ElCapitan Paused
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ElCapitan Paused

04.11.2015 | 16:39
Imam instaliran OSX Yosemite na iMac Mid 2011 s 8GB RAMa
Skinuo mi se OSX ElCapitan, no pauziran je na AppStoreu.
Na Nastavi u AppStore / Ažuriranja se ništa ne pokreće. U Launchpadu mi je ikona "X" isto pauzirana.

Kako da pokrenem instalaciju OSX ElCaptain?
Tema zaključana.
04.11.2015 | 17:48
Ajoj. Ja sam nedavno imao problema sa tim updateima i na kraju je samo reinstall pomogao. Ima i thread negdje u forumu. Nadam se da nije to. Pretpostavljam da si banalne stvari poput reboota već probao?
Tema zaključana.
04.11.2015 | 17:55
Probao sam uredno ugasiti i zatim upaliti iMaca no ništa se nije desilo. Stoji mi i dalje Launchpad s informacijom Paused na OSXu. U AppStore je i dalje OSX ElCaptain pod ažuriranja "Nastavi" i ništa se ne dešava...
Tema zaključana.
04.11.2015 | 17:58
Pojavljuje mi se "Prijavite se za preuzimanje s AppStorea" ali ništa od svega toga
Tema zaključana.
04.11.2015 | 22:37
Probaj obrisati Install OSX.app u lunchpadu kao i svaku drugu pa vidi kako ce se AppStore nakon toga ponasati
Tema zaključana.
05.11.2015 | 09:25
Ako ti ne ide brisanje iz launchpada, probaj obrisati app iz Application foldera (to bi trebalo ukloniti i Launchpad ikonu). Nakon toga se odjavi iz appStorea i ponovno prijavi te iniciraj ponovni download. Ja sam imao slične situacije kada sam koji put skidao Mac OSx instalacije. Moguće da ti se dogodio neki interupt prilikom downloada i nije završio kako spada. Ja zato nikada ne gasim komp/sleep ili bilo što drugo dok traje download.
Tema zaključana.
05.11.2015 | 10:35
Probati ću obrisati Launchpad aplikaciju ili maknuti je iz Application direktorija. To će biti danas ili sutra popodne. Hvala vam na pomoći.
Tema zaključana.
05.11.2015 | 10:37
Ako ti ne bude išlo i dalje, javi se na PM pa ga probaj skinuti sa FTPa (verzija 10.11.1). To je AppStore untouched download.
Tema zaključana.
05.11.2015 | 10:41
Što mi treba za skinuti FTP (neki FTP download?) i kasnije za instalaciju downloadanog OSX ElCapitana?
Tema zaključana.
05.11.2015 | 10:58
diplodocusIII kaže:
Probati ću obrisati Launchpad aplikaciju ili maknuti je iz Application direktorija. To će biti danas ili sutra popodne. Hvala vam na pomoći.

Ne Launchpad aplikaciju nego Install El Capitan aplikaciju!
Tema zaključana.
05.11.2015 | 11:03
Gdje se nalazi install ElCaptain aplikacija da je mogu obrisati?
Tema zaključana.
05.11.2015 | 11:57
Nalazi se u Application folderu pod imenom 'Install El Capitan' i kao što je Riba rekao nemoj brisati Launchpad aplikaciju. Svi smo mislili na Install aplikaciju unutar Application foldera.

Što se FTPa tiče, za to će ti trebati neka FTP aplikacija, a s druge strane mogu ti dati i pristup preko web sučelja toj destinaciji pa da je na taj način skineš instalaciju. U svakom slučaju postoji načina, ali definitivno je probaj još jednom preuzeti sa app stora nakon što je uspješnoš obrišeš iz Application foldera.
Tema zaključana.
05.11.2015 | 12:28
Obrisao sam ElCapitan iz Application direktorija. Imao je 125KB.
Sada sam ponovo pokrenuo AppStore i ažuriranje softwarea. Otišao sam na Ažuriranja, pojavila se je "Prijavite se za preuzimanje s AppStorea" što sam sve popunio i kliknuo "Nastavi" na OSX ElCaptan no ništa se ne dešava. Launchpad nisam dirao i on je i dalje "Paused"
Tema zaključana.
05.11.2015 | 12:36
Što ti se nudi kada odeš u AppStore i pretražiš ElCapitan kao aplikaciju za preuzeti? Dakle ne na tab 'Ažuriranja'? Da li ti nudi da ga downlodiraš?

Također probaj ikonu u lanchpadu obirasti na način da otvoriš Launchpad, stisni i drži na ikonu dok se ne pojavi 'X' i obriši je.
Tema zaključana.
05.11.2015 | 12:38
Još sam jednom isključio iMac, ponovo uključio i pogledao na Launchpad koji je još "Paused". Da li znate kako mogu isključiti "Paused" i ponovo pokrenuti ElCaptan ili da odradim zadnje što mogu i downloadam OSX preko FTPa?
Tema zaključana.
05.11.2015 | 12:46
U AppStoreu pod Izdvojeno mi je OSX ElCapitan tamno siv (piše preuzmi).
Obrisao sam OSX ElCapitanna Launchpadu kako si napisao.
Pojavila se je "Besplatna nadogradnja" pod OSX ElCapitan Ažuriranja i sada ide Instalacija ažuriranja...
Tema zaključana.
05.11.2015 | 12:54
Ponovo se je pojavila ikona OSX ElCapitan veličine 125KB u Aplikacije i ikona OSX ElCapitan u Launchadu ( Nula od 6.17GB) ali se ništa ne mijenja već 15min
Tema zaključana.
05.11.2015 | 14:27
Odi u App Store pa "Store" u menu traci, tu bi trebao imati na dnu "Check for Unfinished Downloads", klikom na to bi trebalo sve proraditi.
Tema zaključana.
05.11.2015 | 15:56
Hvala ti Soffoklo, počelo je s downloadom s AppStore / Kupljeno...
Javiti ću kada se sve završi
Tema zaključana.
06.11.2015 | 07:05
Fino je iMac downloadao 6GB sa AppStore / Kupljeno i nekih 50min je trebalo da završi instalaciju OSX ElCapitan.
Hvala svima na pomoći
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1297)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO