Jabučnjak upgrade
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabučnjak upgrade

03.09.2006 | 14:30
Preko noći sam napravio upgrade Jabučnjaka i popratnih stvari. Ako netko primjeti da se u postupku nešto \"razbilo\" neka mi javi preko kontakta ili ovdje. Idealno, ne bi se smjelo videti ništa.
Čitava stvar je temelj promjena koje će biti vidljive.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
03.09.2006 | 16:07
Ja ne mogu pogledat rezultate ankete... sve ostalo tip-top
Tema zaključana.
03.09.2006 | 17:32
Hvala, popravljeno. Proresetajte malo sve, bolje pohvatati to odmah nego za mjesec dana.
Tema zaključana.
04.09.2006 | 02:48
Meni sve radi bez beda. Jedino sto se dogodi da crvene strelice na vijestima nestanu kada se scroll-a.
To se dogada na IE7 RC1.
Tema zaključana.
04.09.2006 | 03:07
ne znam jel samo kod mene, no ne vidim slicice vise na Oglasima
Tema zaključana.
04.09.2006 | 03:28
StypeBones je napisao:
ne znam jel samo kod mene, no ne vidim slicice vise na Oglasima

ni ja nevidim slicice na oglasima
Tema zaključana.
  • dvuljaj
  • Posjetitelj
04.09.2006 | 03:47
Bok riba... Krugoval je... Ja sam danas došao na jabučnjak i pitao me da se logiram a ja sam namjerno bio stavio da me zapamti. Bio sam cijelo vrijeme ulogiran do danas. I sada kad pokušavam upisat korisničko ime i lozinku kaže da je nispravna lozinka ili korisničko ime... A kad sam upisao svoju e mail adresu mi je rekao da je kriva e mail adresa. HELP. Napravio sam ovaj account samo da ti se javim.
Tema zaključana.
04.09.2006 | 04:07
A kad sam upisao svoju e mail adresu mi je rekao da je kriva e mail adresa. HELP. Napravio sam ovaj account samo da ti se javim.

Mogao si se javiti preko kontakt obrasca ...ovako, koja ti je ispravna e-mail adresa? U bazi je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Mislim da htnet vise ne radi, da promijenim rucno u t-com ili kako vec pa pokusad da ti posalje novu lozinku?
Tema zaključana.
04.09.2006 | 04:20
Slike u oglasima su popravljene.
Tema zaključana.
04.09.2006 | 04:23
evo riba uspio sam... ona htnet adres radi ali ja bi te zamolio da mi promijeniš u t-com... hvala ti na pomoči im molimte zbriši onaj dvuljaj account.
Tema zaključana.
06.10.2006 | 19:28
Ne znam da li je do upgradea ili ne, ali dugme za login ne reagira iz Safarija pod 10.3.9. Isto i dugme za submit forme za pretragu, dok dugme za submit glasa u vote komponenti radi. Ulogovao sam se iz Camina bez problema.
Tema zaključana.
08.10.2006 | 19:05
Kod mene ista situacija kao kod Madamova, probah s Caminom i evo me...
Tema zaključana.
08.10.2006 | 20:20
sizunic, isto 10.3.9 ili noviji sistem?
Tema zaključana.
09.10.2006 | 00:39
Tako je Riba ! Jedini nacin da sredim problem o kojeme smo diskutirali na newsima je na kraju bio:
Instalacija novog sistema (uz save previous system ) i to je 10.3.9.
On mi bjese jedini pod rukom )
Tema zaključana.
09.10.2006 | 05:59
Znači reinstalirao si čitav sistem i problem je bio riješen? Čak ni brisanje sistemskog cachea prije toga nije pomoglo? Zanimljivo... :-/
Tema zaključana.
10.10.2006 | 02:35
U odredjenom trenutku vise mu nije nista pomoglo; osim 5 sec na Power...
Naime ,OSX se nije uopce mogao dignuti - samo jabucica i vrti......pa ventovi do daske i tako u nedogled.
I meni je bilo zanimljivo
Tema zaključana.
14.10.2006 | 06:56
Evo, napravio upgrade na svoj omiljati 10.4.6. i dalje se mogu prijaviti ovdje samo iz Camina. Iz Safarija 0 bodova. Eto da se nadje...
Tema zaključana.
14.10.2006 | 07:59
Prvo - nisam kriv za ovo poduplavanje...
Drugo - čisto iz znatiželje sam instalirao 10.4.8. i vidi vraga - prijavljujem se bez problema iz Safarija. Al ste u trendu momci...
Tema zaključana.
15.10.2006 | 10:44
Zanimljivo...nadam se da ce to i drugima rijesiti problem.
Tema zaključana.
16.10.2006 | 01:14
To bi bilo zanimljivo !
Tema zaključana.
16.10.2006 | 02:50
Samo da i ja prijavim: sa kućne Lampe na kojoj je 10.4.7 radi prijavljivanje iz Safarija.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1119)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO