Rušenje appova na verziji 4.3.2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Rušenje appova na verziji 4.3.2

17.04.2011 | 09:06
Ruše mi se appovi sam s appstorea a oni systemski se normalno pokreču u čemu je problem?????
Tema zaključana.
17.04.2011 | 15:17
Kako se ruše? Da li se ruše odmah nakon što se pokrenu ili dok ih koristiš?

Ako ti se ruše odmah po pokretanju vjerojatno ti je autorizacija korumpirana. Morat ćeš ga spojiti na App store i prijavit se tamo sa korisničkim računom s kojim si ih kupio isto tako i u iTunesima i provjeriti da ti je računalo autorizirano.

Spojiš li iPhone na neko računalo s iTunesima koji nisu autorizirani tvojim korisničkim računom sve aplikacije koje su ti na iPhoneu će prestat raditi tako da odmah izlete nakon pokretanja.
Tema zaključana.
17.04.2011 | 16:32
Kako onda autoriziram korisnički račun sa itunesom?
Tema zaključana.
17.04.2011 | 16:46
Kad pokreneš iTunes i klikneš na App store u gornjem desnom uglu prozora imaš Login na koji kad klikneš možeš se prijaviti svojim korisničkim računom na trgovinu. Nakon uspješne prijave umjesto login tamo piše ime tvog računa, tj. prijavljena e-mail adresa.

Nakon prijave, ako računalo nije bilo do sada autorizirano za kupovinu sa iTunesa, tada ideš na padajućem izborniku na Store -> Authorize computer... Važno je da na iTunesima koristiš isti korisnički račun koji koristiš na iPhoneu za kupovinu na App Storeu.

Ako si sve uredno napravio, nakon slijedećeg spajanja IPhonea na iTunes, trebala bi se autorizacija na iPhoneu popraviti i s App Storea skinute aplikacije proraditi.
Tema zaključana.
17.04.2011 | 16:48
puno hvala..
Tema zaključana.
23.04.2011 | 21:16
Ja isto imam problema s rusenjem appova koji su kupljeni..probao i reset i gasiti mob ali nista... Rusi se i dalje. Da li restore napraviti ili?
Zahvaljujem
Tema zaključana.
23.04.2011 | 22:33
jesi napravio proceduru kako je Sank rekao?
Tema zaključana.
24.04.2011 | 03:12
Da još jednom ponovim. Ukoliko spojite svoj iPhone, iPad ili iPod sa računalom na kojem se nalaze iTunesi koji nisu autorizirani sa vašim korisničkim računom kojim ste kupovali aplikacije na App Storeu, te pokušate bilo što, samo npr. Sinkronizirati glazbu, nakon toga vam više na iPhoneu neće raditi niti jedna aplikacija koja je kupljena. Tapom na ikonu aplikacije ona će se pokrenuti, ali i odmah zatvoriti zbog poništene autorizacije. Nema veze što ste vi iTunesima jasno rekli da ne želite da vam dira niti sinkronizira aplikacije, svejedno će poništiti autorizaciju.

Da bi povratili autorizaciju, morate spojiti iPhone, iPad ili iPod na računalo na kojem se nalaze iTunesi autorizirani sa vašim korisničkim računom te pokrenuti sinkronizaciju. Tako će se autorizacija vratiti i sve će aplikacije opet proraditi bez potrebe za restoreom i svom gnjavažom koju on nosi.

S obzirom da s iTunesima možete autorizirati najviše 5 računala, kada to iskoristite onda postoji mogućnost da se ponište sve iskorištene autorizacije, ali tada ne zaboravite prije spajanja svog iGadgeta najprije reautorizirati računalo na kojeg ga mislite spojiti. Kako se to može napraviti pogledajte ovdje:

www.macworld.com/article/49193/2006/01/deauthorall.html
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1201)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO