Prijedlozi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prijedlozi

24.01.2012 | 18:44
Izgleda da smo izlobirali nekako.
Tema zaključana.
24.01.2012 | 19:52
kinsif kaže:
Izgleda da smo izlobirali nekako.

Prokleti lobisti.
Di ste bili kad se za karmu trebalo boriti? Za minus karmu pogotovo
Tema zaključana.
24.01.2012 | 21:36
svako ima svoje interesno polje!
Tema zaključana.
25.01.2012 | 07:37
Ovo mi je uljepsalo dan
Tema zaključana.
25.01.2012 | 10:31
Čekaj da prvo skočim pa onda recite hop! No ozbiljno, biti će u dogledno vrijeme. Problem je što nemam to na čemu testirati ali neko će već biti zadužen za to.
Tema zaključana.
25.01.2012 | 10:48
Opet ponavljam, mojoj sreci nema kraja
Tema zaključana.
26.01.2012 | 10:36
Tapatalk +10
Tema zaključana.
26.01.2012 | 10:47
Imam i ja jedan prijedlog. Kako postoji na dnu stranice "Idi na vrh", zakaj ne postoji na početku stranice "Idi na dno".
Naime, iPhone ide bez problema na vrk, ali kad treba ići na dno onda ima dosta veslanja po ekranu. Za komp i nije nešto važno jer postoje tipke sa početak i kraj.

SAD VIDIM, GDJE JE MINUS KARMA????????????????????
Tema zaključana.
26.01.2012 | 11:43
Ako se klikne na posljednju poruku u zadnjem stupcu u popisu tema onda te automatski baci na zadnju poruku. Ima li još netko problema sa nedostatkom ove opcije? Stalno zaboravljam na ljude bez tipkovnica (iPhone).
Gdje je minus karma objašnjeno je ovdje.
Tema zaključana.
26.01.2012 | 13:20
Tek sam sad Primjetio da nema negativne karme!
Tema zaključana.
26.01.2012 | 18:50
@Riba, to je OK. Ali mi se gotovo redovito dešava kad skrolam gore-dolje da slučajno taknem vrh ekraana n iPhoneu i unda je promlem dojti do kraja.
Tema zaključana.
27.01.2012 | 00:10
Bumo rjesili!
Tema zaključana.
31.01.2012 | 11:05
S tim povratkom na vrh; meni je jednostavnije staviti miš na klizač na vrhu i stisnuti alt. Odmah ode gore, a kad stisnem strelicu za na vrh, otvara mi ponovo stranicu pa traje duže:unsure:
Tema zaključana.
31.01.2012 | 11:28
Strelica za povratak na vrh ne reloada stranicu!
Tema zaključana.
31.01.2012 | 12:10
Meni s windowsa reloada. S njih sad pišem pa sam probao da budem siguran. S jabukovih proizvoda nisam probao. I na win stavim miša na desnu traku, stisnem shift i ode gore, ne trebam strelicu prema gore. Ali možda je nekom tako bolje, prihvačam.
Tema zaključana.
31.01.2012 | 12:20
Ne bi smjelo nikako reloadati, nadam se da govorimo o istoj strelici (ovoj zelenoj na dnu foruma?)
Tema zaključana.
31.01.2012 | 12:31
Evo, opet sam probao na vin. Trokutić, dolje desno, na kraju zadnjeg posta. Kad ga stisnem, na win, pojavi se klepsidra kraj strelice miša i čekam dok odvrti stranicu.
Tema zaključana.
31.01.2012 | 13:30
Nešto je do tebe jer je nemoguće da reloada jer je to samo anchor iliti ga sidro na <a name="forumtop" />.
Tema zaključana.
31.01.2012 | 14:48
Kao što Dr. Beast kaže... u stvari baš me zanima što bi ga natjeralo na reload. O kojem se browseru radi?
Tema zaključana.
31.01.2012 | 19:10
Riba jel ima mooozda kakvih novosti - napretka sa tapatalkom?
Tema zaključana.
31.01.2012 | 20:19
@Riba-IE8:(
Tema zaključana.
31.01.2012 | 21:20
tetanus kaže:
Riba jel ima mooozda kakvih novosti - napretka sa tapatalkom?

U stvari ima, započeo sam radove u tom smjeru (što je prouzročilo i nedostupnost Jabučnjaka u par navrata danas), i zadnjih par sati radim na tome. Prije nego skočite od sreće moram vas upozoriti da ima puno posla i kada će sve biti spremno ovisi o tome koliko će me polet držati (što najčešće nje problem) i hoće li uletiti nešto što će mi oduzeti svo slobodno vrijeme. Ovako odoka rekao bih jedno mjesec-dva u najoptimističnijem slučaju. Dobro je što će uz to doći i hrpa drugih sitnijih novosti.

boriskr - upravo probao sa IE9, barem tamo je ok.
Tema zaključana.
01.02.2012 | 09:42
@Riba, na iMacu je upravo tako kao što kažeš, ne reloada. To je doma, a na poslu, na IE8 reloada. Ništa strašno, samo da se zna, ako netko još ima IE8:(
Tema zaključana.
01.02.2012 | 10:28
IE8 je outdated. Napravi update na IE9
Tema zaključana.
01.02.2012 | 13:58
E, moj smayoo, da znaš gdje radim ne bi se čudio. Samo toliko; ne mogu napraviti update:(
Tema zaključana.
01.02.2012 | 13:59
ako je XP u igri onda Ie9 ni ne ide gore
Tema zaključana.
10.02.2012 | 13:43
evo još jednog prijedloga - mogućnost odjavljivanja pretplate na određene teme, ali na način da ih se može više odjednom odjaviti, a ne da se mora jednu po jednu, jer kad ih se nakupi 50-tak i više to traje i traje...
Tema zaključana.
19.02.2012 | 14:32
Može li se promijeniti korisničko ime da prvo slovo bude veliko?
Tema zaključana.
19.02.2012 | 18:18
Prijedlog: uvođenje pravila ponašanja na forumu u smislu da se zabrani i posljedično sankcionira vrijeđanje, spamanje, trolanje i slično. Smatram da bi to učinilo ovaj forum malo ugodnijim mjestom za čitanje i postanje.
Tema zaključana.
19.02.2012 | 19:06
Gjuroo, može na zahtjev. Da smatram tvoje pitanje zahtjevom?
Dryad - sve navedeno nije dozvoljeno i ne tolerira se. Smatramo da se to podrazumijeva kao temelj ljudskog ponašanja i da nije potrebno posebno isticati. Imaš li možda konkretne primjere gdje nam je to promaklo?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1424)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.91 Seconds

Provided by iJoomla SEO