10.4.11 NOVI PROBLEM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

10.4.11 NOVI PROBLEM

• baba
  • Posjetitelj
16.11.2007 | 09:47
Otisao sam na software update i sve je lijepo teklo. Nakon restarta sve OK.
Upalim Safari (sada Safari 3) kad ono prazan prozor. Nista se ne dogadja. Ukucam bilo koju adresu, a on stoji i stoji. Totalno mrtav. probao restartati. Presao sa Disk utitliom.

Sto da radim?
Ima li netko kakav prijedlog?
Tema zaključana.
  • baba
  • Posjetitelj
16.11.2007 | 10:00
Lazna uzbuna. Stvar je u takozvanim \"third party plugins\" stvarcicama. Dakle ako itko bude ima slicnih problema. Neka sam deinstalira sve sumnjivo sa aplikacije. Sad sve radi savrseno:)
Tema zaključana.
18.11.2007 | 00:38
E jesi BABA
Tema zaključana.
18.11.2007 | 17:53
baba je napisao:
Otisao sam na software update i sve je lijepo teklo.

Baba, moj ti je savjet, a i savjet svakog normalnog je da ne radiš update u syst. pref., već da skineš combo update te ga instaliraš.
Nisu ni ovi ostali nenormalni, samo možda ne znaju

Krhko je znanje
Tema zaključana.
  • baba
  • Posjetitelj
19.11.2007 | 01:26
Hvala na savjetu:)
izgleda da svatko ima svoju verziju. jedni kazu da je najbolje da se update radi preko software update opcije. Drugi kao i ti da se skine combo update. Na masu foruma nekako uvijek prevagne ova prva opcija i za sad se uspjesno drzim te iste. Do sada nisam imao nikakvih problema. Osim one sitne stvarcice koju sam odmah rijesio.

Al' u svakom slucaju hvala.
Danke Frankie:)
Tema zaključana.
19.11.2007 | 02:52
od kad sam se digao na 10.4.11 imam problema sa HR fontovima kada bilo što pišem riječi su mi podcrtane crvenim točkicama a svaki put ponovo moram uklčjučivati nanovo HR CE da bi imao uopće Hr dijakritiku neznam što mi je činiti da popravim to veselje
Tema zaključana.
19.11.2007 | 06:47
Meni zvuci kao da ti je ukljucen live spell scheck za engleski jezik. Sistemski keyboard layout (unicode) ti ne radi?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1257)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO