iPod nano 4.generacije frustracija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod nano 4.generacije frustracija

08.11.2009 | 17:50
Da li je moguce da na potpuno novom iPod nano ne valja baterija. Nakon 18 sati neprekidnog punjenja cim ga odspojim krepa. Dok je spojen na komp uredno radi.
Na garantnom listu mi jos pise Powercomsistemi dali da saljem na tu adresu ili je neka druga (apcom)?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.11.2009 | 18:48
Nažalost sve je moguće kod tako masovnog proizvoda. Da, šalješ na PowerCom adresu iz jamstvenog lista.
Tema zaključana.
08.11.2009 | 18:56
Ima sanse da dobijem novi (ili popravljeni) do petka (13/11/'09, pazi datum:-))? Naime kupio sam ga zeni koja u ponedjeljak 16/11 ide u bolnicu. Po tvom zadnjem clanku mislim da nema sanse.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.11.2009 | 19:03
Ne bih apriori bio pesimist, možda na servisu imaju zamjensku bateriju odmah raspoloživu i dobiješ ga brzo nazad. Ako ne, računaj na 7-10 dana ako sve ide po planu.

Nažalost sve se kvari i ima tvorničke greške - bio to običan iPod ili MaBook ili nešto skupo kao BMW M3 ili novi Nissanov džip. U tehnološkom svijetu moramo se naviknuti na takve stvari i živjeti s takvim situacijama kada se već dogode.
Tema zaključana.
08.11.2009 | 19:24
Ma ja sam veliki optimist, dok mi se ne dokaze suprotno. Puno hvala na paznji.
Tema zaključana.
09.11.2009 | 11:27
Samo bih skrenuo pažnju da je džip aka jeep brand vozila pa kao takav ne može biti proizvod Nissana. Recimo da Sony nikad neće proizvesti iMac, ne?
A ni San pelegrino ne bu nikad proizvel Jamnicu.....

Inače, sori zbog loše bakterije u nanu
Tema zaključana.
24.11.2009 | 19:28
Evo samo da pohvalim servis, usluzni i od rijeci. Radi se o centralnom servisu, g. Kresimir. Hvala.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
24.11.2009 | 19:55
Jest, Krešo je super..

Na vrhu mi je jezika, ali postoji izraz koji objašnjava pojavu da ime brenda krene biti sinonim za bilo koji proizvod takve vrste..

tako da džip jednostavno jest džip od bilo kojeg proizvođača terenskog vozila.. danas je in reći za takav auto da je SUV, al meni su to sve džipovi.. SUVu mi nekako fali magije i vlage..

ljudi se razvijajau pa tako i jezik, što službeni/književni, što ulični..

masa ljudi koristi penkala kao izraz za kemijsku olovku ili nalivpero..

ili digitron za džepni računar ili kalkulator..

ima još, jel? al nemam pojma..

a navodno džip tj. Jeep dolazi od originalno pisanog GP (što se izgovaralo slično našem Djipiju) Đi pi, gdje je taj GP značio General Purpose (i sad tu ide još i vehicle kao u SUVu).. možda je G bila i vlada..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1590)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO