iPhone 4 i BonBon nejasnoće
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 i BonBon nejasnoće

12.05.2011 | 20:26
Pozdrav svima....već duže vas pratim i pomogli ste mi jako puno pa evo mene napokon....

Naime upravo sam saznala da iPhone 4 uz korištenje BonBon SIM kartice tj mreže nema mogućnost korištenja FaceTime-a
Na upit podršci nisam baš dobila razumljiv odgovor zašto mi pri svakom pokušaju spajanja tj ukljčivanja FT naplate 0,50kn...
Kao naplaćuju mi internet...a ja imam uključen paket od 1GB i skoro ništa potrošeno,i k tome je spojen na wlan
Glavni adut mu je bio da face Time ne radi na bonbonu-pa zar face time ne funkcionira preko wlan-a?
A kad sam mu rekla da dečku koji ima iP4 sve radi normalno (FT) a i on je na bonbonu samo je broj prenešen iz t-coma onda sam dobila odgovor da iPhone ne prepoznaje 097 ?!?!?

Zatim još jedna stvarčica.... nemožeš poslati MMS ukoliko nisi povukao postavke za internet te ako imaš uključen wlan.... ne vidim kako wlan smeta slanju MMS-a

I ako je primatelj na bonbonu i on mora povući postavke i ugasiti wlan i imati internet da primi mms...

Dečki dragi...Vi koji se puuno više kužite u ovo ... molim vas pokušajte mi obrazložiti nešto od napisanoga...imali to smisla ili sam ja u banani ...
Tema zaključana.
13.05.2011 | 11:41
gle ja koristim iphone 4 i bon bon vec 2 mj , i nisam uopce zbediran, iz razloga sto face time nemam s kime upraznjavati , tako da mi to nije problem, ali meni zato skype odlicno funkcionira, a ako neznas face time ti radi samo na iphone4.
da face time ti radi preko wlana, ali zasto ne radi neznam , navodno sam negdje procitao da ce i to biti rijeseno ubrzo...
a opet za mms imas email, moras malo kombinirati.
eto nadam se da ti nisam jos vise odmogao, javiti ce ti se jos netko tko ce to jos bolje objasniti nego ja
Tema zaključana.
13.05.2011 | 14:02
Sve ja to znam ....sve je to riješeno ...oko mene hrpa ljudi s iP4 pa htjeli da vidimo kako funkcionira...
Znam za Skype i koristim ga naveliko al ono.... nije mi bilo jasno kako FT ne radi na BonBon ako on funkcionira preko wlana....pa sad...Nisam ni ja zbedirana sve je super oduševljena sam kako aparatom pa tako i mrežom...MMS sam riješila,možete ga primati i slati ako je isključen wlan a uključen data promet...

U svakom slučaju horvat hvala ti...
Tema zaključana.
14.05.2011 | 12:43
Nisam siguran da wlan mora biti iskljucen ali data svakako mora biti ukljucen za slajne i primanje MMS-a..
Tema zaključana.
16.05.2011 | 18:21
Face radi samo preko wi-fi iz razloga da mobilni operateri nemaju gušenje mreže...tak sam negdje pročitao...kad dođe 4g mreža onda neće trebati wi fi
Tema zaključana.
17.05.2011 | 20:58
Ma ono što mene zanima je kakve veze ima moj wlan s bonbon mrežom za korištenje facetime-a ?

BTW:
Dali je tko imao priliku usporediti bijeli i crni iP4? Dali je bijeli uistinu veći/deblji?' ili je to samo još jedna od novinskih naklapanja? ..
Tema zaključana.
17.05.2011 | 22:53
facetime koristi wlan mrežu.
Tema zaključana.
18.05.2011 | 17:21
Da operater nebi morao i isporuciti ono sto nam je prodao...
Tema zaključana.
19.05.2011 | 13:57
Spavalica kaže:
Dali je tko imao priliku usporediti bijeli i crni iP4? Dali je bijeli uistinu veći/deblji?' ili je to samo još jedna od novinskih naklapanja? ..

Nije veći ni deblji. U milimetar su jednaki.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1196)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO