Iphoto mi nije povukao sve slike sa photo stream-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphoto mi nije povukao sve slike sa photo stream-a

02.06.2013 | 13:04
totalni sam novak u mac svijetu i jucer sam pokusao prebaciti preko I Photo slike sa mobitela u mac mini,međutim povukao je samo 14 slika od njih preko 150, ima tko ideju zasto?
Tema zaključana.
02.06.2013 | 16:47
navodno photo stream skuplja i prebacuje samo slike koje su napravljene u zadnjih 30 dana...bezveze...
Tema zaključana.
02.06.2013 | 17:22
Ja nisam nikad uključuo tu opciju jer mi je bezveze. Kad trebam prebaciti slike na Maca spojim iPhone ili ubacim SD karticu iz fotoaparata i slike prebacim sa Image Capture aplikacijom. Može se i direktno sa iPhoto, zavisi što se želi. Ja prvo prebacim slike, pa ih selektiram i obradim i tek onda ubacim u iPhoto.
Tema zaključana.
02.06.2013 | 17:22
to je točno. Dakle Stream zadržava slike ne straije od 30 dana i/ili ne više od 1000 kom. Sa kojeg točno mobitela prebacuješ slike? Ako ti je povukao samo 14 od njih 150 to nema veze sa datumima ili koliko su stare slike.

Objasni točno što si radio i koji je mobitel u igri pa ćemo i lakše odrediti gdje je evenutualno nastao problem.
Tema zaključana.
02.06.2013 | 18:31
Da vidio sam da nejde preko 1000 slika,samo na iPhone imam 1000 a na iPhoto u miniju 865 slika? Na airu imam isto 1000 slika,kao i na iPadu?
Tema zaključana.
02.06.2013 | 20:18
imam Iphone 4
i htio bi slike prebaciti u mac mini ali da mi ostanu i dalje u mobitelu...jer sam cuo da se lako moze zeznut i ostat bez slika
Tema zaključana.
02.06.2013 | 20:44
šta je ljudima toliko problem napisati malo opširnije problem koji imaju? Mihael ajde malo detaljnije napiši kakva ti je trenutno situacija. Da li si već prebacio slike pa sada radiš nadopunu ili što? Da li imaš složeno sve to po albumima, ili eventima ili kako već? Da li si pustio dovoljno dugo da se sve sa Strema povuče lokalno u iPhoto? Da li si probao odabrati "import from iPhone" opciju i što se dogodi u tom trenutku? Da li to radiš preko wifi-a ili kabelom?

Što misliš zašto je tako malo odgovora na ovu temu? Zato jer ne daješ dovoljno informacija kako bi opisao problem, pa ispada da te boli ona stvar, a onda i drugi na taj način reagiraju nazad.

6 postova do sada a sve skupa cca 60 riječi u dva topic na forumu. Ajde se malo potrudi pa možda i riješimo ovaj problem.
Tema zaključana.
02.06.2013 | 21:20
napisao sam u prvom postu da mi je iphoto povukao jako malo slika...cca 10 od 150...a htio bi sve slike iz Iphone 4 staviti u komp...a posto imam mac mini tek 5-6 dana molio bih da imas malo vise obzira posto mi je sve ovo spansko selo

hvala ti
Tema zaključana.
02.06.2013 | 21:50
na skoro sva pitanja si mogao odgovoriti, ali nisi niti na jedno. 10-150 slika je povukao kako, kabelom, wifi? u mobitelu te slike imaš gdje u Camera roll ili si već napravio neke albume (ne vjerujem jer to radiš preko iPhoto, ali svejedno pitam)?

Znam da ti je špansko selo, a ja imam obzira koliko hoćeš, ali ti i dalje ne daješ dovoljno informacija. Misliš da bi ti odgovarao i nastojao pomoći da nemam obzira i da nam nije svima u interesu pomoći novim apple korisnicima?

Nemoj se uvrijediti ali ti samo pokušavam pomoći
Tema zaključana.
02.06.2013 | 21:55
kako?pa upalio sam photo stream i samo se prebacilo....preko wifi
imam slike i u camera roll i photo stream jos 3 foldera(albuma)
Tema zaključana.
02.06.2013 | 22:07
Klikni u docku na launchpad(ima sliku rakete) tad klikni na other kao na ovoj slici

Onda kad ti se otvori novi prozor klikni na image capture i s njim prebaci sve na mini.

Tema zaključana.
02.06.2013 | 22:21
Ako samo hočeš prebaciti s photo stream,onda ti treba vremena da se slike preko wi fi prebace.Slika ima oko 2-3 mb a sve zavisi kako ti je brz wi fi.Ako si vidio 14 slika u photo streamu,onda pogledaj tamo ponovo nakon 15 minuta i vidjet češ da ih je više.Ne gasi wi fi konekciju na iPhone dok se sve slike ne prebace.
Tema zaključana.
02.06.2013 | 22:34
definitivno treba pustiti da photo stream na iphonu pokupi sve slike iz Camera roll. Sve što je u streamu će se kroz neko vrijeme "spustiti" u iPhoto stream, te ćeš nakon toga moći bez problema to raspodijeliti u albume u koje želiš.
Tema zaključana.
02.06.2013 | 22:36
cariblanco kaže:
Klikni u docku na launchpad(ima sliku rakete) tad klikni na other kao na ovoj slici

Onda kad ti se otvori novi prozor klikni na image capture i s njim prebaci sve na mini.

ovaj nacin mi se svidja...jer to kao da radi "copy paste"

a nebi htio da ostanem bez slika u mobitelu

a sto se tice photo stream...cijeli dan je upaljen i mob i wifi i prebacile su se samo te slike....
Tema zaključana.
02.06.2013 | 22:58
Zatvori iPhoto i spoji iPhone s minijem preko usb kabla.Kad se iPhone spoji trebao bi se dići i iPhoto,ako se ne digne,podigni ga ručno.Tad će iPhoto pročitati sve slike koje imaš na telefonu a nisu u iPhoto i bude ti ponudio import.Klikni na import a kad bude prijenos slika gotov,bude te pitao iPhoto da li želiš te slike na telefonu zadržati ili obrisati...ti odaberi keep photos i to je sva mudrost.
Tema zaključana.
03.06.2013 | 00:08
tnx...sutra javim kako je proslo.....
Tema zaključana.
03.06.2013 | 18:28
savrseno urađeno...hvala svima na pomoći
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1293)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO