Prijedlog...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prijedlog...

01.09.2003 | 17:59
Hmm. gledam Vikalicu i to je OK riješeno, .....no dobih još jednu ideju koja mi se čini OK, a i lako ju je ostvariti....

Bilo bi lijepo kada bi mogli slati poruku određenom korisniku koji je on-line.... ono kliknem na korisnika, otvori mi se novi prozor ili frame u kojem mu ja napišem poruku i pošaljem, ....kod njega se to manifestira kao pop-up prozor sa porukom i ponuđenom mogćnošću odgovora (odgovor, cancel, ignore in this session i sl.)...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
01.09.2003 | 18:09
Ideja je dobra - i meni se dogodilo par puta da mi je to zatrebalo, ali s druge strane treba odvagati da li je to zaista potrebno uz ICQ i sada odličan iChat?

Naime, onaj tko želi biti dostupan i on-line je, vjerojatno ima aktivan i ICQ ili iChat, a oni koji ga nema obično žele raditi u miru.
Zato je to prije svega "politička" odluka, a tek onda tehnički problem.
Tema zaključana.
01.09.2003 | 18:17
Ono o cemu sam ja razmisljao je da članovi u "Tko je online?" listi i koji su podesili da im email bude javan budu klikabilni - i kad kliknes njegovo ime mozes mu poslati email. To je relativno lako i brzo za izvesti.
Tema zaključana.
01.09.2003 | 20:12
Da, prijedlog koji je iznesen mi se svidio. Bilo bi dobro ubaciti još i booking avionskih karata i hotelskih soba u Južnoj Americi, on-line shoping drvenih roda koje su nekoć cigange prodavale na placi, zatim svakako traku sa vrijednostima dionica na tokijskoj burzi sa refresh intervalom od 1 min, pregled ponude polovnih automobila u Singapuru, te neizbježne satove koji će nam pokazivati vrijeme u Kuala Lumpuru i Santiagu. Bilo bi lijepo da kada razgovaram sa znancima imam svakoga trenutka na raspolaganju barem te informacije. Nije to teško ostvariti, a prednost je višestruka.
Tema zaključana.
02.09.2003 | 00:48
LOL
Tema zaključana.
02.09.2003 | 01:26
To što je Piko predložio je dobra ideja i upravo mi se dogodilo da sam htio instant pozvati nekoga tko je online ali nema te opcije.
Tema zaključana.
02.09.2003 | 21:00
Mrzim pop-up prozore!!
Tema zaključana.
02.09.2003 | 21:56
Molim vas nemojte ubacivati nikakav chat. Demokratski glasujte forme radi, ali na kraju nemojte to ubaciti. Uostalom ako ubacite chat onda necete 'think different'
Tema zaključana.
02.09.2003 | 21:59
Uvijek im mozemo podvaliti Vrhovnog pa neka pricaju ))))
Tema zaključana.
  • Pero
  • Posjetitelj
02.09.2003 | 23:00
Mozda ne bi bilo lose u informacijama o korisniku da se jos stavi njegov iChat aim?

Pozdrav!
Tema zaključana.
02.09.2003 | 23:13
Mislim da ce to biti, i to jako skoro.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.09.2003 | 00:01
To bi bilo sjajno. iChat se pokazao kao vrlo solidan.
Tema zaključana.
03.09.2003 | 20:37
samo da nas bude vise, pa da mozemo konferencirati Isprobalo troje Macovaca nocas kako fino izgleda kad je vise ljudi u chat sessionu
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1549)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO