Mathematics (Formulas and Definitions)
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Mathematics (Formulas and Definitions)

01.06.2011 | 20:02
Evo malo o mojoj novoj aplikaciji:

a864.phobos.apple.com/us/r1000/022/Purpl.../c4/mzm.jwyfqhll.png

"Mathematics (Formulas and Definitions) je najbolja i najjednostavnija aplikacija koja na jednom mjestu ujedinjuje sve formule koje bi vam mogle trebati.

Sadrzi vise od 300 formula te brojne definicije za svaku sekciju ili pojam spomenut, tako da je savrsena aplikacija za ponavljanje istog gradiva matematike.

-Svi segmenti aplikacije su poboljsani za retina zaslon, tako da sav sadrzaj izgleda atraktivno i bistro -Aplikacija pruza vrlo jednostavno sucelje koje ce vas najbrze moguce dovesti upravo do formule koju trebate -Sve formule te definicije mogu biti kopirane te koristene u drugim aplikacijama ili poslane -Svakim azuriranjem aplikacije dolaze nove formule

10% svake kupnje ove aplikacije do 9. srpnja bit ce donirano WWF-u kao pomoc u spasavanju Giant pande

Aplikacija koristi vezu za internet (minimalno). Obecajemo vam da cemo tu potrebu ukloniti u skorom azuriranju, kontaktirajte nas s pitanjima"

Link na App Store: itunes.apple.com/us/app/mathematics-form...634519?mt=8&ls=1

Link na stranicu: www.eternalminimalism.tumblr.com/mathsupport

Evo vam i par promo kodova: 9A9EE7PWPY4N E3PJEA4JMWFK E3PJEA4JMWFK P7NHFJAHFLA4 HMR9WMH3X443

Tema zaključana.
01.06.2011 | 23:02
Zašto je to objavljeno u Hrvatskoj kad je na engleskom???
Pa kaj se toliko sramš svojeg jezika?
Tema zaključana.
01.06.2011 | 23:04
zabac kaže:
Zašto je to objavljeno u Hrvatskoj kad je na engleskom???
Pa kaj se toliko sramš svojeg jezika?

haha radim na hrv verziji i bit ce u app storeu za koji tjedan
Tema zaključana.
01.06.2011 | 23:16
Pa zabac, engleska verzija ipak pokriva puno veće tržište nego da je samo na Hrvatskom jeziku. Val svaka čast na aplikaciji, a i na odluci da se napravi lokalizacija. Palac gore!
Tema zaključana.
01.06.2011 | 23:24
Nisam ništa rekao protiv engleskoga. Znam da se treba amerima i inima uvlačiti u .....* da se izvuće koji dolar, ali ipak bi je prvo na hrvatskom napravil app.

---------------------------------
* tu umetnite neku rupu
Tema zaključana.
01.06.2011 | 23:25
zabac kaže:
Nisam ništa rekao protiv engleskoga. Znam da se treba amerima i inima uvlačiti u .....* da se izvuće koji dolar, ali ipak bi je prvo na hrvatskom napravil app.

---------------------------------
* tu umetnite neku rupu

sve ok shvacam skroz, stize hrv uskoro
btw top paid na educational je (u hrv)!
Tema zaključana.
01.06.2011 | 23:29
Najte kaj zameriti.
Tema zaključana.
02.06.2011 | 16:42
il su svi kodovi zauzeti ili neš ne štima sa njima jel meni izbaci da nije za taj uređaj ip4 4.2.1
Tema zaključana.
02.06.2011 | 16:55
Nazalost, slucajno smo pri zavrsnom spremanju verzije 1.0 specificirali da je najmanji softver potreban 4.3. Greska je uocena te smo jucer poslali Appleu verziju 1.1 koja uz male promijene izgleda adresira i ovaj problem. Verzija 1.1 bit ce dostupna kroz par dana te kompatibilna sa iOS 3.0 i novijima
Tema zaključana.
03.06.2011 | 07:08
Verzija 1.1 sa podrskom za iOS 3.0 i sve novije je vani!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1176)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO