unlock 02.10.04 i 03.10.04
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

unlock 02.10.04 i 03.10.04

18.03.2011 | 04:30
Kinezi su izgleda napravili Turbo sim koji otključava navedene basebandove od iphone4.Zna li itko kako se može nabaviti i kolika je cijena?
Tema zaključana.
18.03.2011 | 10:02
eBay, 70$ + 15$ postarine, salju za HR

cgi.ebay.com/GEVEY-UNLOCK-TURBO-SIM-IPHO...;hash=item33661a28e8
Tema zaključana.
18.03.2011 | 11:53
sve je to lijepo i krasno samo je li vam poznata činjenica da prilikom svakog paljenja i gubitka signala sa tom unlock karticom morate zvati broj 112 i da vam se operater mora na dvije sekunde javiti?
baš i nije zgodno da se svaki dan zove hitna služba...
Tema zaključana.
18.03.2011 | 12:59
Ja ne bih preporučio bacanje para za tu karticu. Nije legalno rješenje i kao što je Hackerivs napisao nezgoda je što to nije trajno rješenje. Pored toga kartica se može onemogućiti već slijedećim firmware updateom pa se jednostavno ne isplati.

Savjet: čekati da dev-team ponudi neko bolje unlock rješenje.
Tema zaključana.
18.03.2011 | 16:42
Malo skupo,a ne trajno rješenje.Mislim da ću ipak pričekat Dev-Team;) Pile kaže:
Tema zaključana.
20.03.2011 | 15:24
nije neko revolucionarno rješenje, niti neki Big deal, ali barem nešto kaj je izašlo valjda jutros. Pa tko želi, neka radi, ja sam još u "trpnom" stanju..

ih8sn0w.com/sb23beta2.html
Tema zaključana.
06.04.2011 | 03:58
evo već ima na ebayu ovog geveya, 10$ predmet, 20$ poštarina.
a ako se uzme 10, poštarina je besplatna.
da mi uzmemo to možda skupa, pa gevey nas onda ispadne 10 dolara?
ipak, nakon dubinske analize po internetu, ispada da kod ovog 112 trika samo treba čekat da se uspostavi veza. pa ako se prekine na vrijeme kod ovih spasilaca ne mora nit zazvonit xD
možda vrijedi probati za tako male novce, malo više od 50 kn?
Tema zaključana.
06.04.2011 | 06:22
Brzo vas budu nasli ako zovete 112. Od njih nema skrivanja broja. Manite se corava posla.
Tema zaključana.
06.04.2011 | 14:56
Ometanje telefonskim pozivima ilegalno je kao i spamanje. Čak i kad bi se broj mogao sakriti od onog koga se zove, još se uvijek ne može sakriti od pružatelja usluge, pa ne bih nikako preporučio ovakvo riješenje.

Istina je da već duže nije izašao novi unlock, ali ja još uvijek vjerujem da hoće i da se isplati još sačekati.
Tema zaključana.
06.04.2011 | 16:58
prošlo je već više od pola godine, a u tom razdoblju pomaka nije bilo gotovo nikakvog, samo praznih obećanja...
imam predosjećaj da ćemo se još dugo načekati.
Tema zaključana.
07.04.2011 | 01:07
"Prazna obecanja." LOL
Kao da je netko duzan dati unlock za mob.
Tema zaključana.
07.04.2011 | 01:28
naravno da nije.
ali oprosti, obećanja je bilo, i prije ovog možebitnog izbacivanja 4.3 unlocka je pompozno bilo najavljivano za božić, pa 16.1., i tako dalje..
Tema zaključana.
07.04.2011 | 09:49
Bit će se uplele više sile !
Tema zaključana.
07.04.2011 | 09:52
I ovi na vlasti kao i oni drugi koji nisu, obećavaju pa ništa.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1184)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO