Jabucnjak s iPhone-a.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabucnjak s iPhone-a.

02.08.2016 | 14:04
Ovo mi je problem. Kad hocu pogledati neku temu iz Novo na Jabucnjaku i ako je zadnji valjda napis malo veci, kad se pritisne ne link prvi puta, pojavi se oblacic koji prekrije link. Drugi klick nije moguc.
image_2016-08-02.jpg
Tema zaključana.
02.08.2016 | 14:36
tapatalk
Tema zaključana.
02.08.2016 | 14:55
rusty kaže:
tapatalk

Što ako je želim(o)?
Tema zaključana.
02.08.2016 | 17:57
Radim na updateu Jabučnjaka koji će biti reps...rep....bolje će se prikazivati na mobilnim uređajima. Za prvu pomoć mogu isključiti te tooltipove na iPhoneu. Nisam baš potpuno zadovoljan njima, imao sam plan da ih svatko može uključiti i isključiti po želji u svom profilu ali sada sam posvećen kompletnom "revampu".
Tema zaključana.
02.08.2016 | 18:18
Evo tooltip se ne bi trebao više prikazivati na iPhoneu, neka netko potvrdi, molim.
Tema zaključana.
02.08.2016 | 18:23
Zgašeno, ide direkt na temu.
Tema zaključana.
02.08.2016 | 18:42
Jeeee! Tapatalk malo zeza a bilo je dosta dudo dobro. Svako toliko zrazi logiranje na Jabucnjak, ali zapamti logiranje na sam Tapatalk. Meni ovako draze jer radi zoom (corav sm i to).
Tema zaključana.
02.08.2016 | 18:53
Ne da malo zeza, nego jako zeza. Ne znam u čemu je točno problem, da li je Tapatalk loš ili Jabučnjak nije u skladu s najzadnjom verzijom ili wtf, ali, iskreno, nije me baš ni briga. Tapatalk s Jabučnjakom ne radi, a za drugo mi ne treba.
Tema zaključana.
02.08.2016 | 18:57
Nemoj tako Smayoo. Meni tapatalk uredno radi s jabučnjakom. Ok tu i tamo se znalo zalomiti da koji put nisu teme up to date sa onim što sam stvarno pročitao ili ne, ali ok.

Ono što mene veseli je Ribina izjava da se radi na updateu .

@riba - daj neki hint, screen ili nešto. Kako uvijek Apple stvari cure sve u 16... moglo bi i tu nešto procuriti, ali ne kao ono kada se ova inačica Jabučnjaka radila pa je procurila onda boja foruma u tonovima Tcoma... skoro me srce strefilo.

Tema zaključana.
02.08.2016 | 19:19
Kako "%!#$&" "uredno radi " s Jabučnjakom?

1. *Najmanje* jednom mjesečno se dogodi da neku temu ne zna prikazati kako treba. Prikaže prvih x postova, a do onih novijih ne možeš. Jednostavno - ne pokazuje ih (a zna da ih ima).

2. *SVAKODNEVNO* mi gura kao nepročitane teme koje sam ranije pročitao na Macu.

3. Svakih 2-3 mjeseca prijavi da imam nepročitanu temu, ali mi je ne prikazuje (UNREAD: x, ali u popisu nepročitanih tema nema nijedne). Zaista postoji nepričitana tema, a zašto mi je ne želi prikazati - nemam pojma.

Ima još sitnijih piz... ali ne da mi se sve nabrajati. Taj sw je poluproizvod. Barem što se Jabučnjaka tiče.
Tema zaključana.
02.08.2016 | 19:33
možda je do tvog telefona
Tema zaključana.
02.08.2016 | 20:13
A možda su u šumi...
Tema zaključana.
02.08.2016 | 20:34
rusty kaže:
@riba - daj neki hint, screen ili nešto. Kako uvijek Apple stvari cure sve u 16... moglo bi i tu nešto procuriti, ali ne kao ono kada se ova inačica Jabučnjaka radila pa je procurila onda boja foruma u tonovima Tcoma... skoro me srce strefilo.

Moram napraviti veliki upgrade kompletnog backenda tako da možemo i PHP dignuti na neku normalnu verziju...na kraju moram kompletan template napraviti od nule, ali će se za početak replicirati trenutni izgled, osim što će template biti responsive, ako to nekome išta znači.

Dodat ću konačno da se slike u tekstovima mogu zumirati, ide i nova verzija Tapatalk plugina. Ima posla za usrat se, ali pokušavam to zgotoviti do kraja kolovoza jer do onda imam nešti više slobodnog vremena nego inače.
Tema zaključana.
02.08.2016 | 20:54
Nadam se kako ikone ne budu imale razlicitu zelenu!
Tema zaključana.
02.08.2016 | 20:57
Go Riba!
Tema zaključana.
03.08.2016 | 12:56
Pretpostavljam u kakvim si problemima, i sam bih trebao jedan Joomla 1.5.x site upgradeati na nešto 6, 7 godina novije.
Tema zaključana.
03.08.2016 | 20:33
Ubio me bootstrap, nisam baš planirao još i to svladavati, ali hajde, prihvatit ću to kao još jedan izazov.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1119)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO