iParty 2022
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iParty 2022

21.11.2022 | 14:22
Došao je i kraj 2022. Pa moramo to proslaviti, a i malo pročakulati.

Predlažem 10.12.2022, Rijeka.

Kako ostali stoje?
Tema zaključana.
21.11.2022 | 15:06
Meni 10.12.2022 odgovara super. Kokolo? Ili ćemo promijeniti malo?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
21.11.2022 | 19:55
Subota 10. prosinca, navečer? Meni za sada štima!
Tema zaključana.
21.11.2022 | 21:27
Ok je. Ima novo nešto u Matuljima kod novih plodina?
Tema zaključana.
22.11.2022 | 00:03
Bo. Nisam znao ni da postoje neke nove Plodine u Matuljima.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 05:12
Jebi ga kad živiš na onoj strani vododjelnice. Pogotovo sad otkad je ova nova zaobilaznica. Samo se strmoglaviš u grad, tuda ni slučajno ne prolaziš.
www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc...NWRiMTBsZGgwbWMySGFE
Tema zaključana.
22.11.2022 | 07:16
tino1 kaže:

Bio sam, nisam impresioniran, nije lose, ali nije ni odlicno. Ali ako je drustvo za, mozemo i tamo.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 11:08
stefanjos kaže:
tino1 kaže:

Bio sam, nisam impresioniran, nije lose, ali nije ni odlicno. Ali ako je drustvo za, mozemo i tamo.

Ne mora. Samo sam mislio. Ako je Kokolo bio dobar, bujrum.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 13:02
Ja sam uvijek za probati nešto novo. Ako sam preživio onaj JIST, valjda ću i ovo u Matuljima.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 13:20
Ajmo onda Matulji, cisto da ne ispadne da pucam tamo di ne treba, pa ce valjda drugi put biti bolje

Rezervira cu onda tamo, zasada koliko vidim stol za cetvero. Ali ima vremena za rezervaciju. Inace, restoran je orijentiran na piletinu/puretinu. Ima i drugih jela, ali ovo im je uska "specijalizacija".

Evo finale. 10.12.2022, restoran Zlatno Krilo. www.zlatno-krilo.hr/

Davore, hocemo neku clanak objavu pa ako se tko jos navrati da se zapise?
Tema zaključana.
22.11.2022 | 13:29
Mene zanima i ostatak jabučara iz Zg, jel bi išao netko?
Tema zaključana.
22.11.2022 | 13:36
stefanjos kaže:
Ajmo onda Matulji, cisto da ne ispadne da pucam tamo di ne treba, pa ce valjda drugi put biti bolje

Rezervira cu onda tamo, zasada koliko vidim stol za cetvero. Ali ima vremena za rezervaciju. Inace, restoran je orijentiran na piletinu/puretinu. Ima i drugih jela, ali ovo im je uska "specijalizacija".

Žmigo, dovedi ženu neću joj ništa.
Ima li, majke ti, još iko da nam se pridruži?
Ej Gjuro genialac sedlaj tvog lepog belog šimela i pravac Fiume. Tino i tebe nisam vidio godinama. Ajde pomaknite guzice. Mi kad je god u ZG dođemo, ajde i vi.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 13:41
zoranowsky kaže:

Ajde Đuro, pokrenite se. Evo već vas je dvoje. Daj dođite kad Davor navali s misioniranjem imat ćete pravi show. Smajoo vas ne može obrisati ni da hoće. A i lijepo ga je čuti u živo.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 13:42
Dojdite svi k meni na Island, ak niš drugo tam je najskuplji party
Tema zaključana.
22.11.2022 | 13:49
tino1 kaže:
zoranowsky kaže:

Ajde Đuro, pokrenite se. Evo već vas je dvoje. Daj dođite kad Davor navali s misioniranjem imat ćete pravi show. Smajoo vas ne može obrisati ni da hoće. A i lijepo ga je čuti u živo.

Ajd, jebeš čovjeka koji se neda nagovorit! Dajte mi GPS koordinate odredišta, da isprogramiram navigaciju koje nemam!
Tema zaključana.
22.11.2022 | 14:16
Djuro genijalac kaže:
tino1 kaže:
zoranowsky kaže:

Ajd, jebeš čovjeka koji se neda nagovorit! Dajte mi GPS koordinate odredišta, da isprogramiram navigaciju koje nemam!

maps.apple.com/?address=43.%20istarske%2...amp;q=Zlatno%20Krilo

Bravo Đuro. Palac gore.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 14:18
zoranowsky kaže:

Đuro je zagrizao. Dogovori se s njim.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 14:19
cariblanco kaže:
Dojdite svi k meni na Island, ak niš drugo tam je najskuplji party

To mi je mokri san. Tamo nisam nikad bio a volio bi pravo.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 14:39
tino1 kaže:
zoranowsky kaže:

Đuro je zagrizao. Dogovori se s njim.

Da znaš da budem
Tema zaključana.
22.11.2022 | 14:56
tako treba, baš se radujem. A jesmo se zajebavali onaj put u Zagrebu.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 15:00
Ja ne mogu a bas bih dosao. Dogodine sigurno.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 15:08
tino1 kaže:
stefanjos kaže:

Ej Gjuro genialac sedlaj tvog lepog belog šimela i pravac Fiume. Tino i tebe nisam vidio godinama. Ajde pomaknite guzice. Mi kad je god u ZG dođemo, ajde i vi.

Samo ces mene morat trpiti ove godine
Tema zaključana.
22.11.2022 | 15:21
stefanjos kaže:
tino1 kaže:
stefanjos kaže:

Da se nisi rastao? Sad kad sam se navikao na nju.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 15:39
Riba kaže:
Ja ne mogu a bas bih dosao. Dogodine sigurno.

E jebi ga baš mi je žao. Ali za dogodine te držimo za riječ!
Tema zaključana.
22.11.2022 | 15:52
tino1 kaže:
stefanjos kaže:
tino1 kaže:
stefanjos kaže:

Ne brini, nego taj vikend ona ima obaveze u Zagrebu.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 16:02
stefanjos kaže:
tino1 kaže:
stefanjos kaže:
tino1 kaže:
stefanjos kaže:

Ne brini, nego taj vikend ona ima obaveze u Zagrebu.

Tako je i kod mene počelo. Prvo "obveze", pa onda neki tip se šunja oko kuće. I odjedanput nismo mi za zajedno, ti si glasan (svako ko me zna, kaže da sam prava tihica) itd. itd. Arapi imaju pravo, pod maramu i bila stvar. A ne mi: "draga, ljubavi" pa kad ti ga nenadano šukne kukala ti majka.
@ Smayoo dovedi ti hanumu kad Žmigo neće.

EDIT: Davore, a tvoja hanuma?
Tema zaključana.
22.11.2022 | 19:23
Moja draga nema šanse da propusti ivent (naglasak na "e" ). Sad kad je ušla u najbolje godine , skužila je da sam je nasamario kad smo bili dečko i cura. Kino, sladoled i fajront. Sad gleda nadoknadit sve te propuštene večere prije nego odem u penziju pa ne bude ni za kikiriki.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 19:27
Djuro genijalac kaže:
tino1 kaže:
zoranowsky kaže:

Ne brini ti za GPS. Nađemo se na nekoj landmark riječkoj lokaciji, na primjer u "Peek & Poke" pa odande dalje nemaš brige.

Nemaš brige ni za noćenje. Za tebe i ljepšu polovicu ima kod nas spremna soba za goste. Ako Zoranowsky također dolazi sa suprugom, oni će u sinovoj sobi, suprugu će pustiti na normalni krevet, a on će na pomoćni.
Tema zaključana.
22.11.2022 | 20:12
smayoo kaže:

Ne brini ti za GPS. Nađemo se na nekoj landmark riječkoj lokaciji, na primjer u "Peek & Poke" pa odande dalje nemaš brige.

Nemaš brige ni za noćenje. Za tebe i ljepšu polovicu ima kod nas spremna soba za goste. Ako Zoranowsky također dolazi sa suprugom, oni će u sinovoj sobi, suprugu će pustiti na normalni krevet, a on će na pomoćni.

Hvala na ponudi, ali spavanje mi nije opcija. U subotu moram biti doma od jutra..!
Tema zaključana.
22.11.2022 | 21:38
Vanjuška hajde!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (213)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO