No ono što me brine je to kako će se regulirat garancija, tj. što ako se nekom amerikancu pokvari iPhone u inozemstvu? Hoće li on ostati bez mobitela dok se ne vrati u domaju i prijavi kvar ili će ga moći odnijeti u bilo koji Apple store ili Reseller te popraviti pod garancijom?
Nekako mi se čini da bi iPhone ipak mogao dobiti svjetsku garanciju, jer Ameri su prekomodni tak da...
a kako je to dosad funkcioniralo s uređajima koje su nudili bez ugovora?
osim AT&T i Verizon modela, od početka postoji mogućnost kupnje uređaja bez ugovora, npr. za poklon i sl. šta su i ti uređaji zaključani? to mi je nelogično.
Nije zar da Ameri do sada nisu mogli kupiti otkljucan iPhone?
Koliko li je Apple kesirao od AT&T dok su imali monopol za cijelu USA? Cim je u igru upao i Verizon, odmah su ponudili i unlocked verziju. Koji licemjeri...
znači, sad se može tamo kupiti taj otključani iPhone i koristiti ga kod nas na bilo kojem operateru?
Tema zaključana.
dpasaric
Posjetitelj
16.06.2011 | 03:06
Garancija do sada nije bila worldwide i sumnjam da će biti. Otključan iPhone kupljen na Novom Zelandu morao se vraćati na Novi Zeland, evo kolega je tu u forumu. I ja sam imao slična iskustva, na sreću s Italijom.
Vrlo je jasno. U drugoj zemlji bi tada prošli jeftinije. Apple to očito ne želi dopustiti jer bi onda prodaja u ostalim zemljama, gdje je cijena veća, bila slaba i nikakva.
CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost
dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.