iGO VS. TOMTOM/don't panic Hr
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iGO VS. TOMTOM/don't panic Hr

08.05.2011 | 14:01
Poštovanje
Imam dva programa za navigaciju za iPhone. iGo myway europe i don't panic Croatia za kojeg se još mogu dodatno kupiti mape eu država. Don't panic radi fantastično, ali nema još navigaciju za pješačenje a što je vrlo koristno kad pješačiš po gradu koji ne poznaš. iGO ima sve to ali radi nekako sporije u odnosu na prije.
Zašto je to tako? da li je optimiziran za iPhone4 koji ima brži procesor i ostalo? Još sam na 3Gs-u pa sam mislio ako neko ima kakva iskustva sa tim stvarima da mi napiše.
Mislim da je iGO za sada bolji u većini stvari ali nije "flow" kao don't panic i nema mogućnost poziva POI-a.
Da li nekom i na g4 malo sporije radi ili je to samo kod 3Gs?
Koji ostaviti?
Pozz
Tema zaključana.
08.05.2011 | 14:08
Ja koristim iGo na 3G i osim sto se malo sporije boota, radi sasvim normalno. Nisam primjetio nikakva usporenja niti probleme, a koristim ga jako cesto. Mozda je neki problemcic sa tvojom instalacijom?

Imam i TomTom koji mi je dosta cudan i ne mogu se nikako naviknuti na njegovu filozofiju. Nekako mi nije sjeo.

Don't Panic nisam ni probao doduse, ali defintivno mi je najbolji Navigon kao navigacija na iPhone.
Tema zaključana.
08.05.2011 | 14:11
Ne bi trebao biti problem s instalacijom, jer ga sinkroniziram preko iTunesa a i skidao sam gapreko wifi/a direkto na uređaj ....ista stvar
U stvari, ne radi on usporeno prilikom navođenja, nego kad se ručno pomiče mapa, livo desno/gori doli i još više u 3D modu.
Tema zaključana.
08.05.2011 | 16:00
Frane probaj Navigon pa ces zaboraviti i Igo i Don't panic.Probao sve tri navigacije i ostao na Navigonu.Jos kupis Panoramu 3d i da vidis...
Tema zaključana.
08.05.2011 | 16:29
Meni se isto čini da iGo baš nije najbolji od ponuđenog. Naime imam njega i CoPilot na iPadu i za istu rutu CoPilot mi je ponudio nekako za mene puno bolju rutu nego iGo.

Do sada sam puno puta čuo da je Navigon najbolje rješenje, premda se meni činii kao najskuplje. Najnovija verzija iGo se sada može instalirati i na iPad To sam već napravio, samo još nisam stigao isprobati.
Tema zaključana.
08.05.2011 | 19:17
iGO treba konfigurirati tako da odabire rute koje vam odgovaraju (najkraća je i najgora, optimalna ili najbrža za autoput ili jednostvana za grad). Nemaju svi istu logiku rutanja. Naravno, ako se iGO-u dozvoli i makadam, tada će te i po makadamu navigati.
Tema zaključana.
08.05.2011 | 20:50
Sank kaže:
Meni se isto čini da iGo baš nije najbolji od ponuđenog. Naime imam njega i CoPilot na iPadu i za istu rutu CoPilot mi je ponudio nekako za mene puno bolju rutu nego iGo.

Davno je palo obećanje o recenziji CoPilot-a. Ja se još uvijek nadam
Tema zaključana.
08.05.2011 | 21:34
Ekipa, hvala na odgovorima
Tema zaključana.
08.05.2011 | 22:22
DrAle kaže:
Davno je palo obećanje o recenziji CoPilot-a. Ja se još uvijek nadam

Nadao sam se da si zabvoravio Ok, evo, ovaj put moram se potrudit jer inače kad dođe ljeto nema šanse da išta napišem. Već me sada klinci stalno vuku da idemo van u šetnje što je naravno sasvim ok.
Tema zaključana.
11.05.2011 | 20:03
Don't panic definitivno. Samo kad se poskidaju karte (TOMTOM) ostatka Evope, ispada najskuplji software, ali vjerujte mi nije puno s obzirom na to kako dobro radi .... kako je flowing
I prednost miu je u tome što kupiš kartu zemlje koja ti treba????!!!!
I na kraju ću ih baciti oba dva
Tema zaključana.
11.05.2011 | 22:00
mene samo jedno smeta na svim navigacijama za iphone to što nenavigiraju do određenog broja nego samo do odredišne ulice mislim da je to veliki propust, na garminu na nokii točno do kučnog broja dovede
Tema zaključana.
12.05.2011 | 00:25
Meni nekada rade i kucni brojevi. Ovisno o cilju valjda.....nisu svi gradovi isto pokriveni....

U Njemackoj samo sto te do lifta ne dovede u zgradi
Tema zaključana.
12.05.2011 | 01:34
Slažem se sa drlovricem. I mene je u Austriji dopeljao ravno pred vrata hotela u jednom mjestu blizu Linza. Kod nas pak, osim u Zagrebu moš bit sretan ako zna i za ulicu cijelu
Tema zaključana.
12.05.2011 | 20:39
milkyinki kaže:
Frane probaj Navigon pa ces zaboraviti i Igo i Don't panic.Probao sve tri navigacije i ostao na Navigonu.Jos kupis Panoramu 3d i da vidis...

Ne sumnjam da je najbolji kad kažeš, ali bilo bi pretjerano kupiti još to pored ova dva
Tema zaključana.
12.05.2011 | 23:59
Zato je dobro prije nego se kupi neka određena app malo prošvrljati po forumima mada ocjene mogu biti i subjektivne...
Tema zaključana.
13.05.2011 | 19:39
milkyinki kaže:
Zato je dobro prije nego se kupi neka određena app malo prošvrljati po forumima mada ocjene mogu biti i subjektivne...

Da, ali isam ga kupio napamet, prije godinu i pol mi je tip iz T-coma rekao da je iGo najbolji GPS software za iPhone, ali nema veze, bilo pa prošlo
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1191)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO