Kako kupiti/downloadati ML 10.8 ?!?!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako kupiti/downloadati ML 10.8 ?!?!

06.11.2013 | 13:23
kako naslov kaže: Kako kupiti/downloadati ML 10.8 ?!?!

u App Store ga više nema, samo Maverick, a na službenim stranicama: Available to ship: 1-3 business days

tnx
Tema zaključana.
06.11.2013 | 13:36
Možeš probat odavde. Skini taj sa 10.8.5 odmah da ne moraš raditi update.en.softonic.com/s/os-x-10.8-mountain-lion-free-download:mac
Tema zaključana.
06.11.2013 | 14:08
Ako želiš kupiti preko Apple-a na službenoj stranici oni ti na e-mail pošalju redemption code koji ukucaš u App store i skineš sistem. To su promijenili otkad je Mavericks izašao, prije si stariji sistem mogao kupiti samo ako si direktno nazvao Apple, te su nakon telefonskog poziva slali redemption code... Znam, jer sam tako kupio Lion za stariji MacBook... Sad se sve riješava e-mailom...
Tema zaključana.
06.11.2013 | 14:38
jzelko, na tvom linku mi otvara iTunse i ništa više. Očito je da tu nekaj ne štima

Borostef, nisam nikada to tako radio. Može kratki hint, jer ako idem preko njihovog weba u shopping, nemrem kupiti jer shipaju samo za USA (najvjerojatnije radim nekaj krivoga)
Tema zaključana.
06.11.2013 | 14:40
Borostef kaže:
Ako želiš kupiti preko Apple-a na službenoj stranici oni ti na e-mail pošalju redemption code koji ukucaš u App store i skineš sistem. To su promijenili otkad je Mavericks izašao, prije si stariji sistem mogao kupiti samo ako si direktno nazvao Apple, te su nakon telefonskog poziva slali redemption code... Znam, jer sam tako kupio Lion za stariji MacBook... Sad se sve riješava e-mailom...

ponekad treba pročitati nešto i do kraja... skužio... tnx
Tema zaključana.
06.11.2013 | 14:54
Tomek kaže:
Borostef kaže:

ponekad treba pročitati nešto i do kraja... skužio... tnx

ipak neće
Tema zaključana.
06.11.2013 | 15:10
Možda da pokušaš poslati email Apple supportu? Napišeš im da si u Hrvatskoj i pitaš kako kupiti stariji sistem. Kad sam ih ja zvao bili su vrlo ljubazni, iako se i čovjek s kojim sam razgovarao morao malo zamisliti nad time kako da mi pošalje redemption kod... Naime, sve je išlo glatko dok im nisam morao reći adresu, koja je naravno u Hrvatskoj, to im je "zblesiralo" sistem, koji traži adresu ili u US ili UK... Ali i to je na kraju uspio zaobići i kod je stigao u roku od sat vremena.
Tema zaključana.
06.11.2013 | 16:04
Borostef kaže:
Možda da pokušaš poslati email Apple supportu? Napišeš im da si u Hrvatskoj i pitaš kako kupiti stariji sistem. Kad sam ih ja zvao bili su vrlo ljubazni, iako se i čovjek s kojim sam razgovarao morao malo zamisliti nad time kako da mi pošalje redemption kod... Naime, sve je išlo glatko dok im nisam morao reći adresu, koja je naravno u Hrvatskoj, to im je "zblesiralo" sistem, koji traži adresu ili u US ili UK... Ali i to je na kraju uspio zaobići i kod je stigao u roku od sat vremena.

Ajde idem i to probati... Ako ne upali, zna se...
Tema zaključana.
06.11.2013 | 16:14
Tomek kaže:
Borostef kaže:

Ajde idem i to probati... Ako ne upali, zna se...

Da, to "zna se" je ponekad lakše... Ja sam, kad sam htio kupiti Lion, razgovarao sa Apple podrškom toliko dugo da sam čovjeka već htio pitati da li ga mogu doći posjetiti u US... Kad se već tako dobro znamo...
Tema zaključana.
06.11.2013 | 16:19
@ jbg , Tomek izgleda stari link. Ako netrebaš za firmu zbog računa, jednostavnije ti je "posudit" ga s druge strane. Kad su zakomplicirali s time.
Tema zaključana.
06.11.2013 | 16:30
jzelko kaže:
@ jbg , Tomek izgleda stari link. Ako netrebaš za firmu zbog računa, jednostavnije ti je "posudit" ga s druge strane. Kad su zakomplicirali s time.

Totalno su sje... sa time... A omo što je najbolje, ja želim kupiti, ali jednostavne ne mogu... Čak sam zvao iStyle i pitao da li imaju instalaciju OS 10.8, pa je čovjek očito pao pod pank... "gospodine, to vam se više ne prodaje na medijima. Morate to skinuti s interneta..." E sa, nije mi objasnio ni gdje ni kako... Očito je bio zauzet igranjem na nekom od strojeva

Nema veze, neće mojih 20$, pa bum se ja već snašao...
Tema zaključana.
06.11.2013 | 16:42
Napravi ono kaj trebaš i ne sekiraj se.
Tema zaključana.
06.11.2013 | 17:09
Ljudi moji, za popizditi...

Jel ima netko 10.8 za prodat, poklonit ili bilo kaj??? Izgubio sam živce s traženjem. Kupit ne mogu, Torrenti nisu baš nekaj.... Ovo mi hitno treba pa ako mi netko može pomoći, hvala unaprijed...
Tema zaključana.
06.11.2013 | 17:40
Imaš PP...
Tema zaključana.
07.11.2013 | 18:48
Eto, uspio sam pribaviti i instalirati 10.8.5.
Za sad, koliko mi se čini, sve aplikacije se brže otvaraju i cijeli stroj kao da radi brže. Vidjet ćemo za dalje…
Tema zaključana.
09.11.2013 | 23:03
Zašto pobogu nisi instalirao 10.9 onda? S obzirom da podržava starije strojeve?

I zašto se meni nisi javio?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1286)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO