrekao i čini se da je problem i dalje prisutan, ali sad barem preko SBSettinga mogu na brzinu uključit WiFi dok mi treba i onda opet isključit bez tapkanja po Postavkama.

iPhone 4 isto tako na 4.2.1 nije bio jailbreakan (nov par mjeseci star) pa mi je u jednom momentu počeo više trošiti bateriju, ali bez zagrijavanja. Pustio sam ga dva puta da se potpuno isprazni i onda punio cijelu noć i sad je opet ok, premda ne mislim da je moja akcija tu nešto previše pomogla jer Li-ion baterije nemaju memory efekta, a i paše im da se ne preopterećuju previše, ne troše do zadnje kapi i da se dopunjuju po volji. Mislim da je to bilo do 3G-a koji mi je stalno ukopčan, ali zna biti slab signal pa...

Ako ti gašenje iPhonea i puštanje da se malo ohladi pa ponovo paljenje ne pomogne, onda još provjeri da ti je 3G isključen pa da li će onda biti razlika. 3G je poznat trošitelj baterije, a može imat problema ako 3G signal nije dobar ili ima više 3G baznih stanica u vidokrugu koje su zagušene pa se stalno prebacuje s jedne na drugu i time zapravo stalno radi. Ako niš od toga ne pomogne, onda možda servis?
Tema zaključana.
23.02.2011 | 12:49
cini se da je baterija pukla ima neku gresku bio sam kod servisera, sad je jedino problem ako odnesem na garanciju oce li skontat da je bio jailbreakan haha kad se neda neda se
Tema zaključana.
23.02.2011 | 13:03
Pošto nije bio otključan, uvijek možeš napraviti backup i onda ga vrati na tvornički postav.
Tema zaključana.
23.02.2011 | 13:23
oprosti sto gnjavim novi sam u ovome tek 20 ak dana se petljam oko iphona, znaci prije restora sam ga vratio na tvornicke postavke sve mi je obrisalo al to sad nije ni bitno, pa sam onda restore iz DFU mode il kako se vec zove preko itunes. sad mi jedino nije jasno mogu li oni vidit da je bio jailbreak napravljen ili da odnesem pa ako ako i kako ja mogu provjerit jeli sve kako je bilo tvornicki na njemu?
Tema zaključana.
27.02.2011 | 15:21
Pozdrav imam problem sa restorom izbaci mi gresku unknown error occurred (1013)
moze li mi neko pomoci
Tema zaključana.
27.02.2011 | 16:15
majstor79 kaže:
Pozdrav imam problem sa restorom izbaci mi gresku unknown error occurred (1013)
moze li mi neko pomoci

Probaj postupiti kako je navedeno na ovoj stranici: www.redmondpie.com/fix-itunes-error-1013...hone-4-to-ios-4.2.1/
Tema zaključana.
27.02.2011 | 16:37
probao sam opet izbacuje tu gresku,kad sam kupio mob. imao je vec 4.2.1 i 03.10.01
onda sam ga jaillbreko sa GP sve je bilo ok ali sam imao puno aplikacija pa sam ga jednostavno htjeo ocistit od svega,jel vrijedi probati na nekom drugom kompu od prijatelja?
Tema zaključana.
27.02.2011 | 17:30
proradilo samo od sebe nako 10ak pokusaja.
Hvala na pomoci!
Tema zaključana.
04.03.2011 | 20:57
Zanima ma dali neko zna moguli se update-ti aplikacije na appstoru,a koje su skinute preko instalusa
(uređaj iPhone 4, 4.2.1 JB )
Novi sam i nisam našo slično pitanje na forumu, još?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1153)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO