Potpisi u forumu ćao
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Potpisi u forumu ćao

22.08.2018 | 10:55
Došlo je do zloupotrebljavanja sadržaja potpisa u forumu tako da su isti privremeno ili moguće i trajno isključeni.
Tema zaključana.
22.08.2018 | 12:28
O.o? A kada će nova inačica foruma ?
Tema zaključana.
22.08.2018 | 13:00
To je išlo mene.
Isto kako su išle i uvrede na moj račun ali se to odobravalo.
Skrenuo sam pozornost ali je Emil to jednostavno obrisao kao nevažno.

Ponavljam, tino1 je napisao:
"@zabac
...
Pa sve su informacije svima dostupne i ima dokaza koliko god hoćeš da si stvarno ober glup ako nisi skužio šta se dešavalo i ko su bili pravi akteri pljačke i uništavanja hrvatske.
..."

Piše meni i otvoreno mi govori da sam glup.
Toliko o objektivnom administriranju.

Vjerojatno bude Emil i ovo obrisao.
Tema zaključana.
22.08.2018 | 13:34
Nemam pojma o čemu pričaš jer opasno zaobilazim ove političke, ljetovanje, trčanje, bicikle i slične teme. Tako da niti me briga niti je u ostalom bitno, netko je zaključio da postoji određena granica preko koje je netko prešao i admini su odlučili nešto poduzeti.

Kome nije drago, tamo su vrata, pa eto. Naravno ne govorim to tebi Žabac direktno, samo komentiram.
Tema zaključana.
22.08.2018 | 14:06
zabac kaže:
To je išlo mene.
Isto kako su išle i uvrede na moj račun ali se to odobravalo.
Skrenuo sam pozornost ali je Emil to jednostavno obrisao kao nevažno.

Ponavljam, tino1 je napisao:
"@zabac
...
Pa sve su informacije svima dostupne i ima dokaza koliko god hoćeš da si stvarno ober glup ako nisi skužio šta se dešavalo i ko su bili pravi akteri pljačke i uništavanja hrvatske.
..."

Piše meni i otvoreno mi govori da sam glup.
Toliko o objektivnom administriranju.

Vjerojatno bude Emil i ovo obrisao.

Gledaj Žabac:

da bi po ovoj rečenici bio "ober glup" mora se zadovaljiti predpostavka da nisi skužio šta se dešava i ko su pravi akteri pljačke i uništavanja Hrvatske.
Jesi li skužio ko su pravi akteri pljačke i uništavanja Hrvatske?
Ako jesi onda nisi "ober glup"!
Ili pak nisi skužio ko su pravi akteri plačke i uništavanja Hrvatske?
Ako nisi onda jesi "ober glup"!

Zato brate ohladi!
Tema zaključana.
22.08.2018 | 14:11
Zbog čega drugi moraju ispaštati ako se pojedinci ne bihejvaju kako spada? Kako se to na drugim forumima lako hendla nekim vremenskim ili doživotnim banom. Čemu uskraćivati funkcionalnost foruma?
Tema zaključana.
22.08.2018 | 15:15
Dosta vise prepucavanja i politike.Ubuduce brisem "SVE" postove koji nemaju nikakve veze sa temom i samim forumom-Apple.

Ovu temu zakljucavam.
Tema zaključana.
22.08.2018 | 18:07
Ovako ljudi, nema politike je čini se = nema vrijeđanja, i ubili smo dvije muhe jednim udarcem. Čini se da se takve rasprave ne mogu voditi na kulturan način pa ćemo od sada obrisati svaki poruku koja zastrani na "partizane i ustaše"™.

Uber glup je onaj koji unatoč ovoj informaciji nastavi drviti o istom.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1411)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO