iPhone oprema
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone oprema

21.05.2011 | 23:38
Poštovani,

otvoren je novi webshop na adresi www.iphoneoprema.com gdje mozete naci sve za vas iPhone!
Maskice, kucista, torbice, bumperi, folije, kablovi, punjaci i dr.

Svakodnevno dobivamo nove proizvode!

iPhone Oprema
www.iphoneoprema.com
Tema zaključana.
22.05.2011 | 00:08
Naravno odmah sam posjetio vaše stranice i... oprostite ma ki ste vi?

Moram priznati da bez objavljenog kontakt telefonskog broja te nekakve ovozemaljske adrese nema šanse da trgujem s vama, tj. puštam moje osobne podatke, a ne znam kome ih dajem

E-mail adresa definitivno nije dovoljna da posluži toj svrsi, a i nemate baš nikakvog barem šturog pravilnika u kojem bi pisalo koji sud je nadležan za riješavanje sporova ukoliko do njih dođe, a tamo di se barata lovom, obično prije ili kasnije iskrsnu problemi. Sretno!
Tema zaključana.
22.05.2011 | 11:32
Sank to je vjerojatno fizicka osoba koja je odlucila modernizirati svoje dosadasnje "poslovanje" preko klasicnih oglasnika, te ponuditi ovaj webshop.

Hvale vrijedan potez, po meni. Samo su trebali registrirati barem neki obrt ili zamoliti nekoga tko ima d.o.o. da im barem omoguci izdavanje racuna.

Pruzili bi sebi legitimetet, a prilicno sam siguran da bi jaaaako mali broj kupaca uopce i trazio R1 za iphone bumper

U svakom slucaju, ja cu pratiti razvoj ovog projekta...
Tema zaključana.
22.05.2011 | 12:23
Ja se nadam da si u pravu drlovricu i da se radi o hvale vrijednom projektu. Držim palčeve.

Ipak, nije mi se svidjela anonimnost. Dakle, ako je sve super i ok, čemu anonimnost?

Pored toga, nisam znao da fizičke osobe mogu otvarati trgovine, pa makar i one virtualne na internetu?!
Tema zaključana.
22.05.2011 | 12:44
Slazem se s tobom glede anonimnosti. Osnovno je, predstaviti se, o bilo kakvom odnosu da se radi. Pogotovo kada je rijec o novcima i peglanju kartica online

Ja ne znam ciji je ovo projekt, niti imam bilo kakve veze s tim, samo kazem da bi volio da netko napravi ovakav webshop, sa jos bogatijom ponudom, da mozemo sve te male stvari kupovati na jednom mjestu.

Cisto radi udobnosti "kupovine iz naslonjaca"
Tema zaključana.
22.05.2011 | 14:11
@ drlovrić, bilo je toga da su se ljudi žalili na kvalitetu, ako nisi vidio na MK-u. A dali su i brojeve telefona. Znaš kako kažu : "Opareni i na ledeno puše !"
Tema zaključana.
23.05.2011 | 00:22
Ljudi hvala na kritikama. Web shop nije anoniman, podaci se otkrivaju kupcu prilikom narudzbe nekog proizvoda, ali to ce biti ispravljeno.
Svakodnevno ce biti dodavani novi proizvodi.
Takodjer bih od vas zelio cuti koje biste proizvode zeljeli da uvrstimo u ponudu?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1174)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO