10.4.6 problemi..
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

10.4.6 problemi..

18.05.2006 | 04:13
Kako ne vidim da se nitko ne žali, pretpostavljam da nemate tih problema, no kod mene je ovakva priča.

Nakon famoznog updejta na 10.4.6 + Java 5+[sve do ibera kaj ima] PowerBook mi dela ko peglica.
Pobaco sam gotovo SVE aplikacije, očistio Sistem [Pref, Appl. Support, etc], napravio repair premissinona, ali NIŠTA NE POMAŽE !

Stroj mi se vleče za poludit, a naročito me iritira obično surfanje KATASTROFA
našao sam treed na Applu, ali nema odgovora

P.S. \"HW: PowerBook 1,67, 1.5Gb RAM, 10Gb Free HDD space\"
Tema zaključana.
18.05.2006 | 06:42
Ja sam isto radio update na 10.4.6, međutim čini mi se da mi sve ide dosta BRŽE nego prije. Novi sam Mac user (cca 2 tjedna) i zasad nisam primjetio sporost, osim u Pages-u kad radim sa puno objekata je malo trom (to je pretpostavljam zbog samo 512MB RAM-a). Neznam...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
18.05.2006 | 06:57
Booo, nama radi odlično na svim strojevima. Istina, na PowerBook ga još nismo instalirali.
Tema zaključana.
18.05.2006 | 16:38
probaj jos jedared sa combo update ako nisi...
ja sam imao problema nakon obicnog updatea.
ponovio update sa combo verzijom i sad je ok...
Tema zaključana.
19.05.2006 | 03:26
Heh, eto nakon brdo kemijanja, rezulati su ovakvi:

Nakon što sam pod MAIN acc potjerao 10.4.6 update, niš se nije poboljšalo
Nakon toga sam ponovio Security Update 2006-003 Mac OS X 10.4.6 Client (PPC) i dalje niš.

Tada sam se prebacio u drugi accaunt i samo ponovio Security Update 2006-003 Mac OS X 10.4.6 Client (PPC)

Tad je i taj drugi accaunt počeo sporo radit kao i main !!!!!

www.apple.com/downloads/macosx/apple/sec...sx1046clientppc.html

MISLIM DA SAM NAŠAO KRIVCA!!!
Tema zaključana.
25.05.2006 | 17:14
Tko je krivac?
I mene to malo zanima jer imam slican problem na iMac Cduo.
Malo je prespor pri podizanju aplikacija, no to nije neka tragedija, ali na internetu se vuce kao gov... o dawnloadu da ne govorim.
Konekcija nije kriva jer su mi decki iz Tcoma (kompa) izmjerili sve moguce parametre mreze i sve je ok. Znaci, nesto je trulo u jabuci.
Tema zaključana.
28.05.2006 | 19:40
najgori update na tigru za ppc.nakon dva dana mi dopizdilo i vratio sam na 10.4.4. pokazao se za sada najbolje od tigra.
Tema zaključana.
28.05.2006 | 20:39
Instalirao Command & Conquer Generals na Intel iMac. Ukratko - vuče se k'o M A G L A . . . - Ne razumijem, piše za igra da radi na 1 GHz na PPC sa 256 MB RAM-a. U čem je kvaka, zar je tako loš rezultat za sav software koji nije universal binary?!? Molim pomoć...
Tema zaključana.
28.05.2006 | 21:18
Dražen je napisao:
Instalirao Command & Conquer Generals na Intel iMac. Ukratko - vuče se k'o M A G L A . . . - Ne razumijem, piše za igra da radi na 1 GHz na PPC sa 256 MB RAM-a. U čem je kvaka, zar je tako loš rezultat za sav software koji nije universal binary?!? Molim pomoć...

i to je topic ovog posta!!???

BOOŽEEE!!!
Tema zaključana.
28.05.2006 | 21:20
topic ovog posta je offtopic
Tema zaključana.
29.05.2006 | 10:08
e sad ne kuzim zelis li namjerno filozofirati ili testiras kibu....
Tema zaključana.
29.05.2006 | 10:28
testiram.. kaže da je sve u redu
Tema zaključana.
29.05.2006 | 16:52
Sorry na krivo postavljenom topicu. Smatrao sam da ima veze sa brzinom kompa... Drugi put pazim.
Tema zaključana.
30.05.2006 | 05:48
Eto nakon nesretnog sjebavanja boot managera, reinstalirao sam stroj od nule.

Stavio sam 10.4.6 update i sve je bilo OK.

Nakon security updatea sve je ponovo otišlo u klinac...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1609)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO