Burza aplikacija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Burza aplikacija

16.03.2011 | 17:20
Pozdrav!

Kupio sam aplikaciju Burza sa app store-a ,prije tjedan dana, ali sada vise ne radi.Aplikacija je cudesno nestala sa app store-a i sto sada da radim.Imam JB Iphone, ali uvijek pomazem nase autore i kupujem aplikacije.Zelim nazad svoje dolare!!!
Tema zaključana.
17.03.2011 | 21:34
Prijavio sam slucaj Apple-u prije 24 sata i sada sam dobio odgovor.U odgovoru stoji da cu lovu dobiti nazad u roku od 3-5 dana.Sto da kazem nego bravo za Apple.
Tema zaključana.
17.03.2011 | 21:52
Evo sad vidim da je osim "burze" i "kino.hr" izbacena sa app storea.Ocigledno je da su neovlasteno pristupale serverima i preuzimale podatke.E decki moji ne moze to tako
Tema zaključana.
22.03.2011 | 19:40
Dobio refund
Tema zaključana.
23.03.2011 | 20:59
Ajde baci oko na Croatian Portfolio.

LP.
Željko
Tema zaključana.
23.03.2011 | 23:03
zivanek kaže:
Ajde baci oko na Croatian Portfolio.

LP.
Željko

Vidio sam i nisam se jos odlucio da kupim.Zanima me dali pokazuje live trgovanje na burzi, a fondovi me ne zanimaju.Zanima me dali preuzima vijesti sa zse.hr i ostale mogucnosti.Za sada sam na dobrom starom bloombergu.
Tema zaključana.
24.03.2011 | 09:32
Nažalost nije live trgovanje jer burza za to traži 3000 Eura/godišnje, to se nama ne isplati. Vijesti se uzimaju za sada sa hrportfolio a u planu je da se preuzimaju i od drugih s kojima imamo ugovor. Nama trebaju ovakvi korisnici kao ti jer onda najviše vidimo šta ljudi traže. Znam da cijena nije mala, ali dosta smo utrošili i vremena i truda, a i servera da tako nešto napravimo.

LP.
Željko
Tema zaključana.
24.03.2011 | 09:51
Ja sam tražio nešto slično za pračenje jedne dionice, ali sam škrt dati 3,99$. Nisam broker, ne trgujem dionicama, fondovi su mi enigma. Možda kad bi bila kakav Lite verzija za 1-2 dionice, pa nek idu i reklame, ali da je free.
Tema zaključana.
24.03.2011 | 10:14
Žabac,

ja da se stavim u tvoju poziciju, vjerojatno bi isto tako razmišljao.
Puno je to para 3,99 21-22 kn, to mi je taman za 1,5 piva.

Ako ćemo svi tako razmišljati onda je najbolje da svi odemo na burzu.
A svi ostali dečki koji rade takve stvari, najbolje da cijeli život rade besplatno. Ja se divim nekima koji kažu da im je to hobi.

Ja bi stavio lite verziju nije problem, ali nije fer prema ostalim 100 korisnika koji su to platili.

Inače ako gledaš koja je meni zarada:
30% Apple
70% ja

Znači 3,99*0,7 = 2,8 $

LP.
Željko
Tema zaključana.
24.03.2011 | 10:35
Nisam se dobro izrazio. Ako recimo broker ili netko tko ima brdo donica, ta moze platiti i vise od 3,99$. Ja imam par dionica i za tih dva pogleda godisnje ne bi dao novce za takvo sto. Naravno sa cijenim svaki rad i podrzavam.
Tema zaključana.
24.03.2011 | 11:03
zivanek kaže:
Nažalost nije live trgovanje jer burza za to traži 3000 Eura/godišnje, to se nama ne isplati. Vijesti se uzimaju za sada sa hrportfolio a u planu je da se preuzimaju i od drugih s kojima imamo ugovor. Nama trebaju ovakvi korisnici kao ti jer onda najviše vidimo šta ljudi traže. Znam da cijena nije mala, ali dosta smo utrošili i vremena i truda, a i servera da tako nešto napravimo.

LP.
Željko

Znam da nije live, dali je barem sa odgodom od 15 min? Ja imam live preko brokerske kuce, ali to ne mogu koristiti u pokretu.Bitne su mi vijesti sa burze, kao sto su: obustave trgovanja, izlazak fin. izvjesca i slicno.Sto se cijene tice, to ne zelim komentirati to je stvar autor i to postujem.
Tema zaključana.
24.03.2011 | 11:25
York,

ajde please mi pošalji mail ak nije problem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript pa ću ti odgovoriti, da ne zamaramo ostale.

LP.
Željko
Tema zaključana.
24.03.2011 | 14:50
Žabac, York

ajde mi pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ja ću Vam poslati Promo kodove.
Možete koristiti aplikaciju besplatno par tjedana.

LP.
Željko
Tema zaključana.
24.03.2011 | 16:20
Hvala na ponude, ali ja bi radije neka netko drugi, koji je potencijalni kupac, dobije kod da isproba i možda kupi aplikaciju.
Tema zaključana.
24.03.2011 | 17:11
E žabac,

znam da sam dosadan, a kaj te ne zanima koliko udjela imaš u mirovinskom fondu i jel taj fond dobro stoji ?

LP.
Željko
Tema zaključana.
25.03.2011 | 07:46
Ja ne vjerujem u mirovinski fond. Tesko da cu zivjeti od mirovine.
Tema zaključana.
26.03.2011 | 12:07
Isprobao sam aplikaciju i moram reci da je jako dobra.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1174)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO