appstore
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

appstore

07.09.2008 | 14:53
imam 2.02 otkljucan sa winpwn-om i prijavljen sam na app store, kad se spajam na itunes da bi prebacio software sa itunesa na iphone dolazi do poruke :

itunes cannot read the contents of the iphone
go to the summary tab in iphone preferences and
click restore to restore this iphone to factory settings.

osim toga kad pokusam direkt sa appstorea skinut neku free aplikaciju mi napise:

authorization failed. please connect to itunes, kad se spojim dolazi do gore navedene poruke

mob je sshovan i ubacen je MobileInstallation file i permission je promijenjen na 0755

ako se ko kuzi dovoljno da rijesi ovaj prob, bio bi vrlo zahvalan
Tema zaključana.
07.09.2008 | 16:14
Kad si ubacio MobileInstallation file da li si napravio backup istoga?
Neke aplikacije traže dokument folder pa je mudro otvoriti /var/mobile/Applications/Documents i setirati
permissione na 777.
I da li si nakon toga skinuo jedan free app sa iTunes storea i syncao sa iPhoneom pa tek onda restartao telefon?

Ako nisi, u tome ti je problem.

Vjerujem da ti ovo služi samo kako bi probao aplikaciju prije nego je kupiš.
Savjetujem ti da se ne igraš previše sa ovakvim stvarima jer možeš naštetiti svome telefonu.
Ako su priče istinite, trenutno je moguće da Apple detektira iPhone sa instaliranim crack aplikacijama
osim ako nemaš instaliran kill switch killer...
Budi vrlo paranoičan u pogledu ovoga i skini se sa neta kad syncaš...
Tema zaključana.
07.09.2008 | 17:29
napravio sam backup, mislis da ga trebam natrag vratiti ?
probavao sam skinuti jednu free app ali mi pise authorization failed. please connect to itunes

probat cu ubaciti sad ovaj documents folder
Tema zaključana.
07.09.2008 | 17:46
ne pomaze ni taj folder. sta mi predlazes ? da probam sve ispocetka ? od winpwn-anja ???
Tema zaključana.
07.09.2008 | 18:00
Da, probaj restore pa winpwn.
To bi bilo najsigurnije.
Zatim prije nego odradiš MobileInstallation file probaj da li je sve cool sa App storeom pa onda
tamo gdje si naletio na MobileInstallation file sigurno postoje i upute kako to sve pravilno postaviti.

Javi kako je prošlo.
Tema zaključana.
07.09.2008 | 18:39
restorao sam itunesom custom file koji samnapravio winpwn-om . probao odmah neki free app skinut sa appstorea i opet isti authorization failed. please connect to itunes.

krenuo sam napravit novi account na itunes ali mi je sklopom cudnih okolnosti namjesten store na vietnam , tako da sad ne mogu (neznam ) prebacit na hr

idem kupit pistolj da se ubijem ))
Tema zaključana.
07.09.2008 | 19:06
Čekaj malo, ti pokušavaš pristupiti App Storeu preko iPhonea?
Prvo setiraj App Store u iTunesima na Croatia, zatim Sign in ( da pokupis info od svog accounta) i zatim sync iPhonea sa iTunesima.
Tek nakon toga imaš mogučnost skidanja aplikacija sa AS-a putem iPhonea gdje god da jesi.
Tema zaključana.
07.09.2008 | 19:25
ok, skuzio sam vracanje, mislim da je problem u tome sto nije aktiviran account na storeu.
prije je bio moguc odabir pod "other" za nacine placanja sad vise nije

znaci samo credit cards accepted )
Tema zaključana.
08.09.2008 | 00:57
Da. Sada moras imat Cr. Card. Ja sam isto imao problem sa accountom i onda sam dodao karticu i vise nemam problema. Kartica ti treba i za free programe zato sto ti iTunes uvijek posalje pacun, iako nisi nista potrosio...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (903)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO