Jabučnjak majica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabučnjak majica

• dpasaric
  • Posjetitelj
10.08.2004 | 00:06
Bliži se prvi rođendan Jabučnjaka, pa smo odlučili to dostojno proslaviti .

Imali smo dosta upita kada ćemo napraviti Jabučnjak majicu, pa sada provodimo anketu na tu temu. Majica bi vjerojatno bila zelena (gle čuda!) i napravili bismo ih točno onoliko koliko ih se unaprijed rezervira. Zanimaju nas želje po pitanju velične, kroja, ali i ostale ideje i prijedlozi.

Neki su rekli da im je 50 kuna limit, a drugi su pak rekli da su Mac korisnici navikli na skupo, pa da trebamo napraviti super-skupe, ali zato super-kvalitetne majice kakve si prosječan PC korisnik ne može priuštiti . Sto ljudi sto čudi .

Recite nam svoje mišljenje!
Tema zaključana.
10.08.2004 | 02:02
Neki su rekli da im je 50 kuna limit, a drugi su pak rekli da su Mac korisnici navikli na skupo, pa da trebamo napraviti super-skupe, ali zato super-kvalitetne majice kakve si prosječan PC korisnik ne može priuštiti

Treba napraviti super-kvalitetne i dijeliti ih mukte...

Recite nam svoje mišljenje!

...det iz, mukte samo za prvih 30 članova, ostali nek se malo isprse i tako to.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
10.08.2004 | 03:07
Eh, bilo bi nam najdraže da možemo tako, ali stvarnost je malo okrutnija . Već imamo iskustvo s majicama (radili smo ih za DIR), pa znamo kako stvari idu. Vjerojatno će najrealnija opcija biti ova najjeftinija - za te pare se može složiti kvalitetna majica, ali samo jednobojni tisak. U cijenu treba uračunati i nešto rizika - mnogi obećaju da će uzeti, pa se kasnije ne pojave, a dobro bi bilo ostaviti nešto i za nagradne igre i slično.

Majice će imati i novu web adresu (s kojom startamo za rođendan) i naš stari dobri slogan "Zagrizi!" . BTW to se može svakako shvatiti - ovisno na kome je majica, ali to gledamo kao na zgodnu stvar!
Tema zaključana.
10.08.2004 | 09:31
Jel može i na engleskom - "Bite Me!" ?
Ja bi uzo svakako
Par komada
Tema zaključana.
10.08.2004 | 12:02
Meni 3 komada. jedan M za ženu, jedan XXL za pokrit moj trbuščić, te jedna VS (to je very small:)) za moju kći. Samo da nisu tamne. I da nemaju V izrez!!
hmmm, oće ih bit dugih ili kratkih rukava? ak su oba modela, onda 6 majci?
Tema zaključana.
10.08.2004 | 12:33
Jel može i na engleskom - "Bite Me!" ?

E, da, "Bite Me!", ispod jabuka i tako.

Po mogućnosti maslinasto-zelena boja za majicu (uglavnom malo tamnija zelena), da ne ispadne sad radioaktivnoflouroscentnaslime zelena.

E i slažem se sa kolegom janimirom, da nije V izrez, da nema nikakvih kragnica 'n stuff, dakle normalan okrugli izrez...

Također, ja bih uzeo i sa dugim i kratkim rukavima, ako će biti.

U cijenu treba uračunati i nešto rizika - mnogi obećaju da će uzeti, pa se kasnije ne pojave

Hmda, a mi koji nismo iz Rijeke? Poštom?
Tema zaključana.
10.08.2004 | 23:30
Moze ako se naruci npr. 3 kom (XXL, M, S) biti poslato (naravno prethodno placeno) u SiCG?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
11.08.2004 | 00:23
OK, već smo dobili i par upita emailom . Očigledno je stvar zanimljiva.

Da, majice neće biti na "V", nego normalne. Ove koje smo prije radili za DIR su imale vrlo kvalitetan izrez koji se meni nije rastegao već 2-3 godine - mrzim kada mi je to šlampavo.

Što se tiče boje, ovisi što se može nabaviti. Tome ćemo onda prilagoditi i dizajn. Što se tiče slanja poštom, bit ću iskren, to nam je tlaka. Mi smo mislili to srediti tako da to podjelimo nekome tko ide u Zagreb ili obrnuto - toga ima svaki čas. Opet, za nekakve ekstremne slučajeve tipa SiCG možemo dogovoriti nešto.
Tema zaključana.
11.08.2004 | 00:24
Samo da kažem da su mi boja na vrhu ove stranice (jabuka i podloga) odlične za majicu. Znam, znam, svatko te boje vidi malko drugačije, ali...

...da ne ispadne majica pretamna.
Tema zaključana.
  • eucryl
  • Posjetitelj
11.08.2004 | 09:59
I ja bih majicu.. a cijena nek bude koja se odluči u anketi.. Dizajn, nek dizajneri brinu o tome, vjerujem u njihov ukus..
Tema zaključana.
11.08.2004 | 10:51
Daklem, ....ja bih jednu M i jednu XS, ...te možda dvije manje za klince ovisi o cijeni.....

Glede izgleda, treba biti obična majica, jednostavna. Boja zelena, ...i to ona koja se koristi na jabučnjaku (recimo jedna od ovih koja označava postove u forumu, ona tamnija, jer bi ona svjetlija izgledala "isprano" )
Na prednjoj strani treba biti jabuka (Jabučnjakova jabuka, nenagrižena tamno zelena), i to ne prevelika na desnoj strani majice. ....eventualno ispod ispisati manje "www.jabucnjak.info" ili "Jabučnjak", .....i/ili to (natpis) staviti na desni i/ili lijevi rukav.

Druga solucija je slična samo sa inverznim bojama (tamno zelena majica, svijetlozeleni logo i natpis).

"Leđa" majice bi ostavio nedirnutima.

Evo, ....ak se odluči za ovu soluciju (ili neku drugu gdje se od jednog A4 papira može složiti logo i natpis za bar 4 majice) te se ide na to da netko izrađuje majice sam a ne u nekom specijaliziranom dućanu, ja sam spreman i voljan donirati transfer papir za izradu majica (ali neću ja to peglat), ...pa ako treba čak i na njega isprintati potreban logo, ...mada bi bilo bolje da to isprinta netko sa kvalitetnijim printerom (ja imam pljuckalicu Canon S400 1440x720 dpi)... (MAK ?!? na kolor laseru).

Jedino je problem naći majice navedene boje, ...no mislim da posjet na neki plac ili u "Konjščinsku" može riješiti problem, jer se tamo uvijek može dogovoriti da se kroz dva-pet dana nabavi potrebna količina majica odgovarajućih boja i veličina.
Tema zaključana.
11.08.2004 | 15:38
ja bi ipak da ima i kragnice i V izrez....ili da ima varijanta Polo majce..i volio bi da ima i negdje mali apple logo...(barem negdje sakriven).....treba mi za navečer van ili za terene. za sada možda jedna XL, avremenom možda i tri
Tema zaključana.
11.08.2004 | 17:03
Meni bi najvise odgovarala kombinacija boja kao u headeru, dakle tamno zelena sa svjetlijim logom. Skoro kao vojnicka bi izgledala
Tema zaključana.
11.08.2004 | 18:22
Ne bi kragne niti V izrez, .... mora biti obična, ....najobičnija okrugla oko vrata. ..... nikada nisam nosio kragne niti V-izrez, pa neću niti sada. .....fuuuuj..
Tema zaključana.
12.08.2004 | 00:06
Ukratko, mislim da bi polo maica bila najprikladnija, al onda vjerujem i da otpada najjeftinija varijanta. Kaj se načina tiska tice, sve pet, ljepo od Pike kaj bi doniral transfer paapir da se mogu smanjit troškovi. No mislim da u obzir ne dolazi nikaj osim sita, nebi htel da posle par pranja farba abšisa. Inace podrzavam ideju da se negdi na maici nađe i Appleova jabuka.

Kaj se pak dostave u ZG tiče, ja čem negdi iza dvadesetpetog ič u Pulu i ostajem kakvih pet šest dana pa mogu pobrat maice bilo kad idem u Puli il kad se vračam. Ak se javi David Ivić, onda bi svakak zel pri odlasku u Pulu, tak da ne mora on posebno zbog toga ić iz Pazina u Rijeku.

Eh da, skoro zaboravih, meni za sad jedna, uff, jebemti, M veličine. Pas mater, valjda bu M OK.

P.S.
I za kraj, striktno sam protiv engleskih natpisa na maici. Zašto? Možda za koji dan napišem nekakvu umotvorinu na tu temu pa pošaljem ko članak.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
12.08.2004 | 00:32
Ne brinite o dizajnu, imamo iza sebe već dvije DIR majice koje su svih oduševile i bile razgrabljene u trenu. Također, po pitanju kvalitete su se pokazale super, pa nećemo mijenjati majstora koji to radi.
Tema zaključana.
12.08.2004 | 14:17
Ja bi jednu prozirnu usku mrezastu!
Tema zaključana.
12.08.2004 | 18:23
Ja bih, recimo, baš na V izrez. Možda da se napravi i jednih i drugih pa da ljudi biraju. Inače kako bi se slalo u Zagreb? S otkupninom?
Tema zaključana.
13.08.2004 | 10:29
Kako sam razmišljam o tome, majica može biti bilokakva ali morati imati neki keč ili foru ili izgledati otmeno, fancy...

Dali je netko video EPL majice iz LJ?
Tema zaključana.
  • ozren
  • Posjetitelj
13.08.2004 | 10:37
ja bi jednu valjda L?!!
vjerojatno jer evo imam na sebi S kaj je velika kao i druga XL, pa ti sad budi pametan. Sta cemo s tim problemom?
Tema zaključana.
22.08.2004 | 10:41
Evo nekih dobrih ideja:

While there might be
Gates to haven,
there are for sure
windows to hell!

Macintosh for productivity
Palm for mobility
Linux for developmnet
windows for solitare

Once you go Mac,
you ll newer go back!

Naravno crna majica, bjela slova i negdje Apple logo!
Tema zaključana.
03.10.2004 | 00:53
Sta je bilo sa ovim?
Tema zaključana.
03.10.2004 | 01:01
To je štampano u SLO!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.10.2004 | 01:42
BTW nismo zaboravili na majice, stvar nam je uredno na To Do listi, ali zaista nismo stigli zbog velike frke na poslu. Bilo bi predivno kada bismo za hobije imali uvijek onoliko vremena koliko želimo...
Tema zaključana.
04.10.2004 | 18:16
Moj skromni prijedlog za majcu je da bude crna/bijela sa velikom jabukom na leđima bez ikakvih natpisa. Logo je sam po sebi ljep pa je nepotrebno majcu opterečivati s blesavim natpisima, ili pak da na leđima bude popis svih clanova, to bi bilo cool, zamislite da nekom mozete reci ja sam ovdije br .... član ...
Tema zaključana.
  • danijel
  • Posjetitelj
04.10.2004 | 19:31
Svejedno mi je kakve će biti dok je jedna XXL, a druga S.
Fala.
Tema zaključana.
30.10.2004 | 23:35
Ja bih isto uzeo majice, podrazumijeva se i da bude ponudjen zenski kroj, ono mini sto ti ga ja znam kak se to zove.

Ali prvo predstavite izgled - necu uzimati ako ne budu estetski kako treba
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1411)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO