iPod nano Replacement Program
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod nano Replacement Program

15.11.2011 | 12:59
Zna netko da li je ovo moguce i kod nas te ako je, kome se obratiti... U Store, iStyle, Mac Servis ili Filex?

Pokusavao sam na appleovom sajtu provjeriti serijski, ali mi se samo onaj kruzic vrti i nis ne pokaze. Kad sam unio serijski od frendovog starog nano-a, javilo je da njegov ulazi u program.

Hvala
Tema zaključana.
17.11.2011 | 21:20
Gdje si provjeraval serijski broj? I ja imam nano prve generacije....
Tema zaključana.
18.11.2011 | 14:57
Sad san zval servis u Strmcu. Nemaju još uvijek nikakvih uputa i ne znaju niš o bilo kakvim zahvatima po tom pitanju. I ne znaju ni koji serijski brojevi su u igri..... Ukratko: neznanje posvemašnje
Tema zaključana.
18.11.2011 | 15:03
Lako se prave glupi iako sve jasno piše — www.apple.com/support/ipodnano_replacement/
Tema zaključana.
28.11.2011 | 21:30
Također posjedujem iPod nano prve generacije. Kontaktirao sam mailom Apcom i iStyle i dobio isti odgovor: "Još nemamo informacije hoće li se kod nas raditi zamjene i po kojim uvjetima."

Dok oni dobiju informacije, prošla baka s kolačima
Tema zaključana.
28.11.2011 | 21:37
Stvarno smo slijepo crijevo. Mad sam uvjeren kako nam je daleko bolje od velike većine ostatka svijeta, a ni ovima za koje mislimo kako je bolje, pitanje je da li je bolje.
Tema zaključana.
07.12.2011 | 12:55
Ja isto zvao i nist. NItko ne zna nista i doslovce osjetis slijeganje ramenima prek telefona. Na kraju sam odlucio poslat im svima tu kod nas mail, tj. FW mail koji sam dobio od Applea koji me i obavijestio o ovome. Jos cu stavit i apple u CC. Stvarno nema smisla sa uvijek mi moramo bit zadnja rupa na svirali...
Tema zaključana.
07.12.2011 | 15:37
Držim fige da nešto uspiješ iskemijat, ali sam skeptičan. Ovi naši reseleri su uvjerljivi samo kad trebaju prodati, a kad treba nešto odraditi za kupca, onda su tromi.
I ja sam dobio mail od Apple za replacement program, ali s njim izgleda mogu obrisati g*****

A na kraju krajeva koga briga za jednu malu Hrvatsku...
Tema zaključana.
21.12.2011 | 18:42
Evo neke polu novosti...

Dakle, iz Storea na Cvjetnom trgu su mi javili da moj serijski broj ne ulazi u program zamjene.

Iz Applea UK mi je zena javila da ce mi se javiti s daljnjim uputama nakon sto sam joj poslao serijski broj playera.

Iz iStylea mi rekose da dodjem u servis pa ce napraviti zahtjev za zamjenu iPoda.

Zamjena bi u stvari bila super jer mi nano vec ziher pet godina stoji u ladici jer je upao u onaj postotak iPoda ciji su ekrani sami prestali raditi pa se nis nije ni moglo citat s njega. Osobno mi je apsolutno svejedno da li ce mi dati takav isti prve generacije ili novi, samo hocu nano koji radi.
Tema zaključana.
12.01.2012 | 22:35
TwistedBro ima li kakvih novosti? Jesi li uspio što riješiti u iStylu?
Tema zaključana.
13.01.2012 | 22:49
Odnio sam ga prije blagdana u servis. Zaprimili su ga i rekli da bi zamjena trebala trajati cca mjesec dana i da se me obavijestiti kad dodje. Dakle, i dalje drzim fige da sve dobro zavrsi. Svakako cu se javit cim bude novosti.
Tema zaključana.
14.01.2012 | 00:18
Pa to zvuči odlično, znači da postoji šansa da i ja svoj zamjenim za novi
Moram samo vidjeti kako da ga doturim do njihovom servis jer mi Zg nije baš blizu
U svakom slučaju željno iščekujem rasplet događaja (nadam se pozitivan).
Tema zaključana.
21.05.2012 | 17:36
Samo da obavijestim sve koji su pratili ovu temu da sam prosli tjedan iz iStyleovog servisa dobio novi zamjenski iPod nano seste generacije od 8Gb. Eto, svaka cast i njima i Appleu.
Malac funkcionira odlicno. :kucaudrvo:
Tema zaključana.
22.05.2012 | 11:16
Hvala na informaciji. Jučer sam ih kontaktirao mailom, i dobio odgovor da im dostavim uređaj u servis. Te da se čeka najmanje 60 dana do povratka uređaja.
Tema zaključana.
06.07.2012 | 17:15
Eto samo da se pohvalim da sam nakon 40 dana u zamjenu za moj stari iPod nano od 2 GB dobio novi iPod nano 8 GB.
Hvala dečkima u iStyle servisu
Tema zaključana.
06.07.2012 | 17:43
Eto, stigao i meni zamjenski Nano i to na kućnu adresu. iStyle +1
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (893)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO