Wi-Fi i poznate mreže na i phone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Wi-Fi i poznate mreže na i phone

20.05.2011 | 14:27
Imam i phone 3gs i zbog nekog razloga morao sam stisnuti u wi-fi postavkama zaboravi ovu mrežu.Kada sam riješio problem zbog kojeg sam to morao učiniti sada na svoju kućnu wi-fi mrežu moram svaki put ukucavati lozinku tj. ne spaja se automatski.Probao sam s opcijom obnovi adresu kada ukucam lozinku i spojim se no ne radi ,te i dalje svaki put moram nanovo ukucavati lozinku nanovo.Zna li tko rješenje za ovaj problem?
Tema zaključana.
20.05.2011 | 17:37
Ne koristim iPhone pa ne znam. Mislim da bi imao više uspjeha da si ovaj post stavio u iPhone forum.

Riba, možeš li preseliti ovaj thread u iPhone?
Tema zaključana.
20.05.2011 | 18:27
Prvo resetiraj svoj router, a onda provjeri da li ti je SSID sakriven. Ako jest, onda ga napravi da je opet vidljiv, a promjeni zaštitu sa WEP , na WPA, a ako je bio WPA, promjeni lozinku, pa onda opet prijavi sve svoje bežične uređaje i nakon što sve proradi kako treba pprobaj opet sakrit SSID.

Ako nakon skrivanja SSID opet neće da se spoji, onda ga ostavi vidljivog, a odaberi WPA2-Personal i jednu dobru lozinku. Ako misliš da ni to neće biti dovoljno, onda još uključi MAC filtering da dodatno zapapriš uljezima i ok.

BTW o kojem se routeru radi?
Tema zaključana.
30.05.2011 | 17:08
Ruter je Atlanta 2434 B neta.
Tema zaključana.
31.05.2011 | 00:29
Napravi ovo što ti je Sank napisao. I ja imam taj nesretni ruter, ali srećom tu je Time Capsule. Dakle, resetiraj ruter i podesi zaštitu mreže prema uputama.
Tema zaključana.
31.05.2011 | 01:18
a jeste ga zakomplicirali.
prvo neka resetira mrežne postavke na iphoneu!
Tema zaključana.
31.05.2011 | 07:35
Zakomplicirali? Možda smo samo željeli izbjeći resetiranje mrežnih postavki da ne izgubi podatke o svim drugim WiFi mrežama na iPhoneu na koje se do sada spajao prije nego se utvrdi da ga router kod kuće ne zeza, a routeri znaju zezati, ponekad čak i oni kvalitetniji od gore navedenog.

Resetiranje routera je jednostavno, samo izvučeš napajanje, malo sačekaš da se isprazne elektrolitski kondenzatori i sve se lampice pogase i vratiš napajanje.

Skrivanje SSID također zna zezati, pa sam zato to naveo i nije zgorega provjeriti prije nego se krene prčkati po iPhoneu.
Tema zaključana.
31.05.2011 | 12:02
ja sam resetiranje rutera shvatio doslovno- da ga se resetira na tvorničke postavke.
ovo na što si ti mislio bilo bi spretnije reći restart ili reboot rutera.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1203)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO