Kako doći do OS 10.11?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako doći do OS 10.11?

04.10.2016 | 14:54
Sin bi sad htio kupiti neku aplikaciju za Mac koja traži minimalno 10.11. Ima MBP late 2008, Sierra 10.12 ne ide na njega, a 10.11 više nije dostupan u App Store (jer ga nisam nikad ni na jedan Mac downloadao). Na laptopu je trenutno 10.10.

Kako sad doći do instalacije 10.11? Ima li netko sačuvanu ili downloadanu ranije (pa mu je i dalje dostupna u App Store) pa da mi je stavi negdje na neki server da mogu downloadati?
Tema zaključana.
04.10.2016 | 17:42
može biti za sutra spreman za download ako si zainteresiran?
Tema zaključana.
04.10.2016 | 18:05
Hvala!
Tema zaključana.
04.10.2016 | 18:19
Ako nije problem, pošalji link i meni. Ja imam 10.10.3 pa eto ako nekome bude trebalo. NAravno, svi iz ZG-a, najdemo se i presnimim, sako trebate stick pribaviti.
Hvala unaprijed.
Tema zaključana.
05.10.2016 | 09:02
Imam i ja sve od 10.7 nadalje skinuto, u ZG sam pa ako i dalje treba javite mi se.
Tema zaključana.
05.10.2016 | 09:31
Mene zanima.
Tema zaključana.
05.10.2016 | 10:19
Javi mi na PM što ti treba pa se zaletiš do mene sa stickom / diskom. Ja sam na Ravnicama.
Tema zaključana.
05.10.2016 | 14:34
Evo da se ne navlačite sa USB-ovima:

El Capitan

ako nekome treba našao sam i Mavericksa kako skuplja prašinu

Mavericks

Uživajte
Tema zaključana.
05.10.2016 | 18:11
MEGAsync, malo sutra. Zašto traži klijent za skinuti fajl s interneta? Kao veći og 1GB.
Radije @zoranowsky-ome platim pivu dok se ovo presnimava.
Tema zaključana.
05.10.2016 | 18:15
Joj komplikacija oko nicega

Sta fali starom dobrom torrentu?
Tema zaključana.
05.10.2016 | 18:30
DA, komplikacija oko govanceta koji bi se kotili po disku. Već kad OSX ne sere, nek ga sam zaserem.
Tema zaključana.
05.10.2016 | 18:59
Zabac koji browser koristis? To te trazi jedino ako pristupas preko Safarija, na chromu uredno skida, probao sad na 2 uredaja Treba koji puta i procitati. Kaze install MEGASync, Google Chrome or Opera. Bitni su zarezi
btw primam ja i pivu
ScreenShot2016-10-05at20.00.50.png
Tema zaključana.
05.10.2016 | 19:25
Firefox je u pitanju.
Tema zaključana.
05.10.2016 | 19:54
Ne znma stvarno, evo skinuo upravo Firefox i stisnuo ono download trough your browser i skida najnormalnije...
ScreenShot2016-10-05at20.53.10.png
Tema zaključana.
05.10.2016 | 23:07
@zoranowsky
Na Ravnicama u Zadru?
Aj javi se jer i meni treba El capitan
Tema zaključana.
06.10.2016 | 08:10
Prije će biti na Ravnicama u Zagrebu. Znaš da Zagrepčani uvijek podrazumijevaju da se radi o Zagrebu jer svi ostali koji nisu u Zagrebu - ne postoje.
Tema zaključana.
06.10.2016 | 08:39
Ne znam za Zagrepčane, ja sam Bjelovarac
Je, na Ravnicama u Zagrebu sam.
Tema zaključana.
06.10.2016 | 10:00
Evo link
El capitan 10.11.6

(link izbrisao moderator)
Tema zaključana.
06.10.2016 | 10:22
Hvala ti na dobroj volji, ali nije poanta ovdje prenositi bilo koji link kojeg google izbaci jer među njima ima, odnosno može biti i "tainted" paketa, s namjerno ubačenim malwareom. Zato sam i pitao ovdje, među članovima, da mi se javi netko tko ima OS skinut s Appleovog servera.
Tema zaključana.
06.10.2016 | 10:24
zoranowsky kaže:
Ne znam za Zagrepčane, ja sam Bjelovarac
Je, na Ravnicama u Zagrebu sam.

To što si rođen u Bjelovaru ti svakako služi na čast , ali si ipak Zagrepčan, ako si na Ravnicama. Da si na Vojnoviću, u Vinkovićevom naselju ili sl, onda bi bio Bjelovarac

Mislim, i ja sam rođen u Zagrebu pa nisam Zagrepčan.
Tema zaključana.
06.10.2016 | 11:41
Gle, Zabcu pise u osobnim podacima da je iz Zg-a, dakle, nije bila pretpostavka. Takodjer, dugo sam na ovom forumu, a i na fotozinu gdje je Zabac isto aktivan pa imam neku sliku gdje je tko otprilike..
Ali slažem se da puno Zagrepcana pretpostavlja da su svi iz Zg-a
Tema zaključana.
06.10.2016 | 12:25
Ma ja to više u šali. Ne zamjeram ja to nikome, ljudi to rade nesvjesno.
Tema zaključana.
06.10.2016 | 14:28
Smayoo, sve 5
Tema zaključana.
06.10.2016 | 14:32
Tema zaključana.
06.10.2016 | 16:19
smayoo kaže:
Hvala ti na dobroj volji, ali nije poanta ovdje prenositi bilo koji link kojeg google izbaci jer među njima ima, odnosno može biti i "tainted" paketa, s namjerno ubačenim malwareom. Zato sam i pitao ovdje, među članovima, da mi se javi netko tko ima OS skinut s Appleovog servera.

Ok nisam znao ( treba čitati pravila ponekad)
Iako je link od kolega s Insanlymac-a

Ok kome triba neka je javi na PM
Tema zaključana.
06.10.2016 | 21:05
marko.m kaže:
smayoo kaže:

Ok nisam znao ( treba čitati pravila ponekad)
Iako je link od kolega s Insanlymac-a

Ok kome triba neka je javi na PM

energyman je vec stavio link..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1073)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO