Reinstall Mac OS X-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Reinstall Mac OS X-a

01.11.2013 | 11:43
tino1 kaže:
drlovric kaže:
Nadam se da je ukljucila Air u struju

Da, prezimenjak joj je mučki provokator
Tema zaključana.
01.11.2013 | 11:48
Ponovno... Pljuvački, uvredljivi i svađalački postovi obrisani. Pa do sad bi stvarno već i tele naučilo...
Tema zaključana.
01.11.2013 | 19:06
Ljudi uspjela sam!! Instalacija nije trajala baš 2h nego 5h, i sada konačno sam ispočetka sve napravila i unijela kako treba, jezik sam si odmah postavila na engleski jer mi je lakše nego na hrvatskom. Hvala puno svima na pomoći! Šaljem vam puse!
Tema zaključana.
01.11.2013 | 19:21
Ne znam zašto si točno to morala sve ponovno instalirati, ali radi promjene jezika - nisi. Nisu to windowsi. Nema veze. Sad uživaj...
Tema zaključana.
01.11.2013 | 19:32
Nema veze koliko je trajalo i koji su razlozi, bitno je da je prvo iskustvo (ako si sve sama) neprocjenjivo (kako bi rekli u onoj reklami)

I da, sad slobodno možeš raditi malo i na bateriji da vidiš kako se ponaša, slobodno daj svom MBA da se malo razradi
Tema zaključana.
01.11.2013 | 20:13
nisi ga valjda radi promjene jezika ponovo peglala?
Tema zaključana.
01.11.2013 | 20:31
Ma naravno da nisam zbog toga. Ali najbitnije je da je sve u redu prošlo i da sada uživam u njemu! nadam se da vas nisam puno gnjavila! Hvala vam svima još jednom!
Tema zaključana.
01.11.2013 | 22:05
Sad sam već i pomalo ljut,kad neznate zašto je Mia re-instalirala OS X,pa napokon može upisati prave podatke o vlasniku air_a
Tema zaključana.
02.11.2013 | 00:01
Tema zaključana.
02.11.2013 | 02:45
cariblanco kaže:
Sad sam već i pomalo ljut,kad neznate zašto je Mia re-instalirala OS X,pa napokon može upisati prave podatke o vlasniku air_a

A srećo, malo te bune i zezaju razmaci kod interpunkcija i kad idu, kad ne, a i jedan "da" si zaboravio napisati, aaa??
Tema zaključana.
03.11.2013 | 21:38
Ma zeza me sve kad tipkam na telefonu, pa je pravo umjeće napisati par rečenica.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1194)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO