Kako prevariti s Njuškala???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako prevariti s Njuškala???

14.03.2011 | 09:23
Gledao sam na njuskalu iphone 3g/3gs/4g i cijena je relativno skupa. Želio bih nekoga prevariti preko njuškala. Tamo gdje ja živim lokacija GPS nije dostupna. A ja sirno ne zelim da mi policija dođe na vrata. Neke sam gledao kao Nađi iphone preko mobileme a i znam kako ga isključiti. Kako to izvest?? Dali je jailbreak ilegalan pa da me ne peijavi policiji i da mu istekne garancija. ako mi da sve garanciju, kutiju, iphone, punjac i slusalice te racun???
Tema zaključana.
14.03.2011 | 11:51
wtf?
Tema zaključana.
14.03.2011 | 12:12
Čovječe, došao si tu na Forum pitati kako da prevariš nekoga??????

Svašta!!
Tema zaključana.
14.03.2011 | 12:18
lsd
Tema zaključana.
14.03.2011 | 12:19
Zanemarit ću sad činjenicu da na javnom forumu kojeg svatko može pročitat tražiš pomoć oko kaznenog djela.

Meni je nešto drugo zanimljivije. Gdje ti to kvragu živiš ako GPS nije dostupan? Na Marsu? Ili u atomskom skloništu iz kojeg nikad ne namjeravaš izići?
Tema zaključana.
14.03.2011 | 13:18
@zutilav:

Po meni, ti si jedna malo ogranicena ili jako jako mlada osoba, koja treba jos jako puno da uci u zivotu.

Mani se corava posla i pocni stediti za iPhone kojeg toliko zelis

Za tvoju informaciju, GPS signalom je pokrivena CIJELA nasa planeta, i bez obzira u kojem selu zivis, vjeruj da te Veliki Brat gleda
Tema zaključana.
14.03.2011 | 14:00
???????????
Tema zaključana.
14.03.2011 | 14:01
Hehe, mislio je valjda na GPRS, bilo bi mi logičnije obzirom na izjavu. Ali u ovom slučaju su sve opcije otvorene.
Tema zaključana.
14.03.2011 | 15:43
ja bih rekao da se dotični u 90% svog posta krivo izrazio...
Tema zaključana.
14.03.2011 | 16:34
Ekipa, lako je moguće (s obzirom na njegove druge postove) da je čovjek osoba oštećenog sluha. Sretao sam se sa mnogo njih koji su kroz školovanje u školama SUVAG i Slavi Raškaj pušteni u život bez ikakvog osnovnog znanja.

Štoviše, mnogi od tih ljudi, kad pričaju na znakovnom jeziku su izrazito elokventni, no kad se trebaju izraziti na hrvatskome skoro uvijek zvuči kao ovaj post...Ništa čudno, radi se o našem školstvu

inače, SUVAG kao specijalizirana škola, zabranjuje (sic!) gluhim i nagluhim polaznicima komuniciranje na znakovnom jeziku i ograničava ih na govor, premda im to nije prirođeno zbog hendikepa. Prestrašno. Slijepe bi vjerojatno tjerali da gledaju znakove kad prelaze cestu

@Zutilav aka Danijel - jesam li u pravu?
Tema zaključana.
14.03.2011 | 17:23
Dodatak na priču:

Čovjek očito nije hendikepiran, samo je nepismen. I budala teška, a la Mamić...

Poslao mi PM slijedećeg sadržaja:
"zabi si taj svoj post u dupe posrano!!! mucko jedna!!"
Tema zaključana.
14.03.2011 | 17:35
onda ga treba fino dugotrajno zbanirati da se ohladi
Tema zaključana.
14.03.2011 | 17:36
Sve bolje od boljega:

ne nisam ni jedno ni drugo ja ssm samo obican gradanin koji zeli iphone ali koji ne daje tolko para kolko i pise. pa bih se snaso. recimo bi poslao sliku placene uplatnice prodavacu i ako on ne provjeri da su sjele pare i posalje mi ga preko autobusa u torbi i jos da vozacu neke i to autobusom dode kod mene.

Ima li negdje u forumu topic tipa "Ne kupujte od tog i tog - lopov je."? Mislim, ako imamo serijske brojeve ukradenih laptopova, bilo bi dobro imati i bazu registriranih prijestupnika.
Tema zaključana.
14.03.2011 | 17:40
I još - direktno iz Oglasnika:

Kupujem iphone 4g od 16gb. po mogucnosti on mora biti vakumiran tj. nesmije biti otvoren. skupa sa racunom i garanciom. tvornicki otkljucan Tj. sve sim kartice i jailbreak neka bude stavljen.
3000 kuna dajem za to. po dogovoru i vise.

Dakle, ne samo što planira nekoga opljačkati na Njuškalu, već će okušati sreću i ovdje

I još pritom nudi dobre novce

I svakako traži neotvoren mobitel. Ali mora biti JB.

WTF?!
Tema zaključana.
14.03.2011 | 17:47
ja nisam uopće razumio koncept njegove prijevare/pljačke nekoga?
Tema zaključana.
14.03.2011 | 20:22
AAAAAAAAAAAAAaa hahahahahahahahaha!!!!!!

Već DUUUGO se nisam ovako dobro nasmijao!!!
hahaha :DDD

Ljudovi, ne bih ja rekao da je on ograničen ili nešto drugo, nego samo da se netko šali sa forumom

Oooo Bože, svašta....

Clara pacta, boni amici ---> hahahahaha

Joooj, a kad sam čuo da je vakumiran i pri tome napravljen JB !!!

Vrh vrhova!! :DDD
hahaha
Tema zaključana.
14.03.2011 | 23:19
pa ne mogu virovat da ovo može neko napisat, hahaha očajno, hahahah sritno mu sa njegovom prevarom, doć ćemo ga posjetit u bolnicu kad ga neko dobro polomi, hahahahhaha
Tema zaključana.
14.03.2011 | 23:39
Ovaj post zutilava nisam obrisao jer je toliko nevjerojatan da se i ne može drukčije shvatiti nego kao šala

Još da je sačekao 1. aprila !?

Jedino razmišljam da možda preselim ovu temu pod forum "Vicevi i smijeh" koji bi trebali otvoriti.
Tema zaključana.
14.03.2011 | 23:43
Ja se samo pitam ima li kraja ljudskoj gluposti? )

Nekoga bi mozda i upecao, ali on o tome javno prica na forumu

I odaje svoj "visokoumni" plan
Tema zaključana.
14.03.2011 | 23:46
@vanjuska: prestani da lazes ovaj napaceni narod na forumu mucko djubre ))) loooooooool
Tema zaključana.
15.03.2011 | 11:22
Kako smutiti junfericu u mojim godinama? LOL
Tema zaključana.
15.03.2011 | 12:24
Iskreno se nadam da je riječ o zajebanciji, jel se kome da pogledati na Njuškalu pod potražnja?
Tema zaključana.
15.03.2011 | 12:40
ma to je neka dobra zajebancija hehehe, mali se biće malo nadimija pa se iša sprdat LOL

mislin da mu je plan uspija )) sad se negdi kida od smija sa nadimljenon ekipon i čitaju odgovore i polemiku ))
Tema zaključana.
15.03.2011 | 13:48
"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir nisam siguran."

Albert Einstein
Tema zaključana.
15.03.2011 | 14:17
Ova bi tema bila zanimljivija i produktivnija da naslov glasi Kako prevariti T-Mobile.
Tema zaključana.
15.03.2011 | 17:23
A ja opet predlažem da otvorimo novi forum "Šale i Vicevi" ili "Puknut ću od smija" ili "Di si bija kad je grmilo"
Tema zaključana.
15.03.2011 | 20:25
hm, ne znam. ja sam s tipom već dva mejla razmijenio u vezi iPoda touch 4G za koji sam stavio oglas ovdje.
jučer mi se javio, a u razmaku od točno 2 minute mi se javio na isti oglas s Jabučnjaka i (navodno) Mislav Kekić aka mike turtles koji me je pitao primam li plaćanje preko uplatnice na račun. (??!!) njega nisam uspio locirati kao korisnika na Jabučnjaku...
jako čudna koincidencija ili zbilja neki dinamitski duo?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1187)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO