Statistika za MB, sms i pozive
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Statistika za MB, sms i pozive

28.04.2011 | 14:17
Ciao decki, vidio sam kod frenda da ima jednu aplikaciju koja mu pokazuje koliko je sms,poziva i mega bitea potrosio u mjesecu. Snate mozda dali postoji takva aplikacija za iphone i kako se zove.
Znaci on u toj aplikaciji ubaci koliko ima mjesecno sms-a koliko poziva i MB, i svaki put kad kad posalje sms ili zove, smanjuje mu se poruke i minute razgovora. Hvala
Tema zaključana.
28.04.2011 | 15:01
simpa, ovo bi i ja volio znati, ali nekako se bojim da to nije neka sluzbena aplikacija!
Tema zaključana.
28.04.2011 | 18:04
nije, on mi je rekao da ju je skinuo, ima android na mobu, ja mislim da postoji, samo ne znam sta da upisem u app store
Tema zaključana.
28.04.2011 | 18:27
Pa dobro, to sto ju je skinuo, ne znaci da je nije skinuo sa nekog sourca iz cydije
A ako ima android, onda to nikako ne treba znaciti da postoji i inacica za iphone!
Koliko znam apple ne dopusta developerima da raspolazu sa tim podatcima, pa ne bi pustili takvu aplikaciju u app store! Brojace sms-a koje sam koristio bili su preuzeti sa cydije... Bo!
Ako nadjes nesto, svakako javi!
Tema zaključana.
28.04.2011 | 18:34
a gle, sigurno ce jos netko ovo procitat, pa ako nesto znaju ce napisat, ako ja nadem javim
Tema zaključana.
29.04.2011 | 00:33
Meni T-mobile pošalje poruku da sam, od mogućih 50 SMS-a, potrošio 40 iz tarife i150. Za minute ne znam, valjda još nisam došao do kraja ili ni neće javiti.
Tema zaključana.
29.04.2011 | 08:09
Na Vipu odem na moj vip račun i tamo vidim koliko mi je minuta razgovora, sms-a i MB ostalo - zadovoljan sam tom uslugom (u paketu sam sve za mene 250 - 50% popusta)
Tema zaključana.
29.04.2011 | 11:23
Ako ti iPhone nije jailbreakan, onda za pozive ima aplikacija calLog, za internetski promet imaš u postavkama, upotreba, a za SMS nisam uspio naći za sada ništa korisno.

Ako ti je iPhone jailbreakan, onda za pozive imaš aplikaciju CALL Counter, za praćenje poslanih SMS poruka, i to ispravno jer one duže od 160 znakova ispravno računa kao dvije imaš SMS Counter, a za promet i dalje možeš koristiti brojaš koji je ugrađen u iOS pod postavkama, samo ga se treba sjetiti svakog obračunskog dana u mjesecu resetirati.

Sve navedene aplikacije su komercijalne tj. koštaju po par dolara, calLog na App Storeu, a CALL Counter i SMS Counter na Cydia.
Tema zaključana.
29.04.2011 | 13:33
Hvala sank
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1197)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO