Apple Hide my Email - macos Monterey
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Hide my Email - macos Monterey

26.01.2022 | 14:52
Poštovani,
Imam problem al neznam jel to do mojeg kompa (Mac mini M1) ili do apple-a. Imam pretplatu na iCloud+ pa s time imam uključeno i hide my email. Sve to uredno radi na iPhone no ne radi na Mac-u a isti je Apple ID. U Safari-ju kod upisa mail adresse pojavi se prozor za odabir mail adrese i tamo je redak sa hide my email. Nakon što kliknem na to pojavi se prozor gdje samo vrti neki spin i nakon nekog vremena se ugasi dok bi se u tom prozoru trebao pojavit manager za hide my email gdje odaberete tu nasumičnu adresu i ostalo. Isto se dešava u system preferences - Apple ID - iCloud - Hide my Email klikom na Options ista priča ko i u Safari. U Mail-u kad se odabare hide my email on nasumično generira taj mail i to radi u traci from:
Do prije nekoliko dana mi je to radilo jer sam isprobao pošto sam uplatio pretplatu na icloud.

Druga stvar je kod system preferences - Apple ID - iCloud - Find My Mac klikom na Options pojavi se prozor sa gumbom na Energy Saver i klikom na to bi se trebalo otvorit kartica Energy Saver no pokaže error Could not install (null) preferences pane.
Kartica Energy Saver se normalno otvara u System preferences pa izgleda ko da nije povezano sa karticom Apple ID - iCloud - Fing My Mac.

Ostalo sve radi savršeno bez ikakavog problema ili errora jedino te dvije stavke.
Jel se nešto pobrkalo u postavkama ili je apple nešto zbrkao.
Tema zaključana.
26.01.2022 | 17:11
Možda je povezano s iCloud problemom:
www.macrumors.com/2022/01/25/apples-iclo...experiencing-outage/

Za provjeru statusa Apple cloud servisa:
www.apple.com/support/systemstatus/
Tema zaključana.
26.01.2022 | 21:21
Nadam se da je, al pričekat ću da izađe update na montery 12.2 pa da vidim ako se popravi.
Tema zaključana.
27.01.2022 | 00:20
Evo, upravo napravio update na Monterey 12.2 i popravila se greška sa hide my email, sada radi kako treba.
Ostalo je samo još ova greška koja se javlja kada sa Apple ID - iCloud - Fing My Mac kliknem na Details... pojavi se greška jer bi trebao otvorit karticu Energy Saver a ne otvara.
Energy Saver karticu bez problema otvorim sa Syetem Preferences tako da neznam do čega je to, al jbg. nije neki problem pošto to ionako nikad ne otvaram iz Apple ID ????
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1060)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO