10.5.6. je vani!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

10.5.6. je vani!!!

20.12.2008 | 12:51
No problem, bitno da sve radi!
Tema zaključana.
21.12.2008 | 10:24
Evo ja sam se odlučio staviti Leoparda jučer. I sad me zanima koji update prepoučate da stavim kao stabilan. Tj koji se pokazao zadnji kao primjer sa najmanje bugova i problema. Imam iMac 24" Alu.
Ono nebih htio žuriti sa svakim novim updateom, ali nebih sad baš ni ostao na 10.5.0
I zanima me kako to ide; kad izbace neki update ... recimo 10.5.4 i nakon nekog vremena ako se pokažu neki bugovi ... dali s vremenom iste isprave ili se mora cekati novi update da bi se to rijesilo. ono jel odredjeni update bolje sacekati da se pokazu problemi pa staviti ili ako se pokazu problemi ... isti i ostaju do nove instance updatea?
Hvala.
Tema zaključana.
21.12.2008 | 10:29
Ecvis ja imam taj isti Alu iMac 24 i instaliran 10.5.6.

Stvarno nikakvih problema do sada.

Jedino me zezao coverflow prikaz, ali ispostavilo se da to nema veze sa OS-om vec sa thumbnailsima koje kreiraju druge aplikacije.
Tema zaključana.
21.12.2008 | 13:27
ecvis17 je napisao:
EI zanima me kako to ide; kad izbace neki update ... recimo 10.5.4 i nakon nekog vremena ako se pokažu neki bugovi ... dali s vremenom iste isprave ili se mora cekati novi update da bi se to rijesilo. ono jel odredjeni update bolje sacekati da se pokazu problemi pa staviti ili ako se pokazu problemi ... isti i ostaju do nove instance updatea?
Hvala.

Ja sam svaki update od 10.1 do sada instalirao onako kako bi izasao, i nikad nisam imao problema, naravno u mojem rezimu rada. Citao sam da je ponekad znalo biti problema, u slucaju da je problem zasista uzrokovan updateom obicno u roku od par dana izadje hotfix.
No veiciunu vremena problemi su vezani za odredjenu konfiguraciju ili setup OS X-a, u tom lucaju najcesce pomaze instalacija tzv. 'Combo' updatea. Dakle ne instaliras update 10.5.5 -> 10.5.6, vec 10.5.0 -> 10.5.6. U slucaju da se iz bilo kojeg razloga zelis vratiti na stariju verziju updatea, onda moras sa instalacijskog CD reinstalirati OS X (pri tom zadrzavajuci svoj user folder, tj. odnosno sve podatke, i nakon toga instaliras combo update 10.5.x koji zelis.
Tema zaključana.
21.12.2008 | 22:33
Evo stavio sam na kraju combo 10.5.6 i cini se sve ok, samo eto safari na jabucnjaku radi probleme. Kad se logiram nemogu vidjeti pod nekom temom nista osim prve stranice?!
Any ideas?
Tema zaključana.
21.12.2008 | 23:11
ecvis17 je napisao:
Evo stavio sam na kraju combo 10.5.6 i cini se sve ok, samo eto safari na jabucnjaku radi probleme. Kad se logiram nemogu vidjeti pod nekom temom nista osim prve stranice?!
Any ideas?

to ti je do jabučnjaka, ne do OS X-a
Tema zaključana.
21.12.2008 | 23:38
Koji je tocno problem?
Tema zaključana.
22.12.2008 | 00:46
Kraftwerk imam sve albume (osim kraftwerk 1) original cedeje. očito sam fan i odiseje i kraftwerka (i još štošta toga) [/quote]
Ja imam original CD di je gore Kraftwerk 1 i 2, no imam i Organisation (preteča Kraftwerka) - no nažalost taj je u mp3 formatu. Ima li netko Computerworld u njemačoj ediciji (LP ili CD) za prodat? Zove se Comuterwelt, i mislim da ima jednu pjesmu više.
Tema zaključana.
22.12.2008 | 02:44
Uh ja sam prilicno siguran da sam imao Computerwelt, ali ga dugo nisam vidio.... :-/ Provjerit cu...
Tema zaključana.
22.12.2008 | 14:49
btw stavio sam kombo i sve sljaka!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1256)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO