Zablokirao mi se ipod touch
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zablokirao mi se ipod touch

18.01.2013 | 20:00
Zablokirao mi se ipod touch,nakon nekoliko neuspjelih pokušaja unošenja pasworda za otključavanje;sada piše na njemu "ipod is disabled conect to itunes
Tema zaključana.
18.01.2013 | 20:09
iPad ili iPod? Kako si ovo konfuzno napisao. Ako zelis da ti netko pomogne, napisi suvislo. Kako se upoce moze zakljucati tipkovnica?
Tema zaključana.
18.01.2013 | 21:57
zabac kaže:
iPad ili iPod? Kako si ovo konfuzno napisao. Ako zelis da ti netko pomogne, napisi suvislo. Kako se upoce moze zakljucati tipkovnica?

Dragi Žabac,
Demoralizirao si Paola.
Pozzzzz svima!
Tema zaključana.
18.01.2013 | 22:25
Demoralizurao. Pa vidi mu pitanje, ak tome mi se čini kako je i lagano nepismen. I na mobitelu postoje interpunkcijski znakovi.
Tema zaključana.
19.01.2013 | 01:05
postovani zabac bez vrijeganja ako mozes pomoci onda se javi ja mislim da si se napusio malo vise radi se o ipod
Tema zaključana.
19.01.2013 | 13:05
probaj ovo

a prije toga skopcaj na itunes vidi sta kaze pa postuj ovdje.
Tema zaključana.
19.01.2013 | 17:45
Poštovani paolo, bez vrijeđanja ako može, ali ti si nepismen. Izmjenio si prvobitni post i sad se tu isčuđavaš.
Tema zaključana.
19.01.2013 | 17:57
@Zabac
Samo lagano,opusti se.Obojica ste pretjerali pa zato polako.Tu smo da pomognemo a ne da se natezemo
Tema zaključana.
19.01.2013 | 21:54
Hahaha ovaj paolo je izmjenio cijeli tekst..prije je pisao da mu je kcerkica nesto poremetila bla bla bla i sad tu covjeka napada da je napusen heh
Tema zaključana.
19.01.2013 | 23:26
non coment
Tema zaključana.
19.01.2013 | 23:27
saint kaže:
@Zabac
Samo lagano,opusti se.Obojica ste pretjerali pa zato polako.Tu smo da pomognemo a ne da se natezemo

hvala drug ti znas svoj poso ostali su tu izgleda da se isprdavaju sa ljudima odnosi se na 2 komentara
Tema zaključana.
19.01.2013 | 23:31
Poštovani paolo, bez vrijeđanja ako može, ali ti si nepismen. Izmjenio si prvobitni post i sad se tu isčuđavaš.
odi drug kod nekog psihologo lijeci se oci da trosis nesto ili si pshihopat
Tema zaključana.
19.01.2013 | 23:35
Nađe se takvih dosta na ovom svijetu, pa i na Jabučnjaku. Ali to je više stvar osobnog dojma. Međutim, tvoja nepismenost, to je čista, hladna - činjenica.
Tema zaključana.
19.01.2013 | 23:44
ako neko ne pise cisto na hrvatski nemora znaciti da je nepismen skolu sam zavrsio u svicarskoj i logicno je da nepisem cisto hrvatski ali nismo tu da gledamo ko pise i na koji nacin postavlja pitanja ako se moze pomoci tu smo za to i postoji ovaj forum jeli tocno
Tema zaključana.
20.01.2013 | 00:27
U njemačkom/francuskom/talijanskom ne postoje točke, zarezi, upitnici i tako to? Nije problem u tu i tamo kojoj krivo napisanoj riječi. To što ti postaš čita se s naporom. Stvar je elementarne kulture komunikacije. To je ekvivalentno tome da mrmljaš dok s nekim razgovaraš preko telefona.
Tema zaključana.
20.01.2013 | 00:36
a znaci tu smo u skoli e to nisam znao sad si mi otvorio oci hvala drug poucna stvar ....
Tema zaključana.
20.01.2013 | 10:16
Tema zaključana.
20.01.2013 | 13:57
Tema zaključana.
20.01.2013 | 19:29
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (502)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO