iPhone sim free - pitanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone sim free - pitanje

07.04.2011 | 16:49
Dobio sam novi tel, a o iphone znam jako malo, ne znam sta da uradim prvo ? Citao sam da treba aktivacija nekakva, ali nisam siguran da nesto ne uradim pogresno ? I buni me sto moram aktivirati tel kada je sim free ? Hvala na bilo kakvom odgovoru unapred.
Tema zaključana.
07.04.2011 | 17:06
evo ovako.
ako ti je mobitel sim free, staviš bilo koju karticu te ga spojiš na itunes i tako će se aktivirati.
ne možeš nikako pogriješiti, čak i da hoćeš
Tema zaključana.
07.04.2011 | 17:15
hvala ! u tom slucaju idem da se pravim vazan
Tema zaključana.
07.04.2011 | 22:16
modem firmware je 6.15.00 da li mogu da updateujem preko itunesa normalno ili moram da pazim, pretrazujem forum ali ne mogu naci neki odgovor
Tema zaključana.
07.04.2011 | 22:33
kolega to nije sim free mobitel.
to je poluispravni mobitel na kojem ne možeš updejtat normalno preko itunesa niti ga možeš aktivirati bez originalne sim kartice.
možeš jedino restorati firmware uz itunes jedino uz asistenciju snowbreezea, te kada radiš firmware mobitel moraš hacktivirati.
ako si kod nekog čudnog čovjeka kupio preporučam da ga odmah vratiš i deklariraš kao neispravan mobitel, na kojemu ne radi GPS uz debelu prijetnju policijom!!
Tema zaključana.
07.04.2011 | 22:36
stavio sam svoju karticu i sve je ok. Ali imam cydia na njemu. uhhh
Tema zaključana.
07.04.2011 | 22:39
ma onda ti je on prije bio aktiviran.
stvarno ti iskreno preporučam da ga vratiš, ovo nije sim-free mobitel netko te je debelo prevario! (na mobitelu je baseband 6.15.00 to nije od iphonea nego od ipada)
kad budeš restorao nema bez snowbreza i nema aktivacije bez haktivacije!
pogledaj si sada gps ti sigurno ne radi.
Tema zaključana.
07.04.2011 | 22:52
da, u pravu si jel mozes da mi das neki linak da probam bilo sta sa ovim ...omg
Tema zaključana.
07.04.2011 | 22:58
nažalost, ako staviš 06.15.00 baseband, iphone je nepovratno uništen!
(dobro, nije baš uništen, ali vrlo ograničen u uporabi i ima puno problema)
opet ti savjetujem, ako si nekome platio za takav mobitel, brže ga vrati i zahtijevaj pravi jer ovaj nije ispravan
Tema zaključana.
07.04.2011 | 23:02
Hvala PUNO ! sad cu da vidim ...
Tema zaključana.
07.04.2011 | 23:05
jos jedno pitanje i necu vas vise daviti mojim problemima i gluposcu. da li moze normalno raditi ovako . kako je tako je , prezalicu GPS ako ostalo moze da radi normalno ?
Tema zaključana.
07.04.2011 | 23:14
može.
ali sudeći po iskustvu ostalih, javljat će se problemi.
ako poželiš upgrejdati, bolje da nisi to poželio.
mislim, nije to sve toliki problem, ali smatram da je bezobrazno ako si ga kupio takvog, a netko ti ga je deklarirao kao tvorničkog sim free, i potpuno prešutio ovo o 6.15.
Tema zaključana.
07.04.2011 | 23:16
sta je tu je, sam sam kriv, pokusat cu sutra da ga vratim. Ne znam vise, oci mi ispadose od googlanja... odoh spavati ... hvala jos jednom za help !
Tema zaključana.
07.04.2011 | 23:19
a nisi nam ništa rekao, o kojem se točno iphoneu radi, kod koga si kupio, koliko si platio...
Tema zaključana.
08.04.2011 | 13:57
Ma radi se o 3gs, uzeo sam ga za 370e... treba da se vidim sa prodavcem za vikend ... citao sam da moze nesto da se uradi ako je boot loader 5.8 ?
Tema zaključana.
08.04.2011 | 14:37
da ako je bootloader 5.8 moglo bi se spustiti. No tu se radi o vrlo maloj seriji. Moram priznati da te malo ne razumijem, sto si toliki entuzijast u vezi mobitela. 370 za navofno otkljucani iphone je dosta velika suma novaca i za to si zasluzio imati pravi otkljucani iphone a ne srot sa 6.15 basebandom.
Inace za info, ja sam svoj iphone 4, nov i zapakiran, sa garancijom, platio 3200 kn sto ti je okruglo 400€. Istina bog, zakljucan je, ali zelim ti predociti kako te je netko prevario. Ja isto ovaj iphone mogu otkljucati sa 6.15, pa ga prodavat ko sim free, ali on ce uvijek biti t-mobile.
Tema zaključana.
08.04.2011 | 14:45
Na greskama se uci, sta da se radi. pokusat cu ga vratiti, ako ne koristim ga ovako, pa ko zna mozda se neko cudo i dogodi
Tema zaključana.
08.04.2011 | 14:53
naravno.
u svakom slučaju ti njega pokušaj vratiti, i znaj da imaš elemenata da uključiš policiju, i to pogotovo ako si u nekoj europskoj zemlji.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1179)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO