iPhone 3gs 4.2.1 kamera problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3gs 4.2.1 kamera problem

18.03.2011 | 19:57
Dakle kada uđem u kameru onaj "objektiv" se neće otvoriti.Probam slikat ali ni jedna tipka ne funkcionira. Onda sam skinuo camera plus ni tamo se ne otvara "objektiv" ali baci neku grešku gada stisnem tipku za slikat. Dali ima kakvo rješenje? Hvala

iphone 3gs 4.2.1 baseband 6.15
jailbreak sa greenpoisonom
Tema zaključana.
18.03.2011 | 23:47
Jesi probao prvo jednostavno restartati iPhone. Pogasiti ga pa ponovo upaliti? probaj to i javi rezultat.
Tema zaključana.
19.03.2011 | 00:25
Jesam ali opet ista stvar!!
Tema zaključana.
19.03.2011 | 01:05
Da li imaš instaliran SBSettings? Ako da, da li ti je možda neka opcija tipa videoedit uključena? probaj ju isključiti pa javi.
Tema zaključana.
19.03.2011 | 01:49
Ma kamera nije radila ni kada sam ga tek jailbreak-o.
Imam sbsettings probao sam ga i maknut ali svejedno ništa!
EDIT : što da radim?
Tema zaključana.
26.03.2011 | 01:56
Šta nitko nema sličnih problema???
Tema zaključana.
26.03.2011 | 10:06
Ja sam imao jedan iPhone 4 na koji sam nagazio na prednje staklo koje je popucalo. Bili su isti simptomi.
Tema zaključana.
26.03.2011 | 13:21
ti si neki šaljivđija kao ili nemaš pametnijeg posla??
Tema zaključana.
26.03.2011 | 13:45
ja sam imao isti problem, isti uređaj, isti ios, isti jailbreak, i kamera bi normalno radila kad ga resetiram
Tema zaključana.
26.03.2011 | 14:54
Ne razumijem. Dobri, vidim da moram zdravoseljački napisati. Kamera je bila oštećena ili odspojena i iPhone-u je bila nedostupna, te se program za slikanje tako ponašao (uključi se ali blendu ne otvori).
Moguće da je kamera riknula. Po netu vidim da ih se dade bez problema zamijeniti.
Tema zaključana.
26.03.2011 | 15:01
ma meni je kamera radila na os 3.1.2 ali kada sam je updejto na 4.2.1 neće se otvorit objektiv,pa neznam dali je softverski nešto u banani ili je otišla u k...!zato pitam dali netko ima sličan problem da je dam zamjenit ili se može nešto rješit preko softvera
Tema zaključana.
26.03.2011 | 23:37
S obzirom da ti je unlock vrlo važan zbog čega si išao na vrlo nezgodno rješenje podizanja basebanda na iPadov 6.15, a time definitivno izgubio jamstvo na popravak iPhonea te si onemogućio da napraviš službeni update na bilo koji iOS, moj ti je savjet da se pomiriš sa gubitkom kamere i GPSa barem za sada dok se ne pojavi neki novi unlock ili dok ne nađu načina kako da se riješiš bb 6.15.

Dakle, situacija ti je prilično bezizgledna, pa ti zato do sada baš niko nije odgovarao na tvoje pitanje. A vjerojatno nema niti previše onih koji su riskirali sa bb 6.15 i još k tome izgubili kameru. Ovdje na forumu očito nema, a čini se da ti ni googlanje nije pomoglo, a valjda si googlao?

Pokušaj otkrivanja da li je to softwerski problem zahtijeva prilično zaguljenu misiju ponovnog updateanja iOSa koja u konačnici može uspjeti, a može i rezultirati pretvaranjem iPhonea u ciglu, a zbog bb 6.15. i pogrešnog koraka prilikom takvog postupka. Naime ti sada možeš reinstalirati iOS samo sa izmjenjenim firmwareom (custom firmware), a i tada ćeš moguće dobiti kakvu grešku u iTunesima te morati posebnim softwerskim alatima pokušati izbaciti iPhone iz DFU stanja. Da li ti se s time dadne zafrkavati? Da se radi o 3G još nekako, ali 3GS sa bb 6.15 prava je noćna mora. Zapravo se divim tvojoj hrabrosti da si uopće išao stavljati bb 6.15. Na 3GS usprkos svim upozorenjima što se time može izgubiti?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1169)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO