upgradeajte na iOS5 već sada i bez dev acc-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

upgradeajte na iOS5 već sada i bez dev acc-a

08.06.2011 | 00:35
više ovdje: m.gizmodo.com/5809621/
Tema zaključana.
08.06.2011 | 00:43
hal9000 kaže:

hal, jesi li probao već???
Tema zaključana.
08.06.2011 | 00:48
nisam. surfam s ajfonom pa sam naletio na to. sutra ću. prvo backup pa upgrade.
Tema zaključana.
08.06.2011 | 01:06
Ima jos dosta bugova iz osobnog iskustva,neznam zasto bi to netko htio a nije dev.
Tema zaključana.
08.06.2011 | 03:09
hal9000 kaže:
nisam. surfam s ajfonom pa sam naletio na to. sutra ću. prvo backup pa upgrade.

Jasno vam je da ako niste developer, čim Apple zakrpa tu rupu - nema povratka na staro. Barem dok iOS5 službeno ne izadje.
Upozoreni ste.
Tema zaključana.
08.06.2011 | 07:58
Strpljen — spašen.
Tema zaključana.
08.06.2011 | 08:54
Ja nisam ni na zadnju verziju digao iPhone, jer mi je gutao bateriju. Čekam reakcije korisnika i onda ide 5-ica.
Tema zaključana.
08.06.2011 | 14:21
Guta bateriju iOS 5. Koliko sam mogao primjetiti. Sinoc je bio 100% sad je 45% s tim da sam spavao od 2 do 11:30 Imam iPhone 4 i ponekad mi zasteka cak. iTunes wifi sync mi ne radi.
Tema zaključana.
08.06.2011 | 14:34
Moj iPhone 4 je trenutno na jailbreakanom iOS 4.3.3 i sve radi ko vurica. Trošenje baterije je ok, premda mi se čini da se gornji dio postotaka nešto brže smanjuje, da bi se negdje kod 60% usporio. U svakom slučaju ako se njime ne igram pretjerano, već samo razgovaram i čitam potu i surfam baterija mi traje tri do četiri dana.

iOS 5 je još u beti i namjenjen samo developerima pa mi se iskreno ne da s time zezati. Ima vremena kad izađe službena verzija, a sad mi je sasvim ok i ovo što imam
Tema zaključana.
08.06.2011 | 15:24
Isplati se (doslovno) zbog iMessages
Tema zaključana.
08.06.2011 | 19:04
Pa sad..., aplikacija Viber također nudi besplatno slanje poruka i telefoniranje i to preko WiFi i 3G mreže, a tko želi vidjeti svog sugovornika može koristiti Skype (preko 3G i WiFi) ili Facetime (za sad samo preko WiFi). Slike se pak sasvim lijepo mogu slati e-mailom, pa ne vidim baš neku hitnoću za eksperimentiranje sa beta iOS 5.
Tema zaključana.
  • AlanFord
  • Posjetitelj
08.06.2011 | 19:25
I ja sad razmisljam dali da riskiram, bas zbog iMessagea.Posto svi u kuci imamo iphone to bi nam znacajno smanjilo troskove
Da, postoji Viber no meni isto i nebrojeno puta znaju poruke kasniti.Cak i sa danom zakasnjenja.
Tema zaključana.
09.06.2011 | 00:16
Moj savjet je da ne riskirate ako nemate Apple developer account, a evo detalja zašto:

www.iphoneheat.com/2011/06/install-ios-5...d-developer-account/
Tema zaključana.
09.06.2011 | 22:16
AlanFord kaže:
I ja sad razmisljam dali da riskiram, bas zbog iMessagea.Posto svi u kuci imamo iphone to bi nam znacajno smanjilo troskove
Da, postoji Viber no meni isto i nebrojeno puta znaju poruke kasniti.Cak i sa danom zakasnjenja.

A onda si nabavi WhatsApp Messenger, konstantno je na top listi pod paid programima i odlično radi. Vrijedi taj 1$ svakako...
Uopće ne kužim kako ga nisi skužio do sada?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1195)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO