iParty 2021 Summer Edition
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iParty 2021 Summer Edition

06.07.2021 | 22:41
Pozdrav ljudi,

evo nas malo je korona politicki popustila, hvala joj sto je isla na GO! To znaci da mozemo odrzati obecano ljetno druzenje. Predlazem subotu 17.07.2021 u kasnijim satima na terasi nekog restorana/kafica, mozda uz plazu? Kako god, pase li Vam datum i vrijeme?

Znam da je tada puno ljudi na GO, ali kako nismo zimski uspijeli odrzati, ajmo barem ljetnji, pa opet na zimu pravi zimski.

Lokacija RIJEKA, a za sve ZG ljude, ja takodjer zivim u ZG ali iParty je u RIJECI!

Zivi bili, pa vidili!
Tema zaključana.
07.07.2021 | 00:27
Imamo goste, ali kod nas je to praktički cijelo ljeto, tako da se nemojte ravnati po meni. Ako nešto iskombiniram, ja ću se pridružiti.
Tema zaključana.
07.07.2021 | 14:05
Ako definirate, pokušao bi se uklopiti !
Tema zaključana.
08.07.2021 | 12:33
Nema bas puno javljanja, ako bude zaintresiranih ja cu taj vikend biti u Ri, ali ako se do Srijede prije te subote puno tu ne dogodi, onda cemo nastaviti klasicni iParty Winter Edition uz pizzu!
Tema zaključana.
08.07.2021 | 12:40
Ljudi, koji je blagoslov živjeti blizu mora - zavidim vam svima.
@jzelko - pogotovo vama.
Vi ste na Hvaru ili Braču doma ako sam dobro zapamtio.
Kamberizmi po hrvatskim otocima, pogledajte možda nekoga i znate s vašega otoka:
Ovo je snimano na Hvaru:

A ovo je Branimir podjelio u tri zasebna videa, prvi je "nja nja" odlazak iz Splita za Brač, no drugi i treći su prava stvar, razgovori s lokalcima, stvari koje vrijedi znati sa Brača:
Tema zaključana.
08.07.2021 | 17:51
@ Kloba, ja sam inače zagrepčan !
Tema zaključana.
08.07.2021 | 18:52
jzelko kaže:
@ Kloba, ja sam inače zagrepčan !

Onda zaista shvaćate kako ovaj grad izgleda u srpnju i kolovozu.
Nisam ni bio svjestan da se toliko razumijemo.
Tema zaključana.
09.07.2021 | 08:57
Ako misliš da je u Zagrebu za*ebano, evo ti ranojutarnji pozdrav iz Podgorice na jutarnjih 32°C...
Tema zaključana.
09.07.2021 | 09:59
smayoo kaže:
Ako misliš da je u Zagrebu za*ebano, evo ti ranojutarnji pozdrav iz Podgorice na jutarnjih 32°C...

Sad si već tako južno, možda bi bilo dobro da skokneš do Albanije. Ljudi koji su tamo bili kažu da je super, a cijene su jako prihvatljive.
Tema zaključana.
09.07.2021 | 10:58
Nisam na odmoru, nego poslom.

Razmišljali smo svojedobno da se s Ohrida vratimo preko Albanije i Crne gore, ali odustali smo temeljem informacije od bliskih prijatelja koji su izjavili da je prometna kultura na užasno niskom nivou, a praksa policije da uvijek izvrne papire tako da je stranac kriv u sudaru. Između ostalog, vidjeli smo i neke filmiće snimljene mobitelom. Na autocesti pokradena ona ograda po sredini između dva kolnika, i sa strane, pa na autocestu ulazi tko se gdje sjeti, okreću se polukružno, sijeku preko 5 prometnih traka s neke seoske ceste ulijevo, krave na autocesti i tako, svašta nešto, pa smo zaključili da ćemo pričekati još jedno 20 godina...

A gdje su bili ti ljudi koji kažu da je super? Negdje u planinama, pretpostavljam, jer ovi što ih ja znam, bili su na moru i kažu da je sve užasno zapušteno i prljavo, a more svako jutro naplavljuje hrpe smeća na plaže.
Tema zaključana.
09.07.2021 | 11:15
smayoo kaže:

Ipak si na putu Smayoo - nisi doma. Ovaj grad gledam otkada živim, a ljeti je posebno zagušljiv. Zagrijani beton te udara s dna, vruć i zagušljiv zrak zbog nedovoljno zelenila u modernoj gradnji frontalno, a odozgora zgradurine sprečavaju kakav takav vjetar.
Još je Kustošija ajde de, uzmi primjerice Novi Zagreb pa još da živiš u - Mamutici.
Populacija mog kvarta (15 000 stanovnika) u jednoj zgradi.
Zagreb ljeti je najbolji razlog za pobjeći na more, u planine, ma i u užeglu Slavoniju - samo da promjeniš scenu.
A to si ti promjenio.
Šta ti fali?
EDIT:
Jedino što primjećujem ovoga ljeta, kako nema više Bandića, kao da nema ni nepotrebnih popravaka nekih dijelova tramvajskih pruga (raskrižje Ilica - Frankopanska se obnavljalo u 20 godina njegova mandata jedno 10 puta sigurno) ni asfaltiranja nekih ulica koje su asfaltirane dvije godine ranije.
Kao da je tih radova manje. Možda griješim, možda se ne krećem u dijelovima gdje radova ima - ovo je čisto subjektivan dojam...
Tema zaključana.
16.07.2021 | 15:40
BOk, evo samo i pismeno, zbog malo ljudi javljanja. Nema eventa! Drzimo fige da nam zimski bude uspjesan ove godine!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (543)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO